Jump to content

Ποιο Logitech mouse?

blade_pan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες σημερα το πρωι διαπιστωσα πως το ligitech MX900 ποντικακι μου ψοφησε:cry:

Οποτε εβαλα ενα σαπιο ασπρο microsoft...

Οπως καταλαβαινετε χρειαζομαι νεο ποντικα!

Ειμαι αναμεσα στα Logitech

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

εγώ σου προτείνω και αυτο G5

το καλώδιο είναι σαν σχοινάκι και δεν εμποδίζει!

είναι το καλυτερο για gaming(2000 dpi laser και καλωδιο)

Και φυσικα είναι αρκετά εργονομικό!

Εγώ πάντως την πάτησα και πήρα ασυρματο ΜΧ 610 με την ιδέα ότι ---τι δεν θαα έχω ένα ασύρματο ποντίκι??,που πας χωρίς ασύρματο???---αλλα το μετάνιωσα! κατα βάση στηρίζομαι στο gaming και στο προτείνω αλλα εννοείται ότι είναι και πολύ εργονομικό!

το 2ο φαινεται πολυ βαρυ...

το 1ο εχει και ανταλλκτικη μπαταρια...

εγω θα επαιρνα το 1ο χαλαρα γιατι το 2ο μου πευτει αρκετα μεγαλο...

(λογικα ειναι και βαρυ...)

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:58]

1. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και δες ποιό σε βολεύει στο χέρι.

2. Πάρ'το

σωστα!

τι να το κανεις αν εχει τα παντα αλλα δεν ταιριαζει με την παλαμη σου???

To Revolution έχει lag ή είναι σαν τα περισσότερα ασύρματα ή το g7? Η μπαταρία πόσο κρατάει?

Πήρα το MX Rev. Απίστευτο αίσθημα στο χέρι, ελαφρύ, άμεση απόκριση. Ακόμα δεν έχω προλάβει να τελειώσω τη μπαταρία αλλά δεν έχει δουλέψει και πολύ.

:)

Εγώ έχω το G7 το μοναδικο μειονεκτιμα του είναι η μπαταρία που κρατάει περίπου 24 ωρες

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 11:42]

Παιδες σημερα το πρωι διαπιστωσα πως το ligitech MX900 ποντικακι μου ψοφησε:cry:

Οποτε εβαλα ενα σαπιο ασπρο microsoft...

Οπως καταλαβαινετε χρειαζομαι νεο ποντικα!

Ειμαι αναμεσα στα Logitech

παρε ενα mx518 και κλοκαρε το στα 500hz με το guide μου Εχω διαβασει ενα σωρο παραπονα για negative accel απο κατοχους g5 και copperhead που τα χρησιμοποιουν στα 400-800dpi με χαμηλο-default ingame mouse sensitivity, ακομα και σε mousepads οπως το steelpad 5L που ειναι σχεδον αδυνατον να κανεις τον σενσορα να παγωσει υπαρχει προβλημα γιατι χανονται δεδομενα.

Για να γινω πιο κατανοητος ας υποθεσουμε πως εχεις το g5 στα 400dpi, ingame sens 2.0 ( 2/3 = 0.66 σε ut2k4/America's army/raven-shield κλπ ) και χρειαζεσαι για στροφη 180 μοιρων καπου 35cm, τυπικα πραματα για τους περισσοτερους που παιζουν καποιο modern/WW2 fps και εχουν μεγαλο mousepad. Οταν θα χρειαστει να διανυσεις αυτα τα 35cm ΓΡΗΓΟΡΑ θα παρατηρησεις πως ο χαρακτηρας σου θα στριψει λιγοτερο απ'τις μοιρες που κανονικα θα επρεπε να στριψει, αυτο ειναι το λεγομενο negative accel.

