Jump to content

SPORTS Thread

CrazyAnt

Recommended Posts

ετσι ρε η παοκαρα!!! τον εσκισε τον γαυρο

Εγώ πάω Λ.Πύργο για τζέρτζελο. Εσύ κάτσε διάβασε ΣΑΕ, και αύριο κάτσε μπροστά μου :D :D μπας και γράψουμε τίποτα banana

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply
Εγώ πάω Λ.Πύργο για τζέρτζελο. Εσύ κάτσε διάβασε ΣΑΕ, και αύριο κάτσε μπροστά μου :D :D μπας και γράψουμε τίποτα banana

Τζαμπα θα μαζεψεις κρυο, παμε μια και καλη με την κατακτηση του κυπέλλου. :p

Υ.Γ. Ρε συ Ιβιτς τι καραμαματη μπαλια εβγαλες παλι; :respect:

Εχει και δευτερη εξεταστικη ρει..

Ασε που αν του γραψεις για Παοκ θα σε περασει..λοοολ..

Άσε ρε Σάκη το άλλο το Pro και άλλο το real...:D

Τα παντα ολα οπως ειδες ρα This is Sparta

Και αν ο διαιτητης δεν εσμπρωχνε τον Γαυρο με τα δυο χερια παιζει να χαμε και πολλα τεμαχια ακομα.

Με 9 επρεπε να τελειωσει το ματς ο Ολυμπιακος...

Σαντος κ τα μυαλα στα μπλεντερ ρε.Και τωρα να δω ποιος θα του προσαψει το οτιδηποτε.Πηρε και διπλο μεσα στο Γαυρο /chucknorris

νταξει εισαι πολυ υπερβολικος.παοκτσης ειμαι και εγω αλλα η διαιτησια ηταν μια χαρα.αυτη η καραμελα περι διαιτησιας σε ντερμπι με τον Ολυμπιακο δεν αξιζει να την αναφερουμε ακομα και σε ματσ, στο οποιο ο διαιτητης ηταν πιο αντικειμενικος απο ποτε οπως το χτεσινο.και μην αναφερεις που δεν επραξε σωστα αλλα δες την ολη εικονα.ειπαμε ειμαστε παοκτσηδες αλλα ας μη φοραμε και παροπιδες

ενταξει θα μπορουσε να ηταν πολυ χειροτερος (να δωσει δλδ 2 πεναλτυ) αλλα η διαιτησια μονο μια χαρα δεν ηταν

Ο διαιτητής δεν έκανε τραγικά λάθη αλλά όλα τα σπόρια πήγαν στον Ολυμπιακό...Ο Diogo έπρεπε από το 50' να είχε φάει κόκκινη. Πολύ βρώμικο το παλιοαντίδι...

Ποιες παρωπιδες ρε συ?Πλακα κανεις τωρα?

Δεν εδωσε κιτρινη στην βουτια του Μαρεσκα,με αποτελεσμα να συνεχιζονται οι βουτιες και να καρδιοτυπαμε σε καθε φαση για το αν θα δωσει πεναλντυ η οχι.

Δεν εδωσε την κιτρινη στον Ντιογκο που την ειχε ετοιμασει και την εδωσε στον Μαρεσκα μετα για διαμαρτρυρια.

Απο το 45 μεχρι το 65 μας ειχε στα καρε μας γιατι δεν σφυρουσε τα φαουλ που μας εκαναν οταν περναμε την μπαλα και φυσικα στον Ολυμπιακο σφυρουσε τα π[αντα και εδωσε και 2 καρτουλες για μαρκαρισματα,που σε αντιστοιχες περιπτωσεις στον Ολυμπιακο δεν τα δωσε.

Η διαιτησια δεν ειναι αναγκη να σε σφαξει δινοντας μια αποβολη ή ενα μαιμου πεναλτυ μονο.

Μπορει να το κανει οπως εκανε και χθες και οπως εκανε και μεσα στο ΟΑΚΑ με τον Βαζελο,οπου παιζει ενα καθαρο 60-40% υπερ του γηπεδουχου και σε χωνει μεσα στα καρε σου χωρις να σου δινει τη δυνατοτητα να οργανωσεις παιχνιδι γιατι δεν σου δινει τιποτα...

Εχουν περασει λιγακι οι εποχες που η διαιτησια εσφαζε τοσο εξωφθαλμα,αλλα οχι και οτι μας επαιξε και στα ισα.

Και για να το πω κ αλλιως.

Τα ιδια σφυριγματα μεσα στην Τουμπα σε ματς ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ ή ΠΑΟΚ - ΠΑΟ,ο ΠΑΟΚ δεν θα τα παιρνε.Αυτη ειναι η ουσια.

