soki Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Εχει κανεις υποψιν, καλες ψυκτρες για ddr2 μνημες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Η thermaltake κυκλοφορει τις μεγαλες τις ψυκτρες οι οποιες μοιαζουν με κατι παλιες BGA απο χαλκο(γομαρια)αλλα ειναι δυσευρετες...Απο κει και περα η AKASA κυκλοφορει τις κλασικες χαλκινες κουβερτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Soki, άσε τις ψύκτρες και πάρε το συστηματάκι ψύξης της Supertalent από το Πλαίσιο, είναι ίδιο με αυτό που έβαζε η ABIT στις Fatal1ty και κάνει πολύ καλή δουλειά, το πήρα εγώ και με έχει αφήσει αρκετά ικανοποιημένο (λίγο φασαριούλα έκανε αλλά με ένα ροοστάτη όλα ήρθαν στα νορμάλ τους). + το ότι κάνει μόνο 15Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Οκτώβριος 21, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από gznp Soki, άσε τις ψύκτρες και πάρε το συστηματάκι ψύξης της Supertalent από το Πλαίσιο, είναι ίδιο με αυτό που έβαζε η ABIT στις Fatal1ty και κάνει πολύ καλή δουλειά, το πήρα εγώ και με έχει αφήσει αρκετά ικανοποιημένο (λίγο φασαριούλα έκανε αλλά με ένα ροοστάτη όλα ήρθαν στα νορμάλ τους). + το ότι κάνει μόνο 15Ε Κανει δουλεια αλλα ειναι λιγο θορυβωδες γιαυτο καλυτερα να ειναι πανω σε εναν κυκλωμα με ρυθμιστη στροφων/volts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Aπο κει και περα η AKASA κυκλοφορει τις κλασικες χαλκινες κουβερτες... Αυτες εχω προσωπικα και ειμαι ευχαριστημενος!Απο την αλλη ποσο θορυβωδεις θα ειναι το συστηματάκι ψύξης της Supertalent ?Σιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Οκτώβριος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan Απο την αλλη ποσο θορυβωδεις θα ειναι το συστηματάκι ψύξης της Supertalent ?Σιγα... Παρτω να δεις πως κανει και ελα πες μου............εγω που το πηρα κανει αρκετο θορυβο αλλα ενταξει μην φανταστεις κανενα θορυβο απο delta......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Kάνει θόρυβο όντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Πάντως από ψύκτρες θυμάμαι από τις καλύτερες που είχα δει ήταν οι χρυσές της Revoltec, αρκετά όμορφες και αποτελεσματικές όσο έπρεπε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Συστημα υδροψυξης της μνημης υπαρχει??? Ετοιμο ή πατεντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 22, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Βεβαιως...Παρε ενα παραδειγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.