Jump to content

Ποιο Logitech mouse?

blade_pan

Recommended Posts

Έχω το G5, με βολεύει πάρα πολύ αν και έχω παρατηρήσει το negative acceleration που τόνισε ο GruntGR. Γενικά έχω δει ότι με το G5 τα πάω καλά σε sniping αλλά όχι τόσο (όχι τεράστιες διαφορές, αλλά την καταλαβαίνω) σε fast paced games. Από την άλλη με το ΜΧ518 που παίζω BF2, κανένα πρόβλημα σε γρήγορες κινήσεις (είμαι fan των armor class και spec-ops), απλά θα μου χρησίμευε λίγο το G5 σε ακρίβεια όταν έχω το SCAR-L σε μεγάλες αποστάσεις. Και τα δύο πάντως είναι κορυφαία.

Από αυτά που πρότεινες θεωρώ ότι έκανες την καλύτερη επιλογή, το G7 θεωρώ ότι είναι...όχι αυτό που περίμενα. Το ΜΧ είναι απλά για μένα το καλύτερο ασύρματο που έχω πιάσει.

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Το εχεις δουλεψει το MX δλδ ή μονο το επιασες?

τελειο ε?με νοιαζει να ειναι ακουραστο μετα απο ωρες χρηση καθως και πρακτικο...

Το G7 ειναι περιπου σαν το MX900...

Παιδιά το G7 Eλλάδα βγαίνει μονο στην ασημί-πράσινη έκδοση ή μήπως μπορεί παίζει πουθενά και στην πιο κυριλέ μαύρη-ασημί με orange lights κλπ που φαίνεται στο site της logitech ? Απο εξωτερικό αν δεν βρίσκεται εδώ, κάποιο λίνκ προσιτό για Ελλάδα;

Ειμαι και εγω για αγορα mouse και εχω σκεφτει για ενα απο τα τρια.:

LOGITECH G3

RAZER COPPERHEAD 2000 DPI

και με εβαλε σε σκεψεις ο gruntgr για το

LOGITECH MX518

Το δυο πρωτα τα βαζω λογω σχηματος γιατι ως τωρα ειχα ενα μικρο της ms και το εχω συνηθισει.. Το κακο ειναι οτι δεν τα εχω πιασει και δεν ξερω πως θα μου κατσουν...

Εχει κανενας καποιο απο αυτα να μου καμια γνωμη?

Δεν έχω δουλέψει εκτεταμένα με το ΜΧ, απλά λίγο σερφάρισμα στα Windows, απλά μου φάνηκε πολύ καλή η αίσθηση και το βάρος του, πολύ ζυγισμένο. Το ΜΧ518 πάντως είναι απλά κορυφαίο για τα λεφτά του, αν δε νοιάζει τον αγοραστή που δεν είναι ασύρματο, είναι απλά κορυφή.

θα συμφωνησω το 518 ειναι πολυ καλο. εμενα με βολευει πολυ ισως επειδη εχω και μεγαλη παλαμη και καθεται καλα στο χερι μου.

παιδια (θα φανω παραξενος) αν και δεν ειμαι και τρελος gamer με γνωσεις αλλα ειμαι τελειομανης με την ακριβεια του ποντικιου μου ακομα και μεσα στα win , με το g7 δεν εχω προβλημα ακριβειας και επιταχυνσης

αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μεσα απο το προγραμμα της logitech εχουν συνηφασει την επιταγχυνση με την ακριβεια και οταν βαζεις μεγαλη ακριβεια το ποντικι κουνιεται σαν π*********...

