Jump to content

SUPER TALENT DDR400 CL3

mariosalice

Recommended Posts

Η μητρική μπορεί να δώσει μέχρι 3.2v.

Μην κοιτάς τα αποτελέσματα στο SPi.

Ο επεξεργαστής ειναι με 2500 μόνο.

Όπως είπα, δεν θέλω να δώσω ρεύμα, μέχρι να έρθει το RMA.

Είδα ήδη ότι με τις ρυθμίσεις που έδωσα είμαι εξαιρετικά σταθερός.

Πετάνε οι μνήμες.

post-2226-1416072838,1619_thumb.jpg

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Ναι αλλα δεν εισαι σταθερος στα 250 1Τ 1:1 σε games.Οταν ειχα πρωτοπαρει τις μνημες πριν κανα μηνα δοκιμασα αμεσως δευτερο-τριτο boot στα 250 3-4-4-8 1T ετρωγα μπλε οθονες στα καλα του καθουμενου και στα games γινοτανε της μπλε το καγγελο!

Για πες και τις αλλες ρυθμισεις των μνημων ,λεω μπας και...:)

Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 03:46]

Ναι αλλα δεν εισαι σταθερος στα 250 1Τ 1:1 σε games.Οταν ειχα πρωτοπαρει τις μνημες πριν κανα μηνα δοκιμασα αμεσως δευτερο-τριτο boot στα 250 3-4-4-8 1T ετρωγα μπλε οθονες στα καλα του καθουμενου και στα games γινοτανε της μπλε το καγγελο!

Για πες και τις αλλες ρυθμισεις των μνημων ,λεω μπας και...:)

Είμαι μια χαρά σταθερός.

Δύο ώρες day of defeat source στο Internet, στα 250 1Τ, 250X11=2750 χωρίς κανένα πρόβλημα, αρκούν για να με πείσουν.

post-2226-1416072838,4519_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 02:01]

Με 2.85 και 2Τ εμένα σταματάνε στα 245 πάντως και δεν αντέχουν ούτε μισό παραπάνω. Κρίμα. Γκαντέμη ντελλ

Έτσι νόμιζα κι εγώ για τις δικές μου. Αλλά έβαλα 300 delay, άλλαξα και τους χρονισμούς και ανέβηκαν. Είναι θέμα μητρικής. Πήρες το dual kit ή πήρες χωριστά τις μνήμες και τις συνδύασες?

Δεν κάνεις ένα κόπο ρε Μάριε να ξαναποστάρεις τα τελικά σου timings μπας και δούμε άσπρη μέρα?

Παρεπιπτόντως ακόμη και με τους χρονισμούς του Μάριου και 2Τ με 2,80 και 245 το μεμτεστ βγάζει προβληματάκια πού και πού αλλά το 32Μ δεν έχει κολλήσει ακόμη ακι όταν έσφιξα τους χρονισμούς και άλλο.

Ντελλμαν κανόνισε να βάλω τα πράγματα στο τσίφτεκ και να πέσουν πιο χαμηλά ακόμη οπι επιδόσεις, τότε να δω τι θα λες για τη μητρικούλα μου. ... ΛΟΛ

Θα δοκιμάσω. Και όταν το κάνω θα σας πω αποτελέσματα.

Aλλά κάτι ακόμη. Η dfi μου(nf4 ultra-d) έχει μπόλικες επιλογές

αλλά όσον αφορά το skew έχει τις

DQS Skew Control που παίρνει τιμές Auto, Increase, Decrease

και την άμεσα εξαρτώμενη από την παραπάνω

DQS Skew Value με τιμές από 0-255.

Επίσης δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τα Dram Drive Strength

και Dram Data Drive Strength από τα οποία ίσως βγει κάτι.

Οι δικές σου μάλλον είναι λίγο χειρότερες από τις δικές μου . Για 230 ήθελα 2,75 για 3-3-3.

Εν τω μεταξύ οι μνήμες θα με τρελάνουν . Ενώ ήμουν σταθερότατος και με 32Μ superPi και με system stability tester αρχίζει ξαφνικά να χτυπάει το hexus. Τώρα πάλι όλα σταθεροποιήθηκαν σιγά σιγά αλλά αρχίζω να νιώθω την ανάγκη να τις στείλω και να βάλω 4 512 bh-οειδή που τα γουστάρει σαν τρελή και η μητρικούλα μου. Νομίζω ότι έχουν γίνει και οικονομικά πλέον...

ΤΟ μεμτεστ είναι πολύ σκληρό στις μνήμες αλλά σίγουρο. Έχει τύχει να περνάω αλλεπάλληλα Spi 23Μ και να κολλάω στο 40% μεμτεστ από παραθύρια...!!!

Προσωπικά έμεινα 2Τ και όπως έδειξα από πάνω.

Τι λέτε να ψάξω σιγά σιγά για 4Χ512 BH???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.