blkik Οκτώβριος 23, 2006 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Χθες, στις 19:47] δεν εχει πολλα καινουργια πραγματα, σαν το προηγουμενο ειναι απλα με τις νεες μεταγραφες και με μερικα μπιχλιμπιδια παραπανω Μαλλόν δεν κοίταξες καλά:Νεο σύστημα scouting Feeder clubsPlayer interactionMedia InteractionOposition instructionsΔιαχωρισμός training -CoachesΚλήρωση σε Ευρώπηκαι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Οκτώβριος 23, 2006 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Παίδες από πού αλλάζεις την ανάλυση στο παιχνίδι? Το παίζει ο αδερφός μου και τώρα με την wide την οθόνη τα γράμματα φαίνονται κάπως γιατί κάνει stretch.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 23, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Δυστυχως δεν αλλαζει.Να δεις πως φαινεται στις 24 ιντσες... Το συνηθιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 23, 2006 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από ang3l Παίδες από πού αλλάζεις την ανάλυση στο παιχνίδι? Το παίζει ο αδερφός μου και τώρα με την wide την οθόνη τα γράμματα φαίνονται κάπως γιατί κάνει stretch.. Δεν αλλάζει δοκίμασε με διαφορετικο skinSkins, logos, kits κλπ στο www.sortitoutsi.net(είναι λίγο βαρύ αλλά έχει τα πάντα)Επίσης τκεκαρε και το ελληνικο www.fmgreece.gr τώρα παρατήρησα ότι σκάνε μύτη σιγια σιγα τα πρωτα πακέτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 26, 2006 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 γίνεται να παίζεις στην ανάλυση που έχεις στα windows. Πας στα prefernces και αποεπιλέγεις το fullscreen mode από την καρτέλα Display. Τώρα θα παίζεις σε windowed mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Οκτώβριος 27, 2006 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2006 αρε ξενυχτια παλι που εχω να κανω ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Νοέμβριος 2, 2006 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 για οποιον δεν καταλαβε... ειναι ενα pack που σου εμφανιζει στον αγωνα την αυθεντικη εμφανιση της ομαδας και οχι αυτες τις μονοχρωμες... Απλα κανεις extract στο C:\........\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\graphics\pictures ειναι κορυφαιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Απρίλιος 3, 2007 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2007 παιδες σημερα μου παρουσιασε το εξης προβλημα. κανω load απο το σημειο που το εχω αφησει παταω continue για να γινουν καποια παιχνιδια CL και με πεταει στην επιφανεια με το εξης σφαλμα " A serious error was entountered and the application will close.An error file has been generated in: μπλα μπλα μπλα" ........τι λετε να κανω? ειναι αμαρτια να ξεκινησω απο την αρχη. να σας πω οτι το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι αυθεντικο........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 3, 2007 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2007 Προσπαθησε να ανεβασεις thn Virtual memory...Μηπως κλεινει αυτοματα η εφαρμοφη λογω λιγης μνημης ; Αν ειναι μεγαλο το load file ισως δε φτανει η μνημη.. Δε το εχω παιξει ποτε το παιχνιδι , δε ξερω συμπεριφορα αλλα δε μπορω να σκεφτω και κατι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 3, 2007 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2007 γκουχ γκουχ... δε μιλαμε για μη αυθεντικα προγραμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Απρίλιος 4, 2007 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2007 οκ το εφτιαξα(ευτυχως )....κατεβασα το patch 7.0.1 και ειναι κυριλε τωρα.....αν και μ φαινεται οτι εγινε λιγο πιο αργο,τεσπα δεν με νοιαζει.αφου παιζει και παλι, ειμαι κομπλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Απρίλιος 4, 2007 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2007 το patch επρεπε να το ειχες κατεβασει απο την αρχη γιατι ελυνε το προβλημα των συχνων τραυματισμων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.