sof Οκτώβριος 26, 2006 #41 Οκτώβριος 26, 2006 Αν σε εδιαφέρει το gaming με ασυρματο να πάρεις το g7.To δουλεύω μια βδόμαδα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.
$pIdy_mc Οκτώβριος 26, 2006 #42 Οκτώβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από sof Αν σε εδιαφέρει το gaming με ασυρματο να πάρεις το g7.To δουλεύω μια βδόμαδα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος. Τα ασύρματα και τα games στην πλειοψηφία τους δεν πάνε μαζί, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις με αργή ανταπόκριση ......ανάλογα με το game βέβαια....
Qlim4X Οκτώβριος 26, 2006 #43 Οκτώβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από $pIdy_mc Τα ασύρματα και τα games στην πλειοψηφία τους δεν πάνε μαζί, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις με αργή ανταπόκριση ......ανάλογα με το game βέβαια.... lolol Υπάρχουν τα ασύρματα υπάρχει και το G7 G7 ακα gamers mouse 500mhz refresh + response + dpi + laser +++++ Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για games τα ποντίκια είναι 5 Logitech (mx518,G7,G5) razεr(diamondback,copperhead) everglade (δεν θυμάμαι μοντέλο)
$pIdy_mc Οκτώβριος 26, 2006 #44 Οκτώβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr lolol Υπάρχουν τα ασύρματα υπάρχει και το G7 Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για τα ασύρματα
knight_77 Οκτώβριος 27, 2006 #45 Οκτώβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από $pIdy_mc Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για τα ασύρματα Μα και το G7 ασυρματο ειναι....:...:
Qlim4X Οκτώβριος 27, 2006 #46 Οκτώβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από knight_77 Μα και το G7 ασυρματο ειναι....:...: Εγώ επιμένω όμως ότι υπάρχουν ασύρματα υπάρχει και το G7 αν το πιάσεις στα χεριά σου σε games η οτιδήποτε άλλο θα καταλάβεις ότι είναι καλύτερο απ όλα τα αλλά τις αγοράς
knight_77 Οκτώβριος 27, 2006 #47 Οκτώβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 13:32] Εγώ επιμένω όμως ότι υπάρχουν ασύρματα υπάρχει και το G7 αν το πιάσεις στα χεριά σου σε games η οτιδήποτε άλλο θα καταλάβεις ότι είναι καλύτερο απ όλα τα αλλά τις αγοράς Και εγω το G7 εχω με ιδιο mousepad με το δικο σου. Το σχολιο μου δεν πηγαινε σε εσενα αλλα στον $pIdy_mc. Για αυτο εκανα και quote... To ιδιο λεμε
Maximus Οκτώβριος 27, 2006 #48 Οκτώβριος 27, 2006 Το G7 είναι απλά ένα καλό ποντίκι για games, αν κάποιος θέλει κορυφαίο gamer's mouse δεν κοιτάει καν σε ασύρματα. Από την άλλη, αν μόνο το ασύρματο είναι αυτό που ενδιαφέρει κάποιον, προτείνω καλύτερα το ΜΧ (κάθεται καλύτερα στο χέρι) από το G7, οι ουσιαστικές διαφορές τους στην απόδοση είναι μικρές αν όχι μηδενικές με βάση όσα έχω δει-διαβάσει-ακούσει. Πάντως και πάλι κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος. Μπορεί το χέρι κάποιου να βρίσκει το Χ (κορυφαίο στην κατηγορία) ποντίκι ελαφρύ και άβολο, ενώ ένα άλλο Ψ (μέτριας απόδοσης) τρομερά βολικό για τον ίδιο. Εγώ θεωρώ ότι το καλύτερο π.χ. για μένα ποντίκι είναι το ΜΧ518 με το σασί του G5.
$pIdy_mc Οκτώβριος 27, 2006 #49 Οκτώβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από $pIdy_mc Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για τα ασύρματα Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Εγώ επιμένω όμως ότι υπάρχουν ασύρματα υπάρχει και το G7 αν το πιάσεις στα χεριά σου σε games η οτιδήποτε άλλο θα καταλάβεις ότι είναι καλύτερο απ όλα τα αλλά τις αγοράς Αυτό που υπονοεί ο D.J.AleXXX_gr υπονοούσα και εγώ Πάντως ασύρματα και games δεν το προτείνω λόγω τις αργείς ανταποκρίσεις
kender Οκτώβριος 27, 2006 #50 Οκτώβριος 27, 2006 Καλά και το πόσο αντιλαμβάνεται ο καθένας την αργοπορία του ποντικιού σε σχέση με την κίνηση του χεριού του είναι σχετικό πάντα....
$pIdy_mc Οκτώβριος 28, 2006 #51 Οκτώβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από kender Καλά και το πόσο αντιλαμβάνεται ο καθένας την αργοπορία του ποντικιού σε σχέση με την κίνηση του χεριού του είναι σχετικό πάντα.... Ε ναι, πάει κάπως αναλογικά το θέμα, αλλά εξαρτάτε και απ' το παιχνίδι, τις απαιτήσεις και το στυλ του ......
