ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2006 Πριν από λίγους μήνες - νομίζω πως ήταν τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο - εγκατέστησα στον Η/Υ μου το εν λόγω λογισμικό του 2006 και σήμερα μου έβγαλε μήνυμα ότι έληξε η συνδρομή μου στο Norton AntiSpam. Στο παράθυρο με τις ανανεώσεις μου δείχνει με κόκκινο Χ και το Internet Security, καθώς και κάποια άλλα. Αφού το ενεργοποίησα πριν από το πολύ μισό χρόνο, πώς είναι δυαντόν να έχει λήξει; Τι πρέπει να κάνω, ώστε να προστατεύομαι από τους ιούς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Να το βγαλεις και να βαλεις καποιο αλλο. Antivirus και Firewall κυκλοφορουν πολλα free που ειναι και ελαφρυτερα (σε πορους) και αρκετα ποιο αποτελεσματικα. ..κανε ενα search στο φορουμ.. P.S...To norton ειναι virus απο μονο του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 ριξε μια ματια εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=31750 να παρεις μια ιδεα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ΣτοΠαράΠέντεπώς είναι δυαντόν να έχει λήξει; Πιθανότατα είναι έκδοση από CD που έρχονται με μητρική τα οποία συνήθως έχουν διάρκεια μερικούς μήνες. Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Να το βγαλεις και να βαλεις καποιο αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 17, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:51] Πιθανότατα είναι έκδοση από CD που έρχονται με μητρική τα οποία συνήθως έχουν διάρκεια μερικούς μήνες. Αποκλείεται. Το CD που έχω είναι αντίγραφο αυτού που έχει ο αδερφός μου και είναι αυθεντικό. Από την αρχή της εγκατάστασης μου έκανε μ*****. Ήταν συνέχεια απενεργοποιημένο, κολλούσε όταν έκανα λήψη νέων ενημερώσεων και έπρεπε να κάνω συνέχεια επανεκκινήσεις. Εγκατέστησα το Zone Alarm, αλλά δε με άφηνε να συνδεθώ στο Internet, και αναγκάστηκα να το απενεργοποιήσω. Ξέρει κανείς σας πώς το χρησιμοποιούμε; Για την ακρίβεια, πώς ενεργοποιούμε την πόρτα για το Internet; Πότε θα βγει το Norton Internet Security 2007;:cry: Γιατί πρέπει να υπομένω τα κενά ασφαλείας των Windows;:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 17, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 15:51] ριξε μια ματια εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=31750 να παρεις μια ιδεα.... Um, OK! Τώρα, με βάση ποιο/α κριτήριο/α πρέπει να επιλέξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ΣτοΠαράΠέντε [Σήμερα, στις 19:02] Um, OK! Τώρα, με βάση ποιο/α κριτήριο/α πρέπει να επιλέξω; να ειναι οσο το δυνατον ελαφρυτερο και πολυ αποτελεσματικο διαβασε τα ποστ των παιδιων να παρεις γνωμες για πολλα antivirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 17, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Aπο firewall εκτο απο ΖΑ..καλα ειναι και το Comodo(Free) αλλα και το ΟutPost... Απο antivirus κοιτα με σειρα..(γνωμη μου παντα)... Non- Free 1)ΝΟD32 2)Kaspersky Free 1)Avast 2)Antivir Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Οκτώβριος 26, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174100&product=894257(internet security 2007). Πάντως θα συμφωνησω με τον george vasilis όπως και με τους περισσότερους στο φορουμ...η καλύτερη λύση antivirus ειναι Nod32 ή μετα kaspersky Και ενα software firewall ισα ισα να βλεπεις την Outgoing traffic (ειδικα δηλαδή αν εισαι και πίσω απο ρουτερ παιξε μονο με το firewall των windows). Συμβουλή δική μου...επειδή έχω καει ουκ ολιγες φορές απο Norton γενικα, μην προτιμήσεις Norton πράμα σαν λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 26, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 απλα απεγκατεστησε το!!!ειναι αρκετα βαρυ και δεν προσφερει την αναμενομενη ασφαλεια...δοκιμασε το Kaspersky και το NOD32...σιγουρα καλυτερα απο αυτο που εχεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 12, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Πριν από 2-3 εβδομάδες εγκατέστησα το Zone Alarm, ενώ πριν από μερικές ημέρες άρχισε να μου βγάζει μήνυμα σφάλματος της εφαρμογής TrueVector Service. Μόλις σήμερα παρατήρησα ότι, όταν βγάζει το παραπάνω μήνυμα και πατάω ΟΚ, το ΖΑ παύει να λειτουργεί και αναγάζομαι να κάνω μεγέθυνση στο πρόγραμμα και να το ξαναενεργοποιήσω. Διάβασα το παρακάτω σχετικό θέμα http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=32700 και ανησυχώ μήπως, αν επιχειρήσω να το απεγκαταστήσω, μου βγάλει το ίδιο πρόβλημα. Μήπως η απλή έκδοση του ΖΑ είναι ελαττωματική ή εγώ έχω κάνει κάποα/ες λάθος ρύθμιση/ρυθμίσεις; Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα και με το Avast. :bye: Το παραπάνω πρόβλημα είναι σοβαρό; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω ή έστω να το παρακάμψω; Το κακό είναι ότι το βράδυ αφήνω τον Η/Υ ανοιχτό για ώρες να κατεβάζει torrents και κάθε πρωί μου βγάζει αυτό το μήνυμα.:giveup: Καμιά ιδέα κανείς; :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Νοέμβριος 25, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2006 Ολα τα antivirus και τα antispyware ειναι προβληματικα.Δηλαδη κανενα δεν κανει σωστα την δουλεια του.Οπως να βρισκει ολους τους ιους και να τους καθαριζει και να μην σου κανει τον υπολογιστη σου να σερνετε.Μου συμβαινει συνεχεια να βρισκουν τους ιους και να μην μπορουν να τους καθαρισουν αλλα προγραμματα να μην τους βρισκουν καθολου και αλλα προγραμματα σου κολανε τον υπολογιστη χωρις να κανεις τιποτα απλα επειδη μπηκε ο αυτοματος ελεγχος για τους ιους.Κατι αξιολογο δεν εχω βρει ακομη και ακομη ψαχνω να βγαλω καμια ακρη.Οποιος εχει βρει παρακαλω να μου πει την λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 25, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2006 Οπος εγραψα και πιο πανω το nod32 ειναι αρκετα καλο.Πανω απο ολα ειναι ελαφρυ και βρισκει αρκετους ιους.Εξαλλου εχει παρει αρκετα διεθνης βραβεια αφηνοντας πισω του πολλα προγραμματα...Μπορεις να κατεβασεις ενα demo για 30 μερες http://www.eset.com/download/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.