Jump to content

sagem 840 over pstn?

psyber

Recommended Posts

γεια σας γκάιζ!πριν κανα 5μηνο εβαλα dsl στην isdn γραμμη μου και μου εδωσαν το sagem 840 και δωρο ενα linksys.τωρα ο κολλητος μου εβαλε dsl στην pstn γραμμη του και του ειπα να μην αγορασει εξοπλισμο γιατι θα του εδινα το sagem.θα δουλεψει το 840 σε pstn;

αν δεν απατωμαι ειναι το ιδιο μοντεμ και για τις 2 περιπτωσεις.Το μονο που αλλαζει ειναι η συνδεσμολογια....μην σε παρω στον λαιμο μου....περιμενε να σου απαντησει και καποιος αλλος για πιο σιγουρα....

τελικα αυτο ειναι.το ειδα μολις τωρα... απο την στιγμη που ειναι με pstn θα του δωσεις τις οδηγιες που αναγραφονται στο sagem για την pstn..Υπενθυμισε του μονο να βαλει φιλτρα ΣΕ ΟΛΕΣ τις τηλεφωνικες μπριζες, για την αποφυγη παρασιτων...;) ;)

Αρχική απάντηση από tasosmos

Λογικα θα θελει αλλαγη firmware για να δουλεψει σε pstn οπως στις περισσοτερες περιπτωσεις.

δεν νομιζω οτι τιθεται τετοιο θεμα... ειναι το ιδιο ακριβως μοντεμ...μονο που ο ενας εχει netmod ενω ο αλλος οχι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.