johnnymous Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2006 έχω το test drive(έχει μέσα test για οδήγηση) και μετα την εγκατάσταση πάω να το αρχίσω και μου πετάει το μήνυμα τις εικόναςο υπολογιστής ειναι στην συγκεκριμένη ανάλυση και έχω φτιάξει τα fonts οθόνη/εμφάνιση/μέγεθος γραμματοσειράς(άμα είναι αυτό το large fonts) τι άλλο λέτε να δοκιμάσω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Οκτώβριος 19, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 να και η είκονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Οκτώβριος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 δοκίμασε μία, να αλλάξεις και το dpi size σε large(120 dpi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Πάντως, ο τύπος που κατασκεύασε το πρόγραμμα πρέπει να είναι πολύ προγραμματισταράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceofPersia Οκτώβριος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 δοκίμασε μία, να αλλάξεις και το dpi size σε large(120 dpi) +1 νομίζω ότι αλλάζοντας μόνο τα fonts δεν κάνει τίποτα και πρέπει να κάνεις και το παραπάνω βήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.