johny111 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2006 Ενδιαφέρομαι για κάποιο πρόγραμμα OCR που να μπορεί να διαβάσει Μαθηματικά σύμβολα όπως κλάσματα, διανύσματα...Έχω το Fine Reader 6 αλλα μόλις συναντήσει το πιο απλό κλάσμα τα κάνει θάλασσα. Πόσο μάλλον διανύσματα, δυνάμεις και οτιδήποτε άλλο.Μήπως υπάρχει κάτι να μου προτείνετε?
xkandreas Οκτώβριος 20, 2006 #2 Οκτώβριος 20, 2006 βασικά όλα τα ocr προγράμματα θέλουν λίγο εκπαίδευση στην αρχή στην αναγνώριση τον χαρακτήρων, για δώστου και μια δεύτερη ευκαιρία και απότι ξέρω είναι από τα καλύτερα το fine Readerbtw έχει βγει και έκδοση 7 μπορεί εκεί να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα
Astacus Οκτώβριος 20, 2006 #3 Οκτώβριος 20, 2006 παιδια η 8 ειναι η τελευταια εκδοση αλλα δεν εχω δοκιμασει κλασματα κλπ.
johny111 Οκτώβριος 20, 2006 Author #4 Οκτώβριος 20, 2006 Βασικά θα με βοηθουσε αν μπορούσε να διαβάσει μεχρι και equation editor! Ξέρω, ζητάω πολλά. Απλά σκεφτόμουν αν υπήρχε η δυνατότητα να προσθέσω κάποια βιβλιοθήκη(ετσι λέγεται?) ώστε να αναγνωρίζει περισσότερα σύμβολα.Στο menou "recognition languages" βλέπω οτι υπάρχουν διαθέσιμα μόνο τα greek, english, digits. Μήπως εδώ μπορούσα να προσθέσω κάτι σχετικό με μαθηματικά σύμβολα?
johny111 Οκτώβριος 22, 2006 Author #5 Οκτώβριος 22, 2006 Τελικά για να μην υπάρχει κάποια αλλη απάντηση....μάλλον ειναι αδύνατο να καταφέρω αυτό΄που θέλω :hmm:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.