Jump to content

Ποιο Logitech mouse?

blade_pan

Recommended Posts

Αν σε εδιαφέρει το gaming με ασυρματο να πάρεις το g7.To δουλεύω μια βδόμαδα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sof

Αν σε εδιαφέρει το gaming με ασυρματο να πάρεις το g7.To δουλεύω μια βδόμαδα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.

Τα ασύρματα και τα games στην πλειοψηφία τους δεν πάνε μαζί, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις με αργή ανταπόκριση ;) ......ανάλογα με το game βέβαια.... :)

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc

Τα ασύρματα και τα games στην πλειοψηφία τους δεν πάνε μαζί, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις με αργή ανταπόκριση ;) ......ανάλογα με το game βέβαια.... :)

lolol

Υπάρχουν τα ασύρματα υπάρχει και το G7

G7 ακα gamers mouse 500mhz refresh + response + dpi + laser +++++

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για games τα ποντίκια είναι 5 Logitech (mx518,G7,G5) razεr(diamondback,copperhead) everglade (δεν θυμάμαι μοντέλο)

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

lolol

Υπάρχουν τα ασύρματα υπάρχει και το G7

Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για τα ασύρματα ;)

Μα και το G7 ασυρματο ειναι....:...:

Αρχική απάντηση από knight_77

Μα και το G7 ασυρματο ειναι....:...:

Εγώ επιμένω όμως ότι υπάρχουν ασύρματα υπάρχει και το G7 αν το πιάσεις στα χεριά σου σε games η οτιδήποτε άλλο θα καταλάβεις ότι είναι καλύτερο απ όλα τα αλλά τις αγοράς

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 13:32]

Εγώ επιμένω όμως ότι υπάρχουν ασύρματα υπάρχει και το G7 αν το πιάσεις στα χεριά σου σε games η οτιδήποτε άλλο θα καταλάβεις ότι είναι καλύτερο απ όλα τα αλλά τις αγοράς

Και εγω το G7 εχω με ιδιο mousepad με το δικο σου.

Το σχολιο μου δεν πηγαινε σε εσενα αλλα στον $pIdy_mc.

Για αυτο εκανα και quote...

To ιδιο λεμε ;)

Το G7 είναι απλά ένα καλό ποντίκι για games, αν κάποιος θέλει κορυφαίο gamer's mouse δεν κοιτάει καν σε ασύρματα. Από την άλλη, αν μόνο το ασύρματο είναι αυτό που ενδιαφέρει κάποιον, προτείνω καλύτερα το ΜΧ (κάθεται καλύτερα στο χέρι) από το G7, οι ουσιαστικές διαφορές τους στην απόδοση είναι μικρές αν όχι μηδενικές με βάση όσα έχω δει-διαβάσει-ακούσει.

Πάντως και πάλι κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος. Μπορεί το χέρι κάποιου να βρίσκει το Χ (κορυφαίο στην κατηγορία) ποντίκι ελαφρύ και άβολο, ενώ ένα άλλο Ψ (μέτριας απόδοσης) τρομερά βολικό για τον ίδιο.

Εγώ θεωρώ ότι το καλύτερο π.χ. για μένα ποντίκι είναι το ΜΧ518 με το σασί του G5. ;)

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Αυτό που υπονοεί ο D.J.AleXXX_gr υπονοούσα και εγώ :p

Πάντως ασύρματα και games δεν το προτείνω λόγω τις αργείς ανταποκρίσεις ;)

Καλά και το πόσο αντιλαμβάνεται ο καθένας την αργοπορία του ποντικιού σε σχέση με την κίνηση του χεριού του είναι σχετικό πάντα....

Αρχική απάντηση από kender

Καλά και το πόσο αντιλαμβάνεται ο καθένας την αργοπορία του ποντικιού σε σχέση με την κίνηση του χεριού του είναι σχετικό πάντα....

Ε ναι, πάει κάπως αναλογικά το θέμα, αλλά εξαρτάτε και απ' το παιχνίδι, τις απαιτήσεις και το στυλ του :) ......

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc [Σήμερα, στις 01:13]

Ε ναι, πάει κάπως αναλογικά το θέμα, αλλά εξαρτάτε και απ' το παιχνίδι, τις απαιτήσεις και το στυλ του :) ......