Περαν τουτου θα το ηθελα λιγο πιο βαρυ καθως προσωπικα νοιωθω οτι το πιο βαρυ ποντικι παταει και κουνιεται καλυτερα γενικοτερα

Αυτο με την μπαταρια με χαλαει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...κραταει πολυ λιγο η ατιμη....Τι *****??στα microsoft με ενα ζευγαρι μπαταριες βγαζεις 2 χρονια...(ενταξει προφανως διαφορετικες τεχνολογιες και καταναλωσεις αλλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου αυτο το αχτι)

Gocu, το G7 δεν έχει πρόβλημα σε κινήσεις στα Win, απλά και μόνο επειδή δεν διανύεις μεγάλες αποστάσεις. Αυτά τα ποντίκια (G5-G7) είναι πολύ καλά και για hobbίστες γραφίστες που παίζουν με μικρολεπτομέρειες σε Corel και Photoshop. Στα παιχνίδια όμως αλλάζει το σκηνικό. Εκεί, όταν το χέρι σου κινείται αυτόματα και γνωρίζει με αρκετά μεγάλη ακρίβεια τις 90 μοίρες και την κίνηση που χρειάζεται να κάνει για να τις επιτύχει, λογικό είναι να θεωρήσει ότι οι 180 είναι απλά η διπλάσια διαδρομή. Όμως σε πολλά ποντίκια, δεν ισχύει αυτό, μειώνοντας την ακρίβεια του παίχτη.

Κλασικότατο παράδειγμα για μένα είναι το Quake 3. Γρήγορο παιχνίδι με απαιτήσεις στην ακρίβεια του παίχτη. Όσο παράξενο κι αν φανεί, το καλύτερο ποντίκι ΙΜΟ μακράν για το Q3A είναι το IntelliMouse Optical 1.1 (αν θυμάμαι σωστά το όνομά του). Ήταν by far και είναι για μένα απλά κορυφαίο σε ακρίβεια και αίσθηση (ειδικά αν το μοντάρεις και λίγο). Καλά τα razer, αλλά το Optical 1.1 τότε και το ΜΧ518 τώρα, θεωρώ ότι τα κοντράρουν άνετα.

Αρχική απάντηση από bibis [21-10-2006 12:31]

εγώ σου προτείνω και αυτο G5

το καλώδιο είναι σαν σχοινάκι και δεν εμποδίζει!

είναι το καλυτερο για gaming(2000 dpi laser και καλωδιο)

Και φυσικα είναι αρκετά εργονομικό!

G5 δαγκωτό φίλε :T:;):T:

Είναι ότι πρέπει για gaming, πολύ άνετο και πολύ εργονομικό......του βάζεις και βαράκια για το πόσο βαρύ θες να είναι :p

Φίλε blade_pan προφανώς θα έχεις δει και εσυ τη περιγραφή από το site της logitech για το MX

" Document quick-flip

Move effortlessly between documents. Cut and paste between applications, compare documents, or check email."

Εμένα μου μοιάζει ότι περιέχει πολλές συντομέσεις για εφαρμογές. Και συγκεκριμένα είναι σε μορφή track ball για να αντικαθιστά έναν αριθμό κουμπιών που θα απαιτούσαν την ίδια διαδικασία.

Πάντως αν το ΜΧ έχει την εργονομία που έχει το joystick της (γιατί έτσι φαίνετε)...τότε μάλλον θα στηρίζει πολύ καλά στο χέρι...

Αρχική απάντηση από Reaper [24-10-2006 17:02]

Ειμαι και εγω για αγορα mouse και εχω σκεφτει για ενα απο τα τρια.:

LOGITECH G3

RAZER COPPERHEAD 2000 DPI

και με εβαλε σε σκεψεις ο gruntgr για το

LOGITECH MX518

Το δυο πρωτα τα βαζω λογω σχηματος γιατι ως τωρα ειχα ενα μικρο της ms και το εχω συνηθισει.. Το κακο ειναι οτι δεν τα εχω πιασει και δεν ξερω πως θα μου κατσουν...