Η διαιτησια δεν ειναι αναγκη να σε σφαξει δινοντας μια αποβολη ή ενα μαιμου πεναλτυ μονο.

ακριβως για αυτο το λογο το λεω οτι ητανε καλη.επειδη εδειξε κατι αλλο διαφορετικο χωρις τις γνωστες σφαγες και τα πεναλτυ του τυπου βουτια χωρις επαφη και ισοφαριση στο 95.για αυτο το λογο λεω οτι ητανε καλη.επειδη οταν δεν μπαινουν τετοιου ειδους νταιλικια στα ματς που παιζει ο παοκ τοτε ολα τα αλλα τα περι τησ διαιτησιας υπερπηδουνται

η διαιτησια δεν ηταν καλη. απλα ηταν καλυτερη απο οσα ειχαμε συνιθισει να βλεπουμε.

οι καρτες σε Diogo και Maresca επρεπε οντως να δωθουν.

Δεν πρεπει να σταθουμε σε αυτο. Η ομαδα εχει πλεον καθαρο προσανατολισμο μεσα στο γηπεδο, ο καθε παικτης ξερει τι πρεπει να κανει, υπαρχει η αυτοπεποίθηση και παμε καλα...

Μακαρι να βρουμε στο προσωπο του Εντίνιο τον σκορερ που ψαχναμε... (Γιατι ο Παπαζογλου σιγουρα δεν ειναι)

Ο Παπαζογλου ειναι καλος τεχνικα (για τα ελληνικα δεδομενα) αλλα ειναι πολυ αργος και δεν εχει και εκρηκτικοτητα για να μπορεσει να υπερκαληψει την ελλειψη ταχυτητας.Συμπερασμα?Δεν κανει για να επομιστει το επιθετικο βαρος του ΠΑΟΚ,τουλαχιστον σε καμια περιπτωση αυτην την στιγμη.Ισως αν δουλεψει σκληρα και βελτιωθει να μπορεσει μελλοντικα,αλλα και παλι δεν το βλεπω.

Λογικα το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να εξελιχθει σε μια καλη εναλλακτικη λυση,αλλα μεχρι εκει.

Ο ΕντινιοΣ τωρα,εχει ενα πολυ σημαντικο πλεονεκτημα εναντι οποιουδηποτε αλλου επιθετικου θα μπορουσε να ερθει στην Ελλαδα και τον ΠΑΟΚ αυτην την περιοδο.

Θελει να παιξει μουντιαλ και μιας και η Πορτογαλια μετα την φυγη του Παουλετα,δεν ειχε ποτε αλλον αξιοπιστο επιθετικο που να σκοραρει,εχει πολυ καλες πιθανοτητες να παρει θεση βασικου το καλοκαιρι,αν αποδωσει καλα στο εξαμηνο που εχουμε μπροστα μας.

Αυτο ομως μενει να φανει και να το δουμε.

Αν παει καλα,ο ΠΑΟΚ μπορει να εχει τεραστια οικονομικα οφελη.Θα μπορεσουμε να τον πουλησουμε ανετα 2-3 μυρια (ισως και παραπανω,αναλογα την αποδοση που θα εχει στο μουντιαλ αν τελικα παει).

Αγοραζεις με 1.2 μυρια κ πουλας με 3.Αυτοματως κερδος ~2 μυριακια και παιρνεις εναν αλλον επιθετικο με συμβολαιο 1 χαρτι τον χρονο και εχεις και ρεστα αλλο ενα για να παρεις και εναν δευτερο παικτη του εκατομμυριου (απο τους 3 που ζητησε ο Σαντος στην αρχη της χρονιας :D )

Προς τα αλλα μελη του φορουμ!

Αν ειστε αλλη ομαδα δεν πειραζει. Ποσταρετε κι εσεις :D

Ποιά άλλη ομάδα;;;; ρε ΠΑΟΚ είσαι. ΠΑΟΚ είναι ΟΛΟΙ.

ΟΛΗ Η ΓΗ

Έτσι Σάκη;;;;; Ρε ΠΑΟΚ λέμε. ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

υγ: γεια σου ρε Σάκη με τις υπογραφές στο msn :eek:

υγ2: φυσικά και δεν είμαι ΜΠΑΟΚ :D

Πες τα ρε Νικολάρα!

Πες τα ρε καρντάση!

Πες τα ρε φίλε!

Έτσι ωραία τα λες. Είσαι γνήσιος και παντελονάτος να ούμε!

τσσσσσσσ

Σάκη που είσαι Σάκη;;;;;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.