Galioni Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2006 Η ερώτηση του θέματος είναι όλο το θέμα. Μπορώ να ενεργοποιήσω εκτυπωτή μέσω τοπικού δικτύου? Κάτι σαν το wake on lan που ισχύει για τις μητρικές δηλαδή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Αν ο εκτυπωτής έχει ''standby'' mode (δλδ να ''κλείνει'' και χωρίς μηχανικό διακόπτη) όταν δώσεις εκτύπωση ο printer θα ''ξυπνήσει''.Δεν νομίζω ότι παίζει κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Το αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Ο μόνος εκτυπωτής που έχω δει να το κάνει αυτό είναι ο πρώτος μου ο ΗΡ 815 C ο οποίος αφού τον είχα κλείσει με το κουμπάκι On/off του άνοιγε μόνος του κάθε φορά που έστελνα κάτι για εκτύπωση. Από τότε δεν το έχω ξαναδεί να γίνεται με κανένα εκτυπωτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από schumiferο οποίος αφού τον είχα κλείσει με το κουμπάκι On/off του Αρχική απάντηση από spc(δλδ να ''κλείνει'' και χωρίς μηχανικό διακόπτη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Το lexmark πολυμηχάνημά μου ανάβει όποτε του στείλω εκτύπωση. Αλλά από δύκτιο δεν ξέρω τι παίζει...Μάλλον αν είναι ο εκτυπωτής σε δύκτιο να γίνεται αυτό που ζητάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Οκτώβριος 18, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Λοιπόν παιδιά όντως γίνεται!!! Στον canon ip2000 που έχω κοίταξα στις ρυθμίσεις τις συντήρησης όπου έχει επιλογή αυτόματο άνοιγμα και αυτόματο κλείσιμο! Τις επιλέγεις και φροντίζεις να είναι ανοιχτός ο εκτυπωτής για να τις πάρει. Απο εκεί και ύστερα όταν στείλεις εκτύπωση ανοίγει μόνος του. Αυτό σε δικτυακό περιβάλλον είναι πολύ βολικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.