Θα πει καποιος ωραια ολα αυτα αλλα εγω παιζω γρηγορα fps (quake4 warsow ut99 κλπ ) ε δυστηχως τα ιδια παραπονα ακουγονται και απο παικτες που χρησιμοποιησαν το g5/copperhead στα 800dpi για να εχουν 30-40cm/360, ενα παλικαρι στο esreality ο mcfly που εχει καπου 50 ποντικια στο συρταρι του (ΧΩΡΙΣ πλακα) και ειναι ΠΟΛΥ ψειρας στο συγκεκριμενο θεμα επειδη διανυει με το χερι του ΠΟΛΥ γρηγορα την Χ αποσταση στο mousepad υποστηριζει πως για μεχρι 40cm/360 στα γρηγορα fps ΧΩΡΙΣ negative accel μονο ο αισθητηρας που χρησιμοποιειται στα 518/diamondback/krait κανει δουλεια

Συμπερασμα : αν ασχολεισαι σοβαρα με FPSs και προτιμας να παιζεις με χαμηλο sensitivity (βασικα ειναι μονοδρομος σε κανενα cs 1.6 / cod2 :p ) κανε μια χαρη στον εαυτο και παρε το 518, εαν ΔΕΝ σε βολευει το σχημα πηγαινε σε razer αλλιως περιμενε μπας και βγαλει τπτ αλλο η logitech με τον σενσορα του 518, οι περισσοτεροι σε ενα thread που ανοιξε προσφατα ενας υπαλληλος της logi στο ESR δηλωσαν πως αυτο θελουν :)

Αρχική απάντηση από JaguarOne [Χθες, στις 15:05]

έχει δοκιμάσει κανείς το mx400 της logitech?

skips like a monkey on cracκ :p αμα βγαλουν καμια επανεκδοση με τον σενσορα του 518 (λεμε τωρα :p ) να ξερεις πως θα ειμαι απτους πρωτους που θα το παρουν :)

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 02:44]

skips like a monkey on cracκ :p αμα βγαλουν καμια επανεκδοση με τον σενσορα του 518 (λεμε τωρα :p ) να ξερεις πως θα ειμαι απτους πρωτους που θα το παρουν :)

skips όπως λέμε τα κουλά του ms basic? η απλά δεν είναι gaming grade ποντίκι?

Παιδιά εγώ έχω το G7 και εκτός από την εργονομία του με έχει βολέψει και στο θέμα εμβέλειας..Έχω το pc στο 1 δωμάτιο και την TV με το tv-out και το G7 στο άλλο δωμάτιο και είμαι jet..:D

Όντος η μπαταρία δεν κρατάει και πολύ , αλλά δεν είναι κάτι το τραγικό να την αλλάξεις. 2-3 sec διαδικασία.

Προτείνω G7 ανεπιφύλακτα γιατί το ΜΧ REV δεν μου γέμισε το μάτι :TD:

Καλή απόφαση .....:T:

η μια ροδελα κατω στο mx τι κανει?

Διοτι αν ειναι ετσι οπως ακουμπαει ο αντιχειρας να σκρολαρει η σελιδα την βαψαμε...

Ειναι ωραια ποντικια παντως και τα δυο!

Πηγα να το δω απο κοντα και ο τοτος δε μπορουσε να το βγαλει απο την συσκευασια!

Βασικο πλεονεκτημα του G7 ειναι και το βαρος του...

Το πιο ελαφρυ ασυρματο ποντικι που εχουν πιασει τα χερια μου...:T:

οχι και ελαφρυ το g7.....απλα κυλαει ευκολα γιατι τα ποδαρακια εχουν το γνωστο καλο υλικο της λοτζι.....

το ρεβολουσιον ειναι ελαφρυτερο........βεβαια εγω καθομαι στο συστημα φορτισης.....αλλο βαση και να αχρηστευεται οταν αδειαζει και αλλο 2 επαναφορτιζομενες με κουμπακι εκτιναξης:p

Σε σχεση με το ΜΧ700 & ΜΧ1000 που ειχα σιγουρα ειναι αρκετα ελαφρυτερο και αυτο κυριως λογω των μπαταριων που χρησιμοποιει.

Για το Revolution δεν ξερω καθως δεν το εχω πιασει στα χερια μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.