μανος1980 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 ρε παιδια ενα αρχειο που υποτηθετε οτι ηταν jpg εγραφε File type: application/octet-stream και δεν ανοιγει κανει κατι παλαβα τι ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard1an Οκτώβριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 http://kb.iu.edu/data/agtj.htmlΛογικά μιλάς για attachment από e-mail έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Οκτώβριος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 ναι απο μαιλ. σε ευχαριστω ψαρωσα νομιζα οτι κατι επικινδυνο περιεργο επαιζε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Kalf Οκτώβριος 28, 2020 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2020 On 18/10/2006 at 3:36 ΠΜ, το μέλος μανος1980 έγραψε: ναι απο μαιλ. σε ευχαριστω ψαρωσα νομιζα οτι κατι επικινδυνο περιεργο επαιζε. τελικά απο μειλ και εγω μου ανοίγει. Αλλά ενώ το αποθηκευσα και το ανεβασα σε πλατφορμα του τεχνικου επιμελητηριου, όταν πάω να το ανοίξω απο εκεί μου βγάζει οτι είναι αρχείο της μορφήςapplication/octet-stream και δεν ανοίγει. Με πάει σε επιλογές για να το ανοίξω και δεν μπορώ.. Υπάρχει κάποιος τρόπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts