mariosalice Οκτώβριος 16, 2006 #21 Οκτώβριος 16, 2006 Καλό κι αυτό. Δηλαδή κάθε χρόνο που θέλουν αλλαγή οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες θα τρέχεις στο service.Βόλτα με το ποντίκι στο Γερμανό... Βόλτα??
Wizard! Οκτώβριος 16, 2006 Author #22 Οκτώβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από mariosaliceΒόλτα με το ποντίκι στο Γερμανό... Βόλτα?? lol Δεν ξέρω... Το έχω ήδη 1+ χρόνο και η μπαταρία του κρατάει όπως την 1η μέρα Μέχρι να χαλάσει το πιό πιθανό να το έχω βαρεθεί και να πάρω άλλο
JaguarOne Οκτώβριος 16, 2006 #23 Οκτώβριος 16, 2006 λοιπόν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα παρουσίασε το ποντίκι του πατέρα μου, ένα logitech wireless optical που δεν είναι επαναφορτιζόμενο, είναι όμως bluetooth. Οι μπαταρίες είναι καινούριες, και κάτι χαζοδοκιμές που έκανα έβγαζα το δέκτη του (είναι σε μορφή usb dongle) και δούλευε για 1 λεπτό και μετά έκανε τα κουλά του.... ομολογουμένως δεν είχα δει το reset, θα το δοκιμάσω αύριο και θα ποστάρω...
Shaman Οκτώβριος 17, 2006 #24 Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice Καλό κι αυτό. Δηλαδή κάθε χρόνο που θέλουν αλλαγή οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες θα τρέχεις στο service.Βόλτα με το ποντίκι στο Γερμανό... Βόλτα?? Δεν παίζει να χαλάσει η μπαταρία του ΜΧ1000..Μουλάρι λέμε. 1+ χρόνο και το δικό μου και κρατάει σαν την πρώτη μέρα, και μιλάμε για πολύ λιώσιμο στο WoW, όχι αστεία - τα έχω κόψει τα ηλεκτρονικά ναρκωτικά πάντως τώρα.Παρόμοιο πρόβλημα μου κάνει εμένα μόνο όταν με καλούν στο κινητό και το έχω αφήσει πολύ κοντά στο mouse αλλά οφείλεται καθαρά σε παρεμβολές. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.