ea6gka Μάρτιος 21, 2010 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 τελος το πρωταθλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 21, 2010 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 Shit happens...Μην τα ισσοπεδώσουμε όλα τώρα. Έχει κάνει μια κοιλιά η ομάδα και ας ελπίσουμε μέχρι τα Play Off να ανακάμψουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάρτιος 21, 2010 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 Ρε παιδια ελεος!..αυτος ο ΠΑΟΚ δεν το θελει!δε γινεται αλλιως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Μάρτιος 23, 2010 #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 μου χαλασε και το στοιχημα ο π@@στης;P.ολα τα αλλα τα επιασα και ο παοκ τα χαλασε ολα:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 10, 2010 #125 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 0-2 η Barca την Ρεάλ . Ο Μέσσι δεν πιάνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 10, 2010 #126 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 η μπαρτσα δε πιανεται , η μπαρτσα ειναι Ο Μ Α Δ Α. παντως η ρεαλ ειναι λες και βλεπεις τον Ηρακλη , χαλια ασυμαζευτα οτι ναναι εκαναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
afro_king Απρίλιος 10, 2010 #127 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 δεν υπαρχουν λογια γι αυτην την ομαδα !!!η real δεν μπορουσε να κανει τπτ μονο ενα 5λεπτο επαιξε καλα απο κει και περα...εκτος οτι απο ενα σημειο και μετα αρχισε να παιζει ξυλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 10, 2010 #128 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 To ειδα κι εγω...μονη της επαιζε η Barca!Η Real επερνε τη μπαλα και δεν ηξερε τι να την κανει!Μονο στο 85-90 κατι πηγε να κανει αλλα τιποτα..ασε που Sergio Ramos θεριζε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 24, 2010 #129 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 Ετσι αρουλη... καλα τα πηγες.Τι νομιζες, πως επειδη τους εκανες την χαρη να μας νικησεις για να μην εχει πιεση θα σου εδινε το κυπελλο;Ελατε τωρα στα playoff να σας δουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Απρίλιος 24, 2010 #130 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 τα συλληπητηρια μου στους συμπολιτες τα συγχαρητηρια μου στους βαζελους.γενικα αδιαφορο το ματς.περιμενα πολλα παραπανω ειδικα απο τον αρη που το ηθελε πιο πολυ απο οτιδηποτε αλλο.ελαχιστα ηταν τα λεπτα που επαιξε καλα.καλη επιστροφη στους εκδρομεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Απρίλιος 24, 2010 #131 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 Ρε μαμώτο έβλεπα τα πούλμαν να έρχονται τους έκανα με νόημα ΟΛΕ ΟΛΕ και μυ έκαναν κ07οd@χτυλ0 γιατί με περνούσαν για βάζελο! Πάντως ούτε ο Παναθηναικός έκανε τίποτα...με τον περσινό τελικό δεν συγκρίνεται με την καμία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 26, 2010 #132 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2010 για τα φιλαρακια μου τα αριανα...http://freddos.yooblog.gr/2010/04/25/2019/ :finger011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 27, 2010 #133 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 http://www.metropolisradio.gr/salpingidis-fevgi-gia-ton-paok%E2%80%A6%E2%80%A6Ήρθε και ο κοντός ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 27, 2010 #134 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 κατσε να ερθει πρωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 28, 2010 #135 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 Πέρασαν οι Ιταλοί και μπράβο τους, αν και δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει στο πρεστίζ της Inter να παίζει μέσα στην μεγάλη περιοχή για να κρατήσει το αποτέλεσμα - το οποίο αυτό είναι που μετράει στην τελική. Η Barca ήταν πολύ αργή και ανούσια στο παιχνίδι της, άλλαζε πάσες στα ριχά νερά γύρω γύρω από την περιοχή. Ο Πικέ έπρεπε πιο νωρίς να προωθηθεί μπροστά καθώς ήταν ο μόνος που είχε την σωματική δυνατότητα να κοντραριστεί μέσα στην "φωλιά" / στο κέντρο της άμυνας της Inter - όπου και έβαλε το γκολ. Ο Κειτά σίγουρα δεν κάνει στην νευραλγική θέση που ήταν, ο Άλβεζ άλλοτε έμενε πίσω και δεν έπαιζε πάνω στην γραμμή, ενώ οι υπόλοιποι πιτσιρικάδες δεν ήταν "ψημμένοι" για να τα βγάλουν πέρα με τους Ιταλούς. Οι ψηλές μπαλιές και οι σέντρες ήταν βούτυρο στο ψωμί των Ιταλών ,οπου έμπαιναν καθαρά σε όλες τις φάσεις και τις κέρδιζαν κατα κράτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 28, 2010 #136 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 μαλλον η ιντερ θα το παρει τωρα , παει η μπαρτσαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 28, 2010 #137 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 To παλιό γνωστό σπαστικό cantenazio των Ιταλώνο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Πιο βαρετός αγώνας από το Παναθηναϊκός - Αρης πρόσφατα.Το γκολ αν και ψιλο-οφσάιντ, άψογο.Αναπολώ τον AJAX του 70-72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 28, 2010 #138 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 Εγώ αναπολώ την Juve του 90 ( Del Piero, Inzagi, Zidane, Davids, Conte ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 28, 2010 #139 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 ο αγιαξ του 70 ουτε 30 λεπτα δεν θα αντεχε με μια ομαδα απο αυτες , θα τους βγαζαν τη φουσκα , η φυσικη κατασταση σημερα δε παιζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Απρίλιος 29, 2010 #140 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2010 εγω αναπολω την ρεαλ του zidane και του μπουτραγκενιο.αν και ρεαλ εχω να πω οτι η μπαρτσελονα χτες επαιξε μπαλα ενω η ρεαλ παρκαρε πουλμαν.αλλα ματς ανουσιο χωρις θεαμα.η barca ηταν σαφως καλυτερη και το προσπαθησε.οσο για το ακυρωθεν γκολ δεν σχολιαζω.αλλα δεν θα θελα με τιποτα να υπαρχει στο camp nou αιθουσα που να λεγεται santiago bernabeu λογο κατακτησης κυπελλου στην εδρα μας.οποτε ολα καλα.τωρα να το παρει και η μπαγερν για να μη δικαιωθει ο sneider που τον διωξαμε.και του χρονου με μουρινιο η ρεαλ καλως τα παιδια.καλως τα 3-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.