xkandreas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Θέλω να κάνω boot απο το keyboard G15 ή το mouse g5 το pc (dfi ultra d, και τα 2 ειναι usb) αλλά μέχρι τώρα δεν είχα καμιά ελπίδα με τις ρυθμίσεις μέσα στο bios, μήπως κάνω κάτι λάθος. Επίσης έψαξα και τo Dfi streets αλλά και εκεί δεν βρήκα τίποτα, παρά μόνο ότι πόλυ έχουν το ίδιο πρόβλημα με βοοτ και γενικά λένε ότι δεν γίνεται.Καμιά ιδέα?
xkandreas Οκτώβριος 16, 2006 Author #3 Οκτώβριος 16, 2006 η πλακά είναι ότι το κουμπάκι του κουτιού (Thermaltake XASER III ) άρχισε και τα παίζει, και για να δουλέψει ανοίγω την πρόσοψη και το πιέζω με ένα τσιμπιδάκι και μετά τραβάω το ποδαράκι γιατί δεν κάνει επαναφορά, και δεν έχω όρεξη να ψάξω να βάλω άλλο.
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 16, 2006 #4 Οκτώβριος 16, 2006 γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις στα καλωδια εναν απλο διακοπτη???να μην παιδευεσαι βρε παιδι μου...
xkandreas Οκτώβριος 16, 2006 Author #5 Οκτώβριος 16, 2006 τις τελευταιες μέρες έχει γίνει αυτό, θα κοιτάξω μπας και βρώ κάνα διακοπτάκι απο τον κάδο ανακύκλωσης (κουτί με παλιατζούρες) που έχω στην ντουλάπα. Λολ
xkandreas Οκτώβριος 16, 2006 Author #6 Οκτώβριος 16, 2006 κανείς άλλος να πει καμιά ιδέα, αν γνωρίζει βέβαια?
xkandreas Οκτώβριος 16, 2006 Author #8 Οκτώβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από x-treme delete please:tomato: για ποιο λόγο παρακαλώ αν επιτρέπεται?
jpcupra Οκτώβριος 16, 2006 #9 Οκτώβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από x-treme delete please:tomato: αποκτησαμε καινουργιο mod/admin και δεν το ξερω??? :blink: :blink:
frantic Οκτώβριος 17, 2006 #10 Οκτώβριος 17, 2006 Ούτε σε μενα δούλευαν αυτές οι ρυθμίσεις στην ίδια μητρική... ’γνωστο το γιατί. Μπορείς πάντως και να γυμνώσεις τα καλώδια που πάνε στο διακόπτη και απλά να τα βραχυκυλώνεις για να bootάρεις. Δεν ξέρω αν ένας απλός διακόπτης κάνει, αυτοί που έχουν τα κουτιά δεν μένουν κλειστοί όταν τους πατάς, απλά βραχυκυλώνουν για όση ώρα πους πατάς.
xkandreas Οκτώβριος 17, 2006 Author #11 Οκτώβριος 17, 2006 αυτή είναι η πρόσοψη του κουτιού με το μεγάλο κουμπί για power on και εκεί που κύκλωσα είναι το διακοπτάκι το οποίο το πιέζω και μετά το τραβάω πάλι έξω γιατί δεν κάνει επαναφορά από μόνο του.
kingzback Οκτώβριος 17, 2006 #12 Οκτώβριος 17, 2006 Και εγω ειχα τι ιδιο προβλημα με ultra-d. Ειπες οτι και τα 2 ειναι usb. H μητρικη μεσα εχει ενα jumper που επιτρεπει στις συσκευες usb να παιρνουν ρευμα ακομα και οταν ο υπολογιστης ειναι κκλειστης. Δοκιμασε το
Guard1an Οκτώβριος 17, 2006 #13 Οκτώβριος 17, 2006 Ένωσε τα καλώδια και να τον ανοίγεις από τον διακόπτη του τροφοδοτικού Ή τσίμπα ένα καινούριο διακοπτάκι.
xkandreas Οκτώβριος 17, 2006 Author #14 Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από kingzback Και εγω ειχα τι ιδιο προβλημα με ultra-d. Ειπες οτι και τα 2 ειναι usb. H μητρικη μεσα εχει ενα jumper που επιτρεπει στις συσκευες usb να παιρνουν ρευμα ακομα και οταν ο υπολογιστης ειναι κκλειστης. Δοκιμασε το το έχω κάνει ήδη αλλά καμιά τύχη μέχρι τώρα, θα δοκιμάσω και μερικές άλλες ρυθμίσεις στο bios το απόγευμα και θα σας πω αν έγινε τίποτα. Αρχική απάντηση από Guard1an Ένωσε τα καλώδια και να τον ανοίγεις από τον διακόπτη του τροφοδοτικού Ή τσίμπα ένα καινούριο διακοπτάκι. θα δοκιμάσω μπας και βρώ κάνα παρόμιο διακοπτάκι και μετά βλέπουμε αν δεν γίνει τίποτα. thx πάντως.
x-treme Οκτώβριος 17, 2006 #15 Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 00:44] αποκτησαμε καινουργιο mod/admin και δεν το ξερω??? :blink: :blink: Όχι ρε! Έκανα ένα ποστ κατά λάθος και ζητάω αν θέλουν οι μοντς να σβήσουν το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ποστ.
$pIdy_mc Οκτώβριος 17, 2006 #16 Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από frantic Δεν ξέρω αν ένας απλός διακόπτης κάνει, αυτοί που έχουν τα κουτιά δεν μένουν κλειστοί όταν τους πατάς, απλά βραχυκυλώνουν για όση ώρα πους πατάς. ’μα βάλει ένα διακοπτάκι που μόλις το πατήσει γυρίζει πίσω στην θέση του ?
xkandreas Οκτώβριος 17, 2006 Author #17 Οκτώβριος 17, 2006 τελικά βρήκα διακοπτάκι από ένα παλιό case που του είχα βγάλει τα άντερα του (οτι χρήσιμο υπήρχε) και όλα εντάξει.επίσης δοκίμασα και μερικές ρυθμίσεις στο bios αλλά χωρίς καμιά επιτυχία, αλλά είναι να τσαντίζεσε όταν σου γράφει το manual οτι υποστηρίζει βοοτ από usb και να μην γίνεται.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.