Jump to content



SPORTS Thread


CrazyAnt

Recommended Posts

Ρε μουστη μου,μαμω τη γκαντεμια μου...Ακομα δεν επεστρεψε αυτο το παιδι απο τον τραυματισμο,παλι τραυματιστηκε...Τι πραμα ειναι αυτο...

Αμ ο ρεφερης?Μπροστα στα ματια του χτυπαει ο αμυντικος στη κοιλια τον Ιβιτς και δινει απο μια κιτρινη στον καθενα

Στην επομενη φαση λ Μπαστια παταει κ κλοτσαει τον Βιερινια και δινει μονο την κοκκινη (σωστη) στον παικτη του ΠΑΟΚ μετα απο την ανωριμη αντιδραση του και στον Μπαστια τπτ

Ποτς γενεν ατο?

Προστιμο στον Βιερινια να στρωσει λιγο γιατι εχουν παρει λιγο αερα παραπανω τα μυαλα του.Αμα απο τα 23-24 θεωρει εαυτον βεντετα καηκαμε...Αφηνει την ομαδα του με 10 σε ενα ματς που ηδη παιζουμε χωρις σεντερ φορ.

Αλλα ο Αστερας πουθενα στο γηπεδο...Παιζει με παικτη παραπανω και δεν υπαρχει μεσα στο χορταρι.Μετα το 70 που θα κουραστουμε εμεις θα φανει...Ας ελπισουμε πως μεχρι τοτε θα τους καρφωσουμε ενα γκολακι για να καθαρισουμε το ματσακιον...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 346
  • Created
  • Last Reply
Contreras-Pablo-Ivic...η ραχοκοκαλιά του Παοκ. Όταν αυτοί παίζουν μπάλα παίζει και η ομάδα.

Η βασικη διαφορα σε σχεση με περσι ειναι η σταθεροτητα και η υψηλη αποδοση του Γκαρσια στο κεντρο που μαζι με τον Βιτολο καθαριζουν τα παντα.

Με τον Ισπανο διπλα του ο Γκαρσια εχει μεγαλυτερη ανεση στην κινηση του καθως τωρα δεν τρεχει μονος του και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να ειναι και πιο προωθημενος το Ιβιτς.

Προσωπικα παλτο τον θεωρω τον Σερβο ή τουλαχιστον παικτη για ποιοτικο αναπληρωματικο στον ΠΑΟΚ,αλλα τι να κανουμε,αυτους εχουμε και με αυτους θα πορευτουμε.Παλι καλα που παιζει καλα τα τελευταια παιχνιδια και εχει δωσει 20 βαθμους στην ομαδα.Και το σημερινο γκολ το 1/3 ειναι δικο του (ειναι φοβερη και η κινηση στο ξεμαρκαρισμα + η πασα στον Ιβιτς του Βιτολο και ολα ξεκινησαν φυσικα απο την ωραια πασα του Κριστιανο στον Ισπανο)

Link to comment
Share on other sites

Καλα τα παει ο εταιρος αετος ε?

1-0 απο τη Γρια

Δεν τους χαλασε :D

Με τη λαλακια του ο Βιειρινια χανει το ματς με τον Γαυρο...

Ρε βουρδουλιασμα λεμε!Προστιμο να βαλλει μυαλο :nare

Link to comment
Share on other sites

Εγώ φέτος είμαι φαν του Ίβιτς...Εκτός του ότι είναι ο πιό τεχνικός παίκτης της ομάδας είναι και ο πιό ουσιατικός... Βέβαια φέτος τελειώνει το συμβόλαιο και ίσως παίζει για την ανανέωση.

Γενικά πάντως τον ΠΑΟΚ εδώ και 15 χρόνια πρώτη φορά τομ βλέπω να παίζει σαν ομάδα και δεν ανυσιχώ όπως παλιά να μην χάσω από Ακράτητο και Εργοτέλη.

Link to comment
Share on other sites

Ασου εισαι Ανικανιακ ρε εαγκα!

Χειροτερος και απο τον ΠΑΟΚ ναουμ...Εκανε το..κονε (εβαλλε τετοια γκολαρα) ο Κονες και καταφερες να μην κερδισεις.Παλι καλα που ο Τζιμπουρης εχασε το πεναλτυ...

Link to comment
Share on other sites

Και μετα τους κανιβαλισμους στην Καβαλα ας δουμε κατι πιο ενδιαφερον

Τα 101,οχι σκυλια,αλλα γκολ του λιλιπουτιου Μεσι στην Μπαρτσα

http://www.youtube.com/watch?v=BhbeKxOUDgg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_jbfaFEQNjw

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην δεν νομιζω να μπορουμε να καλυψουμε το κασε του.Κατι ειχε ακουσετει και για επιστροφη στην Αρσεναλ αλλα τελικα δωσαν συμβολαιο στον Καμπελ,οποτε εφαγε ακυρο μαλλον.

Και κατα δευτερον,δεν νομιζω να κινηθουμε για μεταγραφη αμυντικου αυτην την περιοδο.

Μακαρι,αλλα δεν το βλεπω...

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε ηδη 4 center back...Αν μπορούσαμε όμως να σουτάρουμε Savini ή Cirillo δεν θα με χαλούσε...

Ποιος cirillo τωρα...

o savini αποκτηθηκε για backup του lino. Αρα στανταρ θα μεινει.

Ο Ταυλαριδης θα ψαχνει ομαδα στην οποια θα παιζει, γιατι μονο ετσι θα παει μουντιαλ... ;)

Σημερα κατα 99% θα παιξει κορυφη ο Εντινιο. Ελπιζω να του 'μαθε ο Σαντος πως σπαμε την μπαλα με την μια, γιατι στο ματς στις Σερρες δεν το εκανε ουτε μια φορα... :nare

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.