Dr.Paneas Οκτώβριος 31, 2010 #261 Οκτώβριος 31, 2010 Το Offside εχει να κανει με την στιγμή που φεύγει η μπάλα από τα πόδια του παίχτη, όχι με την στιγμή που δέχεται την πάσα. Την στιγμή που γίνεται η πάσα, ο πρασινος είναι πιο πίσω από τον κόκκινο Αν εννοεις την στιγμη που την παραλαμβάνει ο δευτερος (που βγαίνει από πίσω) πράσινος, στην αρχή της φάσης ούτε αυτός είναι Offside. Ο Σισε δεν του δίνει πάσα (αν του εδινε θα ήταν offside) αλλα αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω απο τα πόδια. Θα ήταν τραβηγμένο αν το έδινε offside αυτό πιστεύω. Thats my opinion
sakis_the_fraud Οκτώβριος 31, 2010 #263 Οκτώβριος 31, 2010 Επίσης είναι πέναλτυ γιατί ο παπαρίκος ο Αβράαμ σαν άσχετος που είναι πάει πέφτει πολύ άγαρμπα πάνω στον Σισσε και δίνει το δικαίωμα στον διαιτητή να το σφυρίξει όπως θέλει. Δεν βρίσκει μπάλα ο Αβράμ.Για να λεμε και του στραβου το δικιο, αυτο ειναι πεναλτυ. Δεν μπορεις να πεις οτι τους το εδωσε απο την στιγμη που ο παπαδοπουλος δεν βρισκει μπαλα...Αν εννοεις την στιγμη που την παραλαμβάνει ο δευτερος (που βγαίνει από πίσω) πράσινος, στην αρχή της φάσης ούτε αυτός είναι Offside. Ο Σισε δεν του δίνει πάσα (αν του εδινε θα ήταν offside) αλλα αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω απο τα πόδια. Θα ήταν τραβηγμένο αν το έδινε offside αυτό πιστεύω. Thats my opinionΑυτο ακριβως.Εξυπνη κινηση απο ενα μεγαλο σεντερ φορ. Το παλικαρι απλα δεν πιανεται.
redgiwrgos Οκτώβριος 31, 2010 #264 Οκτώβριος 31, 2010 Εμένα πάσα μου φαίνεται να δίνει αλλά και να την αφήνει τη μπάλα, συμμετέχει στη φάση και δεν αφήνει τον αμυντικό να πάρει τη μπάλα οπότε είναι offside. Πραγματικά απορώ γιατί προσπαθήτε να με πήσετε για το αντίθετο. Για το ότι έπαιξε καλύτερα ο ολυμπιακός δε το συζητώ καν....αυτός είναι ο λόγος που μου τη δίνει τόσο, το ότι χάνουμε από ένα σκορποχώρι σε αγώνα που παίξαμε μπάλα! Κι επειδή είδα και γραμμή, δε μιλούσα για εκείνη τη φάση αλλά για αυτή:
Dr.Paneas Νοέμβριος 1, 2010 #265 Νοέμβριος 1, 2010 Εμένα πάσα μου φαίνεται να δίνειΕβαλα το βιντεάκι και το είδα σε fullscreen, και από ότι φαίνεται ο Sisse αφήνει έξυπνα την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του χωρίς να δώσει πάσα στον συμπαίκτη του - δεν έχει επαφή με την μπάλα δηλαδη.αλλά και να την αφήνει τη μπάλα, o Σισσε συμμετέχει στη φάση και δεν αφήνει τον αμυντικό να πάρει τη μπάλαΜα ο Σισσε δεν είναι offside. Ποιον να σφυρίξει offside ο διατητής εκείνη την στιγμή;Για το ότι έπαιξε καλύτερα ο ολυμπιακός δε το συζητώ καν....αυτός είναι ο λόγος που μου τη δίνει τόσο, το ότι χάνουμε από ένα σκορποχώρι σε αγώνα που παίξαμε μπάλα!Στο ποδόσφαιρο δεν νικάει πάντα ο καλύτερος, εδώ είναι αν θες και η ομορφιά του αθλήματος. Εχεις δίκαιο σ'αυτό που λες, παίξατε καλύτερα και το αποτέλεσμα θα έλεγα οτι σας αδικεί.
Dr.Paneas Νοέμβριος 4, 2010 #266 Νοέμβριος 4, 2010 ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! 1-0 την Βιγιερεάλ !!!!
redgiwrgos Νοέμβριος 21, 2010 #267 Νοέμβριος 21, 2010 Δε θέλω να πω κάτι για τον αγώνα....ΑΛΛΑ, ο Garcia και οι αντιδράσεις του προς την 7 ήταν όλα τα λεφτά!
sakis_the_fraud Νοέμβριος 21, 2010 #268 Νοέμβριος 21, 2010 Δε θέλω να πω κάτι για τον αγώνα....ΑΛΛΑ, ο Garcia και οι αντιδράσεις του προς την 7 ήταν όλα τα λεφτά! ε τι να πεις για τον αγωνα... το χασαμε το ματσακι απο δικες μας βλακειες.... Θελω αυριο να βγει ο Ζαγορ και να ριξει μια καμπανα στον ιβιτς 50000 ευρω προστιμο....