Μην μου πεις πως εχει απαιτησεις το cs source γιατι θα ξεραθω στο γελιο, η μονη απαιτηση που εχει ειναι να εχεις πιει 3-4 μπυριτσες πριν παιξεις γιατι μονο μεθυσμενος κανεις καλα ακυρα spray HS :p

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 03:23]

Μην μου πεις πως εχει απαιτησεις το cs source γιατι θα ξεραθω στο γελιο, η μονη απαιτηση που εχει ειναι να εχεις πιει 3-4 μπυριτσες πριν παιξεις γιατι μονο μεθυσμενος κανεις καλα ακυρα spray HS :p

:blink: Eee ????? :blink:

Το κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ξεχωριστές απατήσεις απαιτήσεις......Και όσο αναφορά το mouse είναι υποκειμενικό το θέμα.....dld εγώ στο σπίτι παίζω με το απλό της Microsoft, ενώ άλλα παιδιά που ξέρω που παίζουν με Logitech και δε μπορούν με tpt να συνηθίσουν τα Microsoft.......Είναι πάντα υποκειμενικό το θέμα και ότι δεν 'συμπαθείτε' το CSs είναι δική σας υποκειμενική γνώμη, χωρίς να σημαίνει ότι ισχύει απόλυτα ;) ......

To CS Source είναι μια πολύ καλή ιδέα αλλά με λάθος εκτέλεση. Δεν το έχουν προσέξει αρκετά έτσι ώστε να φτάσουν σε ανώτερα επίπεδα ρεαλισμού και ισορροπίας.

Από την άλλη εγώ εκνευρίζομαι με τον κάθε άσχετο ο οποίος με ένα full burst σε καθαρίζει για πλάκα. Πράγματα τα οποία δε συμβαίνουν σε σοβαρά παιχνίδια του είδους.

Και είμαι και freak της ακρίβειας, οπότε λατρεύω τα railguns (instagib ;))

Δε νομίζω να φταίει το ποντίκι που το CS:S έχει χάσει την αίγλη του.

Αρχική απάντηση από gznp

Δε νομίζω να φταίει το ποντίκι που το CS:S έχει χάσει την αίγλη του.

Μα δεν εννοούσα κάτι τέτοιο......Εγώ μιλούσα για τα games γενικός άσχετα με το ότι παίζω CSs.....

Παιδια εγω μολις χτες πηρα G5 και ειναι πολυ καλο. Το καλοδιο δεν ενοχλει καθολου, πολυ καλη ανταπόκριση και μπορεις να το κανεις οσο βαρυ-ελαφρυ θελεις. Οποτε G5 απο μενα. :)

• 5 months later...

Έχει κανείς ιδέα αν έχει έρθει στην Ελλάδα το νέο G5?

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2142,CONTENTID=13419

Από μια γρήγορη αναζήτηση δεν το βρήκα σε κάποιο online shop, ίσως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω; Μόνο εδώ το βρήκα μέχρι στιγμής:

http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1332238

εγω παντος ποτε δεν ειχα δει με ασυρματο ποντικι αυτη την "καθηστεριση" μονο με το logitech 610 που έχω στον φορητο ειδα κατι lag.

Tα μειωνεκτήματα με το g7 ειναι:

1)Πρεπει καθε 12 ώρες να αλλαζεις τις μπαταρίες

2)Γλιστραει απο το χερι αν και σπανια

3)Το μικρο το δαχτυλακι δεν ξερεις που να το βάλεις

Κατα τα αλλα μια χαρα, για μενα το θεμα ασυρματα=no gaming ειναι μυθος το μονο προβλημα ειναι οτι αν εχεις ασυρματα δεν μπορεις να αλλαξεις firmware

Αρχική απάντηση από Strategos [Σήμερα, στις 08:34]

εγω παντος ποτε δεν ειχα δει με ασυρματο ποντικι αυτη την "καθηστεριση" μονο με το logitech 610 που έχω στον φορητο ειδα κατι lag.

Tα μειωνεκτήματα με το g7 ειναι:

1)Πρεπει καθε 12 ώρες να αλλαζεις τις μπαταρίες

2)Γλιστραει απο το χερι αν και σπανια

3)Το μικρο το δαχτυλακι δεν ξερεις που να το βάλεις

1)καθε 12 ωρες συνεχους gaming.....και σιγα την αλλαγη.εγω αλλαζω μπαταρια σε λιγοτερο απο 2 δευτερολεπτα.

2)το να γλιστραει ειναι καθαρα ποσο ιδρωνει το χερι σου.εαν το χερι σου ιδρωνει πολυ υπαρχουν πρακτικα αυτοκολλητα pads απο καουτσουκ/λαστιχο ωστε να τα κολλησεις στην πανω επιφανεια.

3)εγω γιατι το χω μια χαρα βολεψει δεξια στο πλαι?μαλλον πιανεις λιγο στραβα το ποντικι ή εχεις τραγικα μεγαλο χερι γι αυτο:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.