tyxeros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2006 Ψαχνω μια TFT με τα παρακατω χαρακτηριστικα.19'' ιντσων 4:3 Panel S-IPS ή παραλλαγες του Αν εχει και DVI καλα θα ειναι. Ακουω και για 20αρες Wide ( δεν θα με χαλουσε αν εχει Pivot) η κανονικεςΤην θελω για μια γνωστη μου που ασχολειται με γραφιστικη και θελω αψογο χρωμα. Το responce ειναι σε δευτερη μοιρα.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Οκτώβριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 eizo L768, δες σχετικό θρέντ για την 568, την οποία εχω κι εγώ, άψογη γεωμετρία, φοβερά χρώματα, λίγο θερμά όμως, τέλειο μαύρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Οκτώβριος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Θα προτιμουσα κατι ποιο φτηνο. Ξερω καλες οι Ειζο αλλα και αλλα μονιτορ πρεπει να φορανε το πανελ της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Οκτώβριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Υπάρχει και η NEC 1970NX με S-IPS αλλά έχει γύρω στα 450 καινούργια.Την έχω και είναι αρκετά καλή.Επίσης αναμένεται και μία Philips wide 20" κοντά σε αυτή την τιμή αλλά η NEC είναι πιο ποιοτικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Οκτώβριος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Με το hardware που έχεις ήδη η eizo νομίζω είναι μονόδρομος. Αν έχεις κάποιο λινκ για την msi, μπορείς σε παρακαλώ να το βάλεις, γιατι ψάχνω και η Tyan είναι πολυ ακριβές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Οκτώβριος 17, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Δεν ειναι για μενα η οθονη οπως ειπα. Οσο αφορα την Nec 1970ΝΧ αυτη ειναι η μια μου επιλογη. (Την εχω αυτη και ειναι εξαιρετικη. ) Αλλα αμα υπαρχει φτηνοτερη , καλοδεχουμενη.Οσο αφορα την Msi αυτη εχω http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=669Και αν θες να την αγορασεις http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=k8n+master+2&sp_catcode=SKROUTZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Οκτώβριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 tyxere, δυστυχώς οι S-IPS δεν πάνε παρακάτω σε τιμές.Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο μοντέλο φθηνότερο με S-IPS.Ισως αν πάει η φίλη σου σε PVA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 17, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Μονοδρομος ΕΙΖΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 17, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 19 με s-ips λιγο δυσκολα θα βρεις σε λογικα λεφτα....υπαρχει μια ταση για 20 και πανω οποτε οι 19αρες λογικα θα καταληξουν απλα value...με tn panelΕκτος αν δωσεις 450-500 για 19αρα ...Στις 20+ βρισκεις με ελαχιστα λεφτα παραπανω πχ...την NEC 20wgx2 με as-ips...Eφοσον δεν σου εχει παραπονεθει οτι βλεπει στην crt της τα ειδωλα που αντικατοπτριζονατι πισω της...τοτε δεν θα εχει κανενα προβλημα με αυτην.Και θα χαρει και την μεγαλυτερη αναλυση μιας και ειναι γραφιστρια..Aν και λενε οτι ειναι πολυ καλη οθονη συγκεκριμενη απο ολες τις πλευρες..πλεον ισως ειναι υπερβολη το να κοιτας αποκλειστκα sips... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.