Dr.Paneas Νοέμβριος 21, 2010 #269 Νοέμβριος 21, 2010 Στο πρωτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος και ήλεγχε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισαν τα νεύρα, και κατά την γνωμη μου έφυγε από τον έλεγχο του διατητή. Θα έπρεπε πιο νωρίς να δείξει ότι τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα νεύρα θα τιμωρούνται, αλλά παρόλα αυτά άφηνε να υπάρχει μία ηλεκτρικά φορισμένη ατμόσφαιρα στο ματς. Όσο περνουσε ο χρόνος και οι κάρτες δεν έβγαιναν από το τσεπάκι του κ.Παμπορίδη, όλο και πιο σκληρά μαρκαρίσματα άρχισαν αν γίνονται και από τις δυο ομάδες. Γεγονός που το πλήρωσε ο ΠΑΟΚ με τον ίβιτς (δίκαιη η κίτρινη φυσικά), όπου εκεί τελείωσε και ο αγώνας. Βέβαια μετά την αποβολή άρχισε να "παίζει" αρκετά τον ΠΑΟΚ, και να κιτρινίζει τον Ολυμπιακό αλλά το ματς το είχε ήδη χάσει...τότε έκλεισα και την τηλεόραση. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, παίξαμε καλή μπάλα σε μία καυτή έδρα και αν δεν κάναμε τα λάθη, ίσως είχαμε φύγει ακόμα και με τον βαθμό της ισσοπαλίας ή και της νίκης. Ο Ολυμπιακός Γιώργο δε μου άρεσε, πολύ μέτριος για ντέρμπι, εκτός κι αν μας υποτίμησε και βγήκε να παίξει τέτοια μπάλα. Αν παίζαμε 11 vs 11 και στα 90 λεπτά πιστεύω θα είχαμε γυρίσει το ματς. Το 3-0 είναι αρκετά πλασματικό σκορ για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο. Σας περιμένουμε στην Τούμπα Χεχεχεχε! PS: Mirallas πολύ μεγάλος παίκτης.....
redgiwrgos Νοέμβριος 27, 2010 #270 Νοέμβριος 27, 2010 Το χειρότερο παιχνίδι που έχω δει φέτος το ΑΕΚ-ΟΣΦΠ, δε μπορούσε να πάρει κανείς τα πόδια του.Παρεπιπτόντως και η Barca χώμα ήταν.
redgiwrgos Νοέμβριος 28, 2010 #274 Νοέμβριος 28, 2010 Και λίγα λες!Επιπλέον οι επόπτες αισχροί και από τις δύο πλευρές!
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 17, 2010 #275 Δεκέμβριος 17, 2010 Για αλλη μια φορα οι ομαδες του ΠΟΚ εκτος ευρωπαικων διοργανωσεων ενω συνεχιζουν 2 ομαδες απο την θεσσαλονικη!!!!Ο Pablo Garcia εδωσε την απαντηση...«Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα και μετά να δούμε με ποιον θα κληρωθούμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όπως πάντα. Αυτό που θέλουμε στο πρωτάθλημα, είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο, γιατί οι διαιτητές δε μας βοηθούν, όπως άλλες ομάδες. Γι' αυτό αυτές οι ομάδες χρειάζονται τη βοήθεια των διαιτητών και όταν παίζουν στην Ευρώπη συνέχεια αποκλείονται. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ταπεινοφροσύνη και τιμιότητα» τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία.http://www.dailymotion.com/video/xg5pqg_paok-the-story-so-far-olapaok-trailer_sportολα τα λεφτα στο 5.25, η δηλωση του Χαβου πριν το ματς.τα ζευγαρια:Παοκ - ΤΣΣΚΑ ΜοσχαςΑρης - Μαντσεστερ Σιτυ
Dr.Paneas Δεκέμβριος 17, 2010 #276 Δεκέμβριος 17, 2010 Δεν θέλουμε καμία βοήθεια από την διαιτησια. ΠΑΟΚ εισαι ρε.
redgiwrgos Ιανουάριος 19, 2011 #278 Ιανουάριος 19, 2011 Τα μαλακισμένα που πετάνε φωτοβολίδες κ.α. κάποιος πρέπει να τα μαζέψει!Αααχ ρε, τόσα δοκάρια...αλλά η μπάλα τιμωρεί!
sakis_the_fraud Ιανουάριος 19, 2011 #279 Ιανουάριος 19, 2011 Αααχ ρε, τόσα δοκάρια...αλλά η μπάλα τιμωρεί!Το οτι η μπαλα τιμωρει το ξεραμε. Αυτο που δεν ξεραμε ειναι πως ο ρεφερι του αγωνα ΔΕΝ τιμωρει...Ειναι αδιανοητο να τελειωσει το ματς και αυτος ο φονιας (παπαδοπουλος) να τελειωσει το ματς χωρις καρτα...Θελω να δω την ποινη του ολυμπιακου για το κερμα που εφαγε ο εποπτης στο κεφαλι.
Captain Ιανουάριος 20, 2011 #280 Ιανουάριος 20, 2011 και οι μοσχοβιτες πελατακια θα ειναι εντος και εκτος.φετος δυο πραγματα θα χαρει ο κοσμος του ΠΑΟΚ.Πρωτον το κυπελλακι Ελλαδος και την καλη πορεια με πολλες εκπληξεις στο ουεφα.και επειδη πιστευω πααααρα πολυ θα παμε πολυ μακρια.πολυ μακρια.εδω θα μαστε να τα λεμε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.