Jump to content

SPORTS Thread

CrazyAnt

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

98C8qpB8nrc

Καλα παιξαμε στο 1ο ημιχρονο, στην αρχη του 2ου μπηκαμε λιγο νωχελικα, πρεπει να το κοιταξουμε αυτο γιατι το ιδιο εγινε και με τον αγιαξ. Μου αρεσε πολυ για αλλη μια φορα ο Παυλαρας, ο φωτακης εδειξε οτι μπορει να παιξει στην ομαδα αλλα δεν ειναι για μεγαλα πραματα και ο φιλομενο με απογοητευσε αν και τον πιστευω πολυ σαν παικτη. Ας του πει καποιος ρε παιδια να δινει καμια πασα... Καλα για τον Σαλπι τι να πω, αυτα επρεπε να τα τελειωνει με κλειστα ματια. Ολα τα λεφτα το στιγμιοτυπο μετα το γκολ του μουσλι που ειναι ο σαλπι διπλα του και του λεει κατι και γελανε σε στυλ "καλα που το βαλες ρε φιλε γιατι εμενα θα εκραζαν αυριο". Καλα για τον μουσλι τι να πουμε, ο ανθρωπος αν βρεθει απεναντι απο το τερμα το εχει βαλει, τα τελειωματα του ειναι υποδειγματικα, αν ειχε λιγο και την γρηγορη κινηση σε στυλ σαλπι θα ηταν τεραστιο σεντερ φορ.

Υ.Γ. Στην Θεσσαλονικη κυκλοφορει μια φημολογια οτι ο ΠΑΟΚ εχει ετοιμη μεταγραφη 11αδατου παικτη που παιζει ή αριστερα ή ειναι το σεντερ φορ που λειπει απο τον ΠΑΟΚ. Και μετα εχεις τον ΠΑΟ που παιρνει για αλλαγη τον Luis Garcia...

• 3 weeks later...

Μπριζ-ΠΑΟΚ 1-1, μπράβο και αν και ξέρω ό,τι είναι λίγο επικύνδυνο μέσα σε αυτό το site αλλά θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Άρη που κατάφερε να κερδίσει την Ατλέτικο παίζοντας και καλά μάλιστα!:082:

Και μη ξεχνιόμαστε....εγώ Μπαρτσελόνα από μικρό παιδί! :huepfend012:

Μπριζ-ΠΑΟΚ 1-1, μπράβο και αν και ξέρω ό,τι είναι λίγο επικύνδυνο μέσα σε αυτό το site αλλά θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Άρη που κατάφερε να κερδίσει την Ατλέτικο παίζοντας και καλά μάλιστα!:082:

Και μη ξεχνιόμαστε....εγώ Μπαρτσελόνα από μικρό παιδί! :huepfend012:

Γιατί επικίνδυνο; Έχει και μερικούς αρειανούς εδώ μέσα :musik002:

Ναι αλλά το 90% είναι ΠΑΟΚ οπότε θα με πάρουν στο κυνήγι! :p

Ο μόνος πορωμένος μΠαοκτζης εδώ μέσα είναι Sakis(η απάτη). Και να σε πάρει στο κυνήγι τι φοβάσαι; :huepfend011: :D

Ο μόνος πορωμένος μΠαοκτζης εδώ μέσα είναι Sakis(η απάτη). Και να σε πάρει στο κυνήγι τι φοβάσαι; :huepfend011: :D

Θα έχει εμένα συνεργό :p χαχαχαχα

btw μπράβο στον Αρη! Σπουδαία και σημαντική νίκη! Ο ΠΑΟΚ δεν μ'αρεσε, κοιμόταν όρθιος. Μόλις έφαγε το γκολ ΞΥΠΝΗΣΕ, αλλά ήταν ήδη αργά. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε και καπάκι κάναμε 2 ευκαιρίες..αλλά... αμα κοιμάσαι...

• 3 weeks later...

που πηγανε ρε παιδια ολοι αυτοι οι φιλαθλοι του αρη που πανυγυριζαν μετα την νικη με την Ατλετικο;

Μπραβο στην ΠΑΟΚαρα που τα καταφερε με την ντιναμο, αυτο το δεκαρι τους, φωτια ηταν ο φουστης!

Τωρα ματσακι στην τουμπα με την ομαδα της γειτονιας που εχει να νικησει μεσα στην τουμπα απο το '98.

Με τοσους τραυματισμους που εχουμε, θα ρισκαρω να προβλεψω εντεκαδα. Κρεσιτς, Σναουτσνερ, τσιριλο (καπου στο 70 θα πεθανει και θα ζητησει αλλαγη), μαλεζας, Σακελλαριου, βιτολο, γκαρσια, ιβιτς, ελ ζαρ, βιερινια, μουσλι.

Αν βαλει σαλπι θα ειναι και πολυ ΜΑ....

Υ.Γ. ο μουσλι θα σκοραρει.

• 4 weeks later...

Κοιτάξτε ποιος πάει στην μπάλα!

Αυτό δόθηκε πέναλτι και κόκκινη κάρτα!

post-1847-1414343529,0461_thumb.png

Επίσης στο 4" φαίνεται πως είναι ξεκάθαρο offside, προσέξτε, όχι το γέμισμα αλλά η κοντινή πάσα πριν γίνει το ¨πεναλτι".

http://www.dailymotion.com/video/xfggmi_pao-olympiakos-penalti_sport#from=embed

Offside δεν είναι, κοιταξε το καλύτερα. Επίσης είναι πέναλτυ γιατί ο παπαρίκος ο Αβράαμ σαν άσχετος που είναι πάει πέφτει πολύ άγαρμπα πάνω στον Σισσε και δίνει το δικαίωμα στον διαιτητή να το σφυρίξει όπως θέλει. Δεν βρίσκει μπάλα ο Αβράμ.

Όπως και να χει, ο Ολυμπαικός έδειξε ότι είναι πολύ πιο ομάδα από τον Παναθηναικό που τα γκολ που έβαλε και έτσι όπως έπαιξε...έδειξε ότι δεν πάει καλά η ομάδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.