GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2010 Καλησπερίζω τους αγαπημένους μου μόρτες... Πριν Μερικες μερουλες ειχαμε μια συζητηση περί βαφής πλαστικών.... Ησυχάζει ποτέ ο GV??(No no no..!!)..Οπότε αποφάσισε να αγοράσει υλικά και να το βάψει. Το χρώμα που χρησιμοποίησα ήταν ενα Bumperspray της Motip/Duplicolour το οποίο ήταν και πλαστικοποιητής και Χρώμα για πλαστικό. Επιπλέον μου φτιάξανε επιτόπου στο μαγαζί ένα βερνίκι για προφυλακτήρες ..2 συστατικών με σκληρυντικό το οποίο έπρεπε να χρησιμοποιήσω άμεσα (εντός 2-3 ημερών..μετά πάγωνε).Κόστος ~15€. Αρχικά το G15 ..έγινε κομμάτια για να παραλάβω και να περιποιηθώ μονο το πλαστικο μερος. Εμφανή ειναι και τα σημάδια που με τσατιζανε. [ATTACH]6895[/ATTACH] Την επιφάνεια που θα βαφόταν την έτριψα με 800αρι γυαλόχαρτο νερού και νερό για να φύγει η παλιά μπογιά: [ATTACH]6896[/ATTACH] [ATTACH]6897[/ATTACH] Καλό πλύσιμο και στέγνωμα: [ATTACH]6898[/ATTACH] [ATTACH]6899[/ATTACH] Μεγάλη προσοχή εδώ.ΟΛΕΣ οι θήκες του πληκτρολογίου καλύφτηκαν με χαρτί για να μην μπει μπογιά και βερνίκι αργότερα..στους οδηγούς των πλήκτρων,με συνεπεία να κολλάνε κτλ. Μην με ρωτήστε πόσα κομματάκια χαρτί έκοψα.. [ATTACH]6904[/ATTACH] Έφτασε η ώρα του βαψίματος. ΛΕΠΤΑ Στρωματά ανά 15 λεπτά. Πρέπει να έφαγε 5-6 χέρια για να στρώσει..κοινώς μου πήρε περίπου 1.30 ώρα για να το βάψω.Προσοχή στην σκόνη/τρίχες που κολλάνε απάνω..δεν θέλουμε ίχνος. [ATTACH]6900[/ATTACH] [ATTACH]6901[/ATTACH] [ATTACH]6903[/ATTACH] Εδώ μαζί με τα υπόλοιπα Parts. [ATTACH]6902[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 16, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Αφου στεγνωσει το χρωμα ..(μετα απο 24ωρες).. Φτάνει η ώρα του βερνικιού..το οποίο θα δώσει αντοχή στην τριβή etc. Πάλι Λεπτά στρωματά ανά 10 λεπτά. 1 χέρι.. [ATTACH]6905[/ATTACH] Μετά από 3-4.. [ATTACH]6906[/ATTACH] Επειδη αυτο το πράμα κολλάει πολύ & αργεί να στεγνώσει ο χωρος που θα το βαψετε δεν πρεπει να εχει σκονη,χωμα κτλ. Εγω το εβαψα στον κηπο, με αερα..οποτε ειχαμε μερικα προβληματάκια. Dont Worry την επομενη μερα (μετα απο 24 ωρες) το έτριψα με 1000αρι γυαλόχαρτο και ξαναπέρασα 2 χερια.Οποτε εγινε κατι τετιο: [ATTACH]6907[/ATTACH] [ATTACH]6908[/ATTACH] [ATTACH]6909[/ATTACH] Everything Works Fine.. [ATTACH]6910[/ATTACH] Τελικές πόζες: [ATTACH]6911[/ATTACH] [ATTACH]6912[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 16, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Αυτό ήταν.. Ελπίζω να σας άρεσε. .. ότι θελήστε να ρωτήσετε...Feel free..και συγχωρείστε με που δεν αξιώθηκα να πάρω μια φωτογραφική της προκοπής ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 16, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 καλη δουλεια φιλαρακο.το θελε το βαψιματακι του η το κανες για την εμπειρια?πολυ χρονοβορο αλλα αξιζε απο οσο καταλαβα.για δε δοκιμασες κανα τρεντοχρωματακι?banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Ιανουάριος 16, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Ησυχάζει ποτέ ο GV??Αυτό ξανά πες το! Με κούφανες πάλι. Ωραίος χαρά στο κουράγιο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 χαχαχα θα έσκαγες αν δεν το έβαφες ''Τζάμι'' έγινε :respect: Πόσο κόστισαν τα υλικά Γιωργο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 16, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Ωραια δουλεια Γιωργο Πολυ πεδεμα ομως ρε παιδακι μου Τουλαχιστον το αποτελεσμα σε αποζημιωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 16, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Μπράβο ρε G.V .Χαράς το κουράγιο σου και την υπομονή σου.Ο χρόνος θα δείξει αν έχει την απαραίτητη αντοχή στην χρήση .Και πάλι ωραίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 16, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Μπραβο βρε Gv Εγω θα το εβαζα ροζ-φουξια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 16, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 χαχαχα θα έσκαγες αν δεν το έβαφες''Τζάμι'' έγινε :respect: Πόσο κόστισαν τα υλικά Γιωργο? Εγραψα στην αρχη..~15€. Να προσθεσω οτι ειναι AZAX Stable..αλλα οχι οινοπνευμα Stable. Σας ευχαριστω μορτεεεεεςςςςςς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Ιανουάριος 16, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Ανήσυχο πνεύμα ο GV όπως πάντα! Μπράβο man! Πολύ καλή δουλειά! Πολύ glossy αποτέλεσμα Όπως είπε και ο Μιχάλης, ο χρόνος θα δείξει πως θα τα πάει με τη συνεχή τριβή-επαφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 16, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Νόμισα ότι μόνο το βερνίκι κόστισε 15€Αφού είναι όλα μαζί..είναι πολύ καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 16, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 παααρα πολυ καλος ωραιο το αποτελεσμα . οπου νανε θα βαψω και εγω το κρανος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 16, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 μπράβο πολύ καλό.αν κ παρατήρησα την σακούλα του τζάμπο που πάει παντού και με ολα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Ιανουάριος 16, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 παλια μου τεχνη κοσκινο ε? Ωραιος ρε μορτη καλοδουλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιανουάριος 17, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Θα σημφωνησω με τον unseen! Ηθελε κατι σε φουξια ή ροζ. Ξαναλυσ τα ολα, ξανα τριψιμο και κοψιμο χαρτακια!! :smile047: Good job! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Ιανουάριος 17, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Πολυ ωραία δουλειά george! Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 25, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Παλιά καραβάνα έχει καταντήσει ο GV με τις δημιουργίες του...Πολλά congrats για το έργο σου και την υπομονή σου! Περιμένω τα επόμενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 25, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Thanks man... 2 ακομα project τρεχουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 25, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Θα κάνω join στα project μετά την απίστευτα βαρετή εξεταστική μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.