sfeteristis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2006 Μετα απο ενα format βγαζει ως συνηθως πολλα κινεζικα. Ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις για ελληνικα?Μου ειπαν οτι ειναι, απ το Control Panel-Regional and Language Options, Standard and formats: greek, Location: greek. Advanced-Language for non-Unicode programs: greekΕιναι σωστες αυτες οι ρυθμισεις? Γιατι κατι δε παει καλα, καποιες φορες μετα το πατημα Alt+Shift για τη μετατροπη βλεπω και καποια αλαμπουρνεζικα συμβολα οποτε πρεπει να ξαναπατησω altÓshift.... (oριστε μολις τωρα: αντι για + μου εβγαλε αυτο το συμβολο!):...:
pigassos19 Οκτώβριος 21, 2006 #2 Οκτώβριος 21, 2006 Να υποθεσω οτι εχεις win xp αγγλικα ετσι?Οι ρυθμισεις που περιγραφεις ειναι σωστες!Ισως να μην σου "εκατσαν" και πολυ καλα τα win!
sfeteristis Οκτώβριος 21, 2006 Author #3 Οκτώβριος 21, 2006 Στο σημειο Advanced-Language for non-Unicode programs: greek σου βγαζει ενα μυνημα, πατας yes/no και στο ενα απ τα δυο(δε θυμαμαι τωρα) βαζεις το cd των win, μηπως επρεπε αυτο να κανω?
pigassos19 Οκτώβριος 21, 2006 #4 Οκτώβριος 21, 2006 Το μονο μηνυμα που σου βγαζει ειναι να κανεις επανεκκινηση, τουλαχιστον σε εμενα!
sfeteristis Οκτώβριος 21, 2006 Author #5 Οκτώβριος 21, 2006 Αν πας στη επιλογη που σου ειπα, και για πρωτη φορα, θα σου βγαλει ενα msg που θα λεει(αν θες να το δεις επελεξε δοκιμαστικα μια αλλη γλωσσα. Win Xp pro sp2 eng):"The required files are already installed on your hard disk. Setup can use these existing files, or Setup recopy them from your original Windows CD-ROM or from a network share.Would you like to skip file copying and use the existing files? (if you click NO, you will prompted to insert your Windows CD-ROM or to supply an alternate location where the needed file may be found.) [YES] [NO]
Wizard! Οκτώβριος 21, 2006 #6 Οκτώβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από sfeteristis Στο σημειο Advanced-Language for non-Unicode programs: greek σου βγαζει ενα μυνημα, πατας yes/no και στο ενα απ τα δυο(δε θυμαμαι τωρα) βαζεις το cd των win, μηπως επρεπε αυτο να κανω? Nαι, πρέπει να δώσεις την κατάλληλη απάντηση ώστε να βάλεις το CD.Αν όμως κατά την εγκατάσταση είχες επιλέξει και στα 3 σημεία που έχει επιλογή γλώσσα, τα Ελληνικά, δε θα χρειαζόταν να κάνεις τίποτα άλλο μετά.
sfeteristis Οκτώβριος 21, 2006 Author #7 Οκτώβριος 21, 2006 Oχι, κατα την εγκατασταση τα αφησα οπως ηταν (αγγλικα αμερικης, αν θυμαμαι καλα) Αρα παω για cd!...
pigassos19 Οκτώβριος 21, 2006 #8 Οκτώβριος 21, 2006 Εγω τα βαζω παντα κατα την εγκατασταση οποτε ολα οκΒαλε απλα το cd και καλη τυχη!
sfeteristis Οκτώβριος 22, 2006 Author #9 Οκτώβριος 22, 2006 Εβαλα το cd αλλα τιποτα.Το προβλημα ειναι οτι οταν παω για αλλαγη απο αγγλικα σε ελληνικα πρεπει να πατησω τα shift+alt 3 φορες για να λαβω τα ελληνικα!Οποτε καταλαβαινετε οτι το typing γινεται μαρτυριο.Και στα αγγλικα, αναλογα ποιο απ τα 3 πατηματα, εχω καποια αλλαμπουρνεζικα.Αυτο που σημειωνω ειναι οτι τη πρωτη φορα αντι για ελληνικα επελεξα κατα λαθος ουγγρικα που ειναι διπλα. Τα ειχα για καμποσες ωρες μεχρι να το παρω χαμπαρι. Μετα εβαλα τα ελληνικα αλλα μηπως απο κει μου εμεινε το προβλημα:cry:
pigassos19 Οκτώβριος 22, 2006 #10 Οκτώβριος 22, 2006 Τα ουγγρικα ειναι ακομα εγκατεστημενα στις γλωσσες??Αν ειναι διεγραψε τα και δες τι γινεται!
sfeteristis Οκτώβριος 22, 2006 Author #11 Οκτώβριος 22, 2006 Πως θα δω αν ειναι εγκατεστημενα και πως θα τα διαγραψω?Παντως αυτη τη στιγμη εχω βαλει "ελληνικα" και στις 3 επιλογες(βλ.1ο ποστ)
pigassos19 Οκτώβριος 22, 2006 #12 Οκτώβριος 22, 2006 control panel -->regional and language options-->languages -->detailsΕκει φαινονται οι εγκατεστημενες γλωσσες οποτε αν υπαρχουν ακομα τα ουγγκρικα κλικαρε τα και πατα removeGood luck!
sfeteristis Οκτώβριος 22, 2006 Author #13 Οκτώβριος 22, 2006 Λοιπον...στη καρτελα που μου ειπες να κοιταξω εχει τα εξης: ------------------------- Default input language-->English(United Sates)- US ------------------------- Installed services: EN - English (United States) keyboard US EL - Greek keyboard Greek HL - Hungarian keyboard Hungarian IS - Icelandic keyboard Islandic ------------------------------ Tα ειχα κανει σαλατα ε? Yποθετω οτι κανω remove τα 2 τελευταια?
pigassos19 Οκτώβριος 22, 2006 #14 Οκτώβριος 22, 2006 Αφησε μονο να ελληνικα και τα αγγλικα τα υπολοιπα διεγραψε τα και θα εισαι οκ!ΘΑ κλικαρεις πανω τους και θα πατησεις remove
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.