aggelopas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2006 Ρε κορμια (ΤΜ) εχω το εξης προβλημα,παω να σεταρω τα βιντοους σε ενα raid 0 με 2 ραπτορες πανω στον promise 378 controller.Το προβλημα ειναι οτι ενω στο bios του controller εχω σεταρει την συστοιχια οταν bootαρει απο το cd των xp δεν βρισκει καποιον δισκο να τα εγκαταστησει.Εννοειται οτι εχω βαλει τη δισκετα πρεσαροντας το F6.Πριν απο αυτο το setup ειχα εγκατασταση σε ενα μονο δισκο με configuration του controller as sata ενω τωρα ως raid δεν παιρνει χαμπαρι.:alien: Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Οκτώβριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 πιο καινούριους drivers έψαξες να βρείς; Να τους περάσεις στο cd των windows για να μην χρειάζεσαι δισκέτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Οκτώβριος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Σε κάποιους controllers αν θυμάμαι καλά πρέπει να φορτώσεις 2 πραγματάκια δηλ.όταν πατάς το s για πρόσθετη συσκευή αφού το φορτώσει ξαναπατάς το s καιφορτώνεις και το δεύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 18, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Δεν εχει αλλο driver να φορτωσω,οσο για την ενσωματωση με τα xp δεν νομιζω οτι θα εχει καποια διαφορα αφου ετσι και αλλιως το ιδιο θα φορτωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.