Jump to content

SPORTS Thread

CrazyAnt

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

δεν υπαρχουν λογια γι αυτην την ομαδα !!!

η real δεν μπορουσε να κανει τπτ μονο ενα 5λεπτο επαιξε καλα απο κει και περα...

εκτος οτι απο ενα σημειο και μετα αρχισε να παιζει ξυλο

• 2 weeks later...

Ετσι αρουλη... καλα τα πηγες.

Τι νομιζες, πως επειδη τους εκανες την χαρη να μας νικησεις για να μην εχει πιεση θα σου εδινε το κυπελλο;

Ελατε τωρα στα playoff να σας δουμε......

τα συλληπητηρια μου στους συμπολιτες τα συγχαρητηρια μου στους βαζελους.γενικα αδιαφορο το ματς.περιμενα πολλα παραπανω ειδικα απο τον αρη που το ηθελε πιο πολυ απο οτιδηποτε αλλο.ελαχιστα ηταν τα λεπτα που επαιξε καλα.καλη επιστροφη στους εκδρομεις

Ρε μαμώτο έβλεπα τα πούλμαν να έρχονται τους έκανα με νόημα ΟΛΕ ΟΛΕ και μυ έκαναν κ07οd@χτυλ0 γιατί με περνούσαν για βάζελο! Πάντως ούτε ο Παναθηναικός έκανε τίποτα...με τον περσινό τελικό δεν συγκρίνεται με την καμία!

Πέρασαν οι Ιταλοί και μπράβο τους, αν και δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει στο πρεστίζ της Inter να παίζει μέσα στην μεγάλη περιοχή για να κρατήσει το αποτέλεσμα - το οποίο αυτό είναι που μετράει στην τελική. Η Barca ήταν πολύ αργή και ανούσια στο παιχνίδι της, άλλαζε πάσες στα ριχά νερά γύρω γύρω από την περιοχή. Ο Πικέ έπρεπε πιο νωρίς να προωθηθεί μπροστά καθώς ήταν ο μόνος που είχε την σωματική δυνατότητα να κοντραριστεί μέσα στην "φωλιά" / στο κέντρο της άμυνας της Inter - όπου και έβαλε το γκολ. Ο Κειτά σίγουρα δεν κάνει στην νευραλγική θέση που ήταν, ο Άλβεζ άλλοτε έμενε πίσω και δεν έπαιζε πάνω στην γραμμή, ενώ οι υπόλοιποι πιτσιρικάδες δεν ήταν "ψημμένοι" για να τα βγάλουν πέρα με τους Ιταλούς. Οι ψηλές μπαλιές και οι σέντρες ήταν βούτυρο στο ψωμί των Ιταλών ,οπου έμπαιναν καθαρά σε όλες τις φάσεις και τις κέρδιζαν κατα κράτος.

To παλιό γνωστό σπαστικό cantenazio των Ιταλών

ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Πιο βαρετός αγώνας από το Παναθηναϊκός - Αρης πρόσφατα.

Το γκολ αν και ψιλο-οφσάιντ, άψογο.

Αναπολώ τον AJAX του 70-72

εγω αναπολω την ρεαλ του zidane και του μπουτραγκενιο.αν και ρεαλ εχω να πω οτι η μπαρτσελονα χτες επαιξε μπαλα ενω η ρεαλ παρκαρε πουλμαν.αλλα ματς ανουσιο χωρις θεαμα.η barca ηταν σαφως καλυτερη και το προσπαθησε.οσο για το ακυρωθεν γκολ δεν σχολιαζω.αλλα δεν θα θελα με τιποτα να υπαρχει στο camp nou αιθουσα που να λεγεται santiago bernabeu λογο κατακτησης κυπελλου στην εδρα μας.οποτε ολα καλα.τωρα να το παρει και η μπαγερν για να μη δικαιωθει ο sneider που τον διωξαμε.και του χρονου με μουρινιο η ρεαλ καλως τα παιδια.καλως τα 3-0

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.