GruntGR Οκτώβριος 28, 2006 #52 Οκτώβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από $pIdy_mc [Σήμερα, στις 01:13] Ε ναι, πάει κάπως αναλογικά το θέμα, αλλά εξαρτάτε και απ' το παιχνίδι, τις απαιτήσεις και το στυλ του ...... Μην μου πεις πως εχει απαιτησεις το cs source γιατι θα ξεραθω στο γελιο, η μονη απαιτηση που εχει ειναι να εχεις πιει 3-4 μπυριτσες πριν παιξεις γιατι μονο μεθυσμενος κανεις καλα ακυρα spray HS
Maximus Οκτώβριος 28, 2006 #53 Οκτώβριος 28, 2006 ^^^Γι αυτό δεν παίζω CS γενικά, είναι πολλά τα άκυρα. Προτιμώ την ακρίβεια ενός Instagib :devil:
$pIdy_mc Οκτώβριος 28, 2006 #54 Οκτώβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 03:23] Μην μου πεις πως εχει απαιτησεις το cs source γιατι θα ξεραθω στο γελιο, η μονη απαιτηση που εχει ειναι να εχεις πιει 3-4 μπυριτσες πριν παιξεις γιατι μονο μεθυσμενος κανεις καλα ακυρα spray HS Eee ????? Το κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ξεχωριστές απατήσεις απαιτήσεις......Και όσο αναφορά το mouse είναι υποκειμενικό το θέμα.....dld εγώ στο σπίτι παίζω με το απλό της Microsoft, ενώ άλλα παιδιά που ξέρω που παίζουν με Logitech και δε μπορούν με tpt να συνηθίσουν τα Microsoft.......Είναι πάντα υποκειμενικό το θέμα και ότι δεν 'συμπαθείτε' το CSs είναι δική σας υποκειμενική γνώμη, χωρίς να σημαίνει ότι ισχύει απόλυτα ......
Maximus Οκτώβριος 28, 2006 #55 Οκτώβριος 28, 2006 To CS Source είναι μια πολύ καλή ιδέα αλλά με λάθος εκτέλεση. Δεν το έχουν προσέξει αρκετά έτσι ώστε να φτάσουν σε ανώτερα επίπεδα ρεαλισμού και ισορροπίας. Από την άλλη εγώ εκνευρίζομαι με τον κάθε άσχετο ο οποίος με ένα full burst σε καθαρίζει για πλάκα. Πράγματα τα οποία δε συμβαίνουν σε σοβαρά παιχνίδια του είδους. Και είμαι και freak της ακρίβειας, οπότε λατρεύω τα railguns (instagib ) Δε νομίζω να φταίει το ποντίκι που το CS:S έχει χάσει την αίγλη του.
$pIdy_mc Οκτώβριος 28, 2006 #56 Οκτώβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από gznpΔε νομίζω να φταίει το ποντίκι που το CS:S έχει χάσει την αίγλη του. Μα δεν εννοούσα κάτι τέτοιο......Εγώ μιλούσα για τα games γενικός άσχετα με το ότι παίζω CSs.....
o polonos Οκτώβριος 28, 2006 #57 Οκτώβριος 28, 2006 Παιδια εγω μολις χτες πηρα G5 και ειναι πολυ καλο. Το καλοδιο δεν ενοχλει καθολου, πολυ καλη ανταπόκριση και μπορεις να το κανεις οσο βαρυ-ελαφρυ θελεις. Οποτε G5 απο μενα.
FocusX Απρίλιος 23, 2007 #58 Απρίλιος 23, 2007 Έχει κανείς ιδέα αν έχει έρθει στην Ελλάδα το νέο G5? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2142,CONTENTID=13419Από μια γρήγορη αναζήτηση δεν το βρήκα σε κάποιο online shop, ίσως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω; Μόνο εδώ το βρήκα μέχρι στιγμής:http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1332238
Strategos Απρίλιος 26, 2007 #59 Απρίλιος 26, 2007 εγω παντος ποτε δεν ειχα δει με ασυρματο ποντικι αυτη την "καθηστεριση" μονο με το logitech 610 που έχω στον φορητο ειδα κατι lag. Tα μειωνεκτήματα με το g7 ειναι:1)Πρεπει καθε 12 ώρες να αλλαζεις τις μπαταρίες2)Γλιστραει απο το χερι αν και σπανια3)Το μικρο το δαχτυλακι δεν ξερεις που να το βάλειςΚατα τα αλλα μια χαρα, για μενα το θεμα ασυρματα=no gaming ειναι μυθος το μονο προβλημα ειναι οτι αν εχεις ασυρματα δεν μπορεις να αλλαξεις firmware
greekfragma Απρίλιος 26, 2007 #60 Απρίλιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Strategos [Σήμερα, στις 08:34] εγω παντος ποτε δεν ειχα δει με ασυρματο ποντικι αυτη την "καθηστεριση" μονο με το logitech 610 που έχω στον φορητο ειδα κατι lag. Tα μειωνεκτήματα με το g7 ειναι: 1)Πρεπει καθε 12 ώρες να αλλαζεις τις μπαταρίες 2)Γλιστραει απο το χερι αν και σπανια 3)Το μικρο το δαχτυλακι δεν ξερεις που να το βάλεις 1)καθε 12 ωρες συνεχους gaming.....και σιγα την αλλαγη.εγω αλλαζω μπαταρια σε λιγοτερο απο 2 δευτερολεπτα. 2)το να γλιστραει ειναι καθαρα ποσο ιδρωνει το χερι σου.εαν το χερι σου ιδρωνει πολυ υπαρχουν πρακτικα αυτοκολλητα pads απο καουτσουκ/λαστιχο ωστε να τα κολλησεις στην πανω επιφανεια. 3)εγω γιατι το χω μια χαρα βολεψει δεξια στο πλαι?μαλλον πιανεις λιγο στραβα το ποντικι ή εχεις τραγικα μεγαλο χερι γι αυτο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.