Jump to content

To mouse κάνει ότι θέλει... (SOLVED)

Wizard!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

’ρχισα να αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ποντίκι μου (Logitec MX1000).

Εκεί που το χρησιμοποιώ κανονικά, ξαφνικά πετάγετε σε άσχετο σημείο της οθόνης. ’λλες φορές κάνει σα να έχουν πατηθεί πλήκτρα, συνήθως το rmb και το scroll-up. Η έκδοση Setpoint που χρησιμοποιώ είναι η 2.60

Tι να τσεκάρω? Γεμάτη είναι... Δε φαίνεται να έχει πρόβλημα. Φορτίζει κανονικά και κρατάει μέρες.

Χαχα! Μου θύμισες όταν είχα ασύρματο ποντίκι και δίπλα είχα το ασύρματο τηλέφωνο.

Κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο έχανα κέρσορες, έκανε scroll μόνο του κι άλλα κουφά.

Δεν πιστεύω να στο κάνει ενώ μιλάς στο τηλέφωνο; :p

Οχι το κάνει σε άσχετες φάσεις... Τώρα που το λες όμως... :hmm: Γιατί έχω την εντύπωση ότι το κάνει όταν παίζουν τα ηχεία (ασύρματα...) ?

Για δοκιμασέ το να είσαι σίγουρος κι άμα γίνεται λόγω των ηχείων πάρα μπάλλα τα forum της Logitech και της εταιρίας των ηχείων σου και κάτι θα βρεις. :)

Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί τα ηχεία τα έχω από το καλοκαίρι, και το πρόβλημα εμφανίστηκε με το πρόσφατο format...

Αρχική απάντηση από Guard1an

Mήπως μετά το format έβαλες καινούριους drivers σε ηχεία/ποντίκι;

Μου φαίνεται πριν το format είχα όντως παλαιότερους drivers της logitech

Αρχική απάντηση από nickstamat

Drivers σε ηχεία? :confused: :wassat:

Καλά ντε μην βαράς, ένα λάθος κάναμε :p:p

Δεν έχουν σχέση οι drivers ρε παιδιά... Το ποντίκι το ίδιο κανονίζει τη συχνότητα λειτουργίας του... Αν αυτή συμπίπτει με των ηχείων, τότε έχουμε παρεμβολές...

Βέβαια δεν ξέρω τι software συνοδεύει το MX1000 αλλά υποθέτω ότι η συχνότητα δε ρυθμίζεται από εκεί... Αλλαγή καναλιού δεν παίζει? Δεν έχει από κάτω κάτι σαν αυτό που έχουν τα MS που αλλάζει κανάλι?

Υ.Γ.: Φαντάσου να αρχίσω να βαράω...! :p

Δοκίμασα να του κάνω ένα reset... Μέχρι στιγμής εδώ και 1-2 ώρες δεν έχει κάνει κάτι, αλλά είμαι με κλειστά τα ηχεία.

Δες τις επαφές της θήκης για τις μπαταρίες.

Παίζει να έχουν στραβώσει ή να έχουν κοπεί τα συρματάκια και η μια μπαταρία να μη δίνει καθόλου ρεύμα.

Αν η μια μπαταρία δεν κάνει επαφή, δεν θα εξαντλείται. Αν λοιπόν οι μπαταρίες έχουν δείκτη πάνω, έλεγξε τον.

Ένας άλλος τρόπος είναι βγάλεις τη μια μόνο μπαταρία και να δεις αν δουλεύει το ποντίκι.

Μετά άλλαξε τη θέση και έλεγξε ξανά.

Λογικά το ποντίκι θα πρέπει να δουλεύει με μια μπαταρία μόνο, αλλά θα κάνει τα τρελλά πετάγματα που είπες.

Αν σε μια θέση δεν δουλεύει καθόλου το ποντίκι, αυτή η θέση έχει το πρόβλημα.

Τρίτη λύση είναι να κάνεις RMA.

Το ποντίκι σου είναι προβληματικό.

Χμμμ...να υποθέσω οτι το Pc είναι τσεκαρισμένο για ιους έτσι? (εκτός και αν είχες πει οτι έχεις Linux και δεν το εχω δει...;) )

Μάριε, δεν έχει θήκη για μπαταρίες. Δεν ξέρω κάν που είναι... Κάπου χωμένες και δεν γράφει στις οδηγίες πως ανοίγει, σου λέει να το πας στο service.

Αποσυνδεδεμένε, όχι δεν παίζει ιός, αλλά και linux να είχα, πάλι μπορεί να είχα ιό ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.