Lewnidas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2006 http://www.soduku.org/soduku-play-online.phpAσχολουμαι εδω και καμια βδομαδα και μπορω να πω οτι ειναι ακρως ε8ιστικο!!Ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο οτι ανεβαζει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα την νοημοσυνη του εγκεφαλου.Α3ιζει το κοπο να ασχολει8ειτε!!*για τους αρχαριους καλο 8α ηταν να ξεκινησουν με 4 αρι8μους για να μπουνε στο νοημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Οκτώβριος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Εγώ κατεβάζω απο εδώ, τα τυπώνω ανα εξάδες και τα λύνω στο χαρτί. Τρελό κόλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Οκτώβριος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Σχεδόν όλο το καλοκαίρι έλυνα Sudoku, μεγαααλος εθισμός λέμε! Πραγματικά εάν δεν έχεις τπτ να κάνεις, καλό είναι να λύσεις 2-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Εγώ πάλι το έχω στο κηνιτο μου και όταν βαριέμαι η πριν πέσω για ύπνο λύνω 1-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 16:36] Εγώ πάλι το έχω στο κηνιτο μου και όταν βαριέμαι η πριν πέσω για ύπνο λύνω 1-2 και εγω!πορωση μιλαμε!!!αν και τωρα το εχω ψιλοβαρεθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Οκτώβριος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 εγω παλι δεν εχω καταλαβει τπτ...Πως το παιζουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Οκτώβριος 23, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 οριστε οι οδηγιες για να3εκινησεις φιλεhttp://www.e-sudoku.gr/rules.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 25, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2006 Αυτό που μου την έσπασε σε ένα περιοδικό με σουντόκου ήταν το εξής. Είχε 160 σε 4 κατηγορίες. Λύνω το νούμερο ένα και με τά πάω στο 160. Σιγά μην το λύσω είπα μέσα μου. Το έλυσα όμως γρήγορα και ξενέρωσα. Μετά έλυσα και τα άλλα στο εξπέρ επίπεδο και διαπίστωσα το εξής. Είτε εξαντλεί τα όρια της λογικής και λύνεται όχι δύσκολα αλλά μόνο χρονοβόρα είτε σταματάει σε ένα σημείο η λογική και ο μόνος τρόπος να προχωρήσεις είναι να δοκιμάσεις, οπότε αν σου βγει σου βγήκε αν όχι γυρνάς πίσω και αλλάζεις το πρώτο τυχαίο σου νούμερο .Και δε μιλάω ότι σου κόβεται η προσπάθεια σε 5 κινήσεις έτσι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Οκτώβριος 26, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Είσαι σίγουρος ότι εξαντλείς τα όρια της λογικής; Υπάρχουν κάποιοι κανόνες για να αποκλείσεις νούμερα οι οποίοι είναι κάπως δύσκολοι να τους εφαρμόσεις και πρέπει να έχεις πολύ καλό μάτι. Έχω ένα prog σπίτι (θα στείλω link αργότερα) που μπορέις να πάιξεις Sudoku, να εκτυπώσεις αλλά και να σου λύσει ότι του δώσεις. Αν αυτό που του δώσεις δεν λύνεται με λογική αλλά θέλει trial and error στο λέει σαν warning. Αλλά τέτοια έχω πετύχει πολύ λίγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Οκτώβριος 26, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 για δωσε λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Οκτώβριος 28, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2006 Τελικά το Link ήταν πολύ εύκολο http://www.sudoku.com/download.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellbound Οκτώβριος 30, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 Παιδιά όντος είναι πολύ εθιστηκό, και εγώ τυχαία το βρήκα και κόλλησα. Ειδικά αν δεν έχω δουλεία να κάνω το ανοίγω και κολλάω με τις ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.