Εχει κανενας καποιο απο αυτα να μου καμια γνωμη?

copperhead και g3 εχουν τα ιδια προβληματα με το g5, μαλλον κι εγω θα παω σε 518 γιατι to g-1000 της everglide παρολο που εχει τα ιδια οπτικα με το 518 μου την εχει δωσει, εδω και 3 μηνες προσπαθω να συνηθισω το σχημα του αλλα τζιφος αργα ή γρηγορα το μικρο μου δαχτυλο θα αρχισει να με ποναει :mad: το αριστερο κλικ εχει αρχισει να κανει τα κουλα του, ο γρυλος καμια φορα κουνιεται οταν κανω αποτομες κινησεις με αποτελεσμα να αλλαζω οπλο χωρις να το θελω :blink: , την προηγουμενη βδομαδα δοκιμασα το περιφημο 518 σε ενα netcafe και τρελαθηκα, αν εξαιρεσω το γεγονος οτι η μιση επιφανεια ειναι τιγκα στην πλαστικουρα και οτι στα πρωτα 20 λεπτα ποναγαν τα δαχτυλα μου γιατι δεν ξερανε που ακριβως να ακουμπησουνε το ποντικι ειναι κορυφη :T:

Αρχική απάντηση από JaguarOne [22-10-2006 01:12]

skips όπως λέμε τα κουλά του ms basic? η απλά δεν είναι gaming grade ποντίκι?

Το πρωτο και μαλιστα σε τραγικο βαθμο :(

Το κακό με τα g5/g7 είναι ότι έχουν μόνο 1 κουμπί στον αντίχειρα και για εμένα είναι πολύ σημαντικό να έχω 2 κουμπιά στον αντίχειρα γιατί στα rts χρειάζομαι όσο το δυνατόν περισσότερα και εύκολα προσβάσιμα hotkeys.

Αρχική απάντηση από NIB

Το κακό με τα g5/g7 είναι ότι έχουν μόνο 1 κουμπί στον αντίχειρα και για εμένα είναι πολύ σημαντικό να έχω 2 κουμπιά στον αντίχειρα γιατί στα rts χρειάζομαι όσο το δυνατόν περισσότερα και εύκολα προσβάσιμα hotkeys.

Βολεύουν όμως φοβερά για παιχνίδια στυλ cs ;) , ειδικά αν έχεις βάλει το TeamSpeak σε ένα από αυτά.....

Τι αισθητες διαφορες μπορει να εχει στο gaming ενα g5/518 με g7/mx revo που θεωρουνται τα καλυτερα και απο τις δυο πλευρες...

αμεση αποκριση?τι αλλο?

δλδ αν παιξω με ενα ενσυρματο θα ξενερωσω μετα με τα ασυρματα οσον αφορα το gaming ή περιπου τα ιδια?

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σου στα παιχνίδια. Αν θες την απόλυτη ακρίβεια, ένα ΜΧ518 για μένα είναι από τα καλύτερα value for money. Αν από την άλλη θες εργονομία, θυσιάζοντας λίγο την ακρίβεια, πάρε το ΜΧ Ρεβ και θα είσαι εντάξει (αλλά είναι ακριβούλι...). Απόκριση όλα έχουν καλή, το θέμα είναι πόσο ακριβής θες να είσαι. Αν παίζεις FPS-Strategy μία στο τόσο και όχι σε semi-pro/pro επίπεδο, μην σκας. Αν είσαι όμως hcore gamer, καλύτερα άσε τα ασύρματα ;)

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 14:29]

Αν είσαι όμως hcore gamer, καλύτερα άσε τα ασύρματα ;)

και το g5 :p

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 14:20]

Τι αισθητες διαφορες μπορει να εχει στο gaming ενα g5/518 με g7/mx revo που θεωρουνται τα καλυτερα και απο τις δυο πλευρες...

αμεση αποκριση?τι αλλο?

δλδ αν παιξω με ενα ενσυρματο θα ξενερωσω μετα με τα ασυρματα οσον αφορα το gaming ή περιπου τα ιδια?

το mx revo εχει αισθητα χαμηλοτερη αποκριση απτο g7 επειδη το 2ο εχει 500hz απο μαμα και το πρωτο δεν υπαρχει τροπος να το κλοκαρεις επειδη ειναι ασυρματο :p οταν εχεις συνηθισει στα 200(σε ps/2 :p)/250/500hz οπως και να χει τα 125 που εχουν τα περισσοτερα ασυρματα θα σου φαινονται gay :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.