ea6gka Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2006 Επειδη εχουμε καιρο να τα πουμε , και επειδη τη κανω με ελαφρα και επειδη εχω παραπονα στο ΜΣΝ οτι λαμπιτες ειναι πεινασμενοι και θελουνε μπριζολακι κυρησω την εναρξη του θρεντ. Σας περιμενουμε ολους και γμτ κερατο μου προτεινετε βρε παιδες αθηναιοι μερος καλο να τη πεσουμε , εγω παλι θα ψαχνω? λοιπον να βλεπω συμμετοχες ΤΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 Εγώ μπαμπά μέσα.Προτείνω Καλύβια Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 20, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 μεσα για μερος προτεινω καπου κεντρικα ωστε να μην παιδευτει κανενας....... προτεινω μοναστηρακι/ψυρρη πειναω.......:drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 1 εικόνα, χίλιες λέξεις για το τι θα μας περιμένει. :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Οκτώβριος 20, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 μεσα για κεντρο,καποιος να αναλαβει να οργανωσει τον κοσμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 Μέσα μέσα!!! Αλλα οχι και καλυβια ρε παιδες!! Εχω παει δεν λεω πολυ μασα αλλα δεν πεφτει λιγο μακρια?? Μπορούμε να παμε καισαριανη σε διαφορα κουτουκια που υπαρχουνε αρκει να κλεισουμε (πχ Καλλινικος αν θυμαμαι καλα ενα λεγετε..) εκει στην πλατεια απο πισω. Επισης υπαρχει all time classic λαδοκολλα τωρα αλλα μεροι δεν ξερω... Ας προτεινουνε και αλλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Οκτώβριος 20, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 Τελικά η μπριζόλα θέλει τον ea6gka της Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Οκτώβριος 20, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 Μεσα... Αρκει να μην ειναι πουθενα στου διαολου τη μανα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 20, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 20, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 Τι εγινε ρε Γιαννη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 Εσεις λαδοκολλα και εγω θα την βγαλω σε αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 20, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 Τι να γίνει? Στην Κίνα είναι ο άνθρωπος και τρώει ρύζια Για το μέρος πείτε ΟΠΟΥ θέλετε, αρκεί να έχει Parking γιατί το μωρό μου είναι ευαίσθητο και δεν ανεβαίνει πεζοδρόμια κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 20, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 LoL το ειχα ξεχάσει jpavly τι ειναι το μωρο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Οκτώβριος 21, 2006 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 count me on babes.... :beer: :beer: :beer: :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 21, 2006 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από aristos87 LoL το ειχα ξεχάσει jpavly τι ειναι το μωρο σου? Clio, χαμηλωμένο με εξάποντα ελατήρια Ούτε από ράμπες δεν ανεβαίνει καλά-καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Οκτώβριος 21, 2006 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Παιδες Καλυβια & Κερατεα οποιος θελει κανονιζω εγω........στειλτε πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Οκτώβριος 21, 2006 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma μεσα για μερος προτεινω καπου κεντρικα ωστε να μην παιδευτει κανενας....... προτεινω μοναστηρακι/ψυρρη πειναω.......:drool: με τον fragma συνοδηγό και πάμε όπου θέλετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Οκτώβριος 21, 2006 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Mεσα και εγω, αρκει να μην ειναι πολυ μακρυα.+1 για κεντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 21, 2006 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 και εγω μεσα ειμαι και το μωρο μου ανεβαινει και σκαλες :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 21, 2006 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Sol [Σήμερα, στις 12:29] με τον fragma συνοδηγό και πάμε όπου θέλετε την επομενη φορα θα φοραμε κρανη και θα με ακους να σου μιλαω στην γλωσσα του McRae................strafe left corner and bumper.............don't cut....................medium right and open left.............rocks outside:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.