angelos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Εάν πιστεύεται ότι οι μηχανές αναζήτησης χρειάζονται ένα ανθρώπινο πρόσωπο τότε ίσως η δεσποινίς Dewey να είναι μια καλή παρέα στις δικτυακές αναζητήσεις σας.Η μηχανή αναζήτησης (μαντέψτε ποια είναι) δεν είναι και η καλύτερη που υπάρχει όχι όμως και η χειροτερη.Αλλα η ατραξιόν της είναι η Ms. Dewey.Είναι ειρωνικη,εξυπνη και πνευματωδης.Για παράδειγμα δοκιμάστε να ψάξετε για το «your phone αλλά και google η Microsoft. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον οι μηχανές αναζήτησης γίνουν τόσο έξυπνες ώστε να απαντούν στις αναζητήσεις μας και να μας κάνουν να χαμογελάμε. Είναι επιβεβλημένο να την δοκιμάσετε και είμαι σίγουρος ότι θα μείνετε αρκετή ώρα με την δεσποινίδα διότι είναι εξαιρετική κοπελα και είναι πολύ διασκεδαστικό. http://www.msdewey.com/
sof Οκτώβριος 16, 2006 #5 Οκτώβριος 16, 2006 Ρε συ εχω πεθανει στα γελια....Ειναι και αποτελεσματικη....οσο μπορει δηλ.Το παιρνω πίσω.Πολυ αποτελεσματικη.
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 16, 2006 #6 Οκτώβριος 16, 2006 τρελο!!!δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο!
lord Οκτώβριος 16, 2006 #7 Οκτώβριος 16, 2006 ’μα έχεις λίγη φαντασία μπορούμε να κάνουμε όλοι μας τέτοια τρέλα πρωτότυπα
darien Οκτώβριος 17, 2006 #8 Οκτώβριος 17, 2006 Η κοπελια ειναι υπεροχη. Κριμα που δεν εχω καλη συνδεση να την απολαυσω... (εχει και υπεροχο χαμογελο, ε; ) :)
EraserheadX Οκτώβριος 17, 2006 #9 Οκτώβριος 17, 2006 Χε χε καλό! Ρωτήστε και πόσο χρονών είναι και ποιο είναι το e-mail της!
Alexisferos Οκτώβριος 17, 2006 #10 Οκτώβριος 17, 2006 πολύ καλή....teleioooooooooooooooooooooooooooμου άρεσε αρκετά.. ενθουσιάστηκα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.