Jump to content

Συναντηση 27/10 , be there

ea6gka

Recommended Posts

Επιτέλλουυςς...Θα είμαι Αθήνα το Σ/Κ οπότε είμαι μέσα (Αristos my friend περισσεύει μια θέση στο car?? :rolleyes: )

Edit: Λάθος...Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είμαι μέσα αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα...

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Tsunami

Επιτέλλουυςς...Θα είμαι Αθήνα το Σ/Κ οπότε είμαι μέσα (Αristos my friend περισσεύει μια θέση στο car?? :rolleyes: )

Edit: Λάθος...Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είμαι μέσα αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα...

Θεση υπάρχει το θέμα ειναι που θα πάμε και αν θα βρούμε να παρκάρουμε εκει που θα πάμε :hehe:

Εγώ είμαι μέσα...κατά 99%. Θα φέρω και ένα φίλο επίσης που δεν γράφει συχνα εδώ. Καταλήξτε στο μέρος όμως...και θέλω απλα αυτή τη φορά...να μιλήσω με όλους...όχι μόνο με τον SLN :p

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:34]

Ειπαμε για Δαφνη στο σταθμο του μετρο , λαδοκολλα. Βολευει?

εμενα με βολευει πολυ.

TSUNAMI :tongue: :hehe: :hehe:

Όποιος δεν έχει ξαναέρθει να κρατάει ένα BUG για να τον γνωρίσουμε :rofl:

Λαδόκολλα πάλι;

Πάλι θα ταίζω τους από πίσω μου;

Χαμένος είχα βγει... Με έβλεπαν να πέρνω τις πανσέτες αλλα δεν ήμουν εγώ που τις έτρωγα.

@darkcount

Ο γνωστός-άγνωστος θα είναι;

Αρχική απάντηση από darkCount

Μασέλες μέτρησε κανεις? Έτσι Ραμπο θα πάμε? Δεν θα κλείσουμε?

θα παρουμε τηλεφωνο να κλεισουμε τραπεζι για 30 ατομα , γιατι και την αλλη φορα 14 ητανε να ερθουνε και σκασανε 24..

Αρχική απάντηση από unseen

αν δεν φτασει 5+ σελιδες το thread δεν προκειτε να φατε εσεις :p

ποσταροντας ερχεται η ορεξη :hehe:

@wired ναι ρε συ αν σηκωθεί απο το κρεββάτι γιατί ειναι τάβλα...δεν λέει όχι σε φαι αυτος.:p

εσυ τι ταμπελα να κρατας βρ επολωνε αφου κανεις μπαμ απο χιλιομετρα οτι εισαι πολωνος :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.