totally_wired Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Νομίζω πως έφτασε η ώρα για το πρώτο meeting της conroe-age. Τι λέτε για την Παρασκευή 27/10?Μπορεί να γίνει light σε καφετέρια ή μπορεί να γίνει βουκολικό με κλαρίνα και γουρουνόπουλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool11 Οκτώβριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Τι ειδους Meeting ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Ε δεν λεγοντε δημοσια αυτά.... Ξέρεις στοά κεριά... και τα αλλα εννοουνται... :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 εγω λεω να το συνδυασουμε και με μια βολτα στην εκθεση της ΕΧΡΟ που γινεται απο παρασκευη εως κυριακη.........τι λετε?εγω προτεινω για σαββατο απογευμα.........οπου θα εχουμε τελειωσει απο υποχρεωσεις οσοι δουλευουμε σπουδαζουμε κλπ κλπ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Εγώ συμφωνώ με τον totally wired, γτ Σάββατο-Τετάρτη θα είμαι εκτός Ελλάδος. Να γνωρίσω και κανέναν (κάτοχοι Opteron επιτρέπονται ή υποχρεωτικά C2D?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Οκτώβριος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 μονο για conroe? οι τοσοι δα d930 δεν κανουν?? :o :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Οκτώβριος 18, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 ’σε και εγώ με τον 945 νομίζω πως δεν έχω CPU αλλά μόνο chipset.... fragma μιλάς για την αυτό το weekend όμως ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 αμα η ταβερνα δεν ειναι στη Α.Τουμπα εγω δεν ερχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Οκτώβριος 18, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka αμα η ταβερνα δεν ειναι στη Α.Τουμπα εγω δεν ερχομαι Κανονικά εσύ θα πρέπει να τα κανονίζεις αυτά... όχι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.