Jump to content

7900 GTX ΜΕ 299� ?EΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟ...

fazeriozos

Recommended Posts

Μια ερώτηση... στο Tomshardware όπου λέει πχ 7900GTX και 7900GTX SLI η διαφορά είναι στην μεμωνομένη κάρτα ή στο άν έχεις μία ή δύο σε SLI?

Επίσης εδώ η Δεύτερη με την τρίτη δεν είναι ίδιες?

Και μετά έχει 36 διαφορετικά τέστ .... και η κατάταξη των καρτών αλλάζει δραματικά σε ορισμένα σημεία ανάλογα το τέστ... ποιό είναι το πιό αξιόπιστο?

+++

Επίσης, στο Πλαίσιο βλέπω μόνο 7950GT/512 στα 350 ευρώ...

&

++++

Βρήκα και μία :

OEM 7950GX2/1GB/512Bit/Core 500 - Memory 1200 2 years warranty

με 525.... τί γνώμη έχετε γι'αυτήν?? από θέμα τιμής μιλάω περισσότερο....

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Όπου γράφει SLI είναι με δύο κάρτες σε SLI,ενώ όπου δεν αναφέρεται είναι single.

To κάθε τεστ είναι διαφορετικό,γι' αυτό υπάρχει και ποικιλία για να έχουμε μια γενική εικόνα μιας κάρτας σε διάφορα παιχνίδια.

Η 7950GX2 είναι διπλή κάρτα.Δύο G71.

Από επιδόσεις είναι κορυφή,αλλά κατά τη γνώμη μου,μη δώσεις τόσα χρήματα για vga αυτήν την περίοδο.Σε κάνα μήνα θα πάρει τον κατήφορο κι αυτή...

Αρχική απάντηση από ReaperX

Από επιδόσεις είναι κορυφή,αλλά κατά τη γνώμη μου,μη δώσεις τόσα χρήματα για vga αυτήν την περίοδο.Σε κάνα μήνα θα πάρει τον κατήφορο κι αυτή...

^^^ +1

Αρχική απάντηση από ReaperX

Όπου γράφει SLI είναι με δύο κάρτες σε SLI,ενώ όπου δεν αναφέρεται είναι single.

To κάθε τεστ είναι διαφορετικό,γι' αυτό υπάρχει και ποικιλία για να έχουμε μια γενική εικόνα μιας κάρτας σε διάφορα παιχνίδια.

Κοίτα, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα να παρακολουθώ τις κάρτες γραφικών και ειδικότερα τις High-end... και μιας και έχω βρεί μια άκρη για τα μηχανήματα ενός παλιού πελάτη και φίλου, θέλω να δώ άν οι κάρτες που βρίσκω στις τιμές που τις βρίσκω αξίζουν τον κόπο....

OEM είναι συνήθως ίδια κατασκευή με ELSA, Buffalo & Albatron ή και άλλες μάρκες, οπότε δεν συζητάω για ποιότητα.. με 2 χρόνια εγγύηση μια χαρά τις κόβω στο τέλος τέλος ότι και να'ναι :)

Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 15:48]

.....

Επίσης, στο Πλαίσιο βλέπω μόνο 7950GT/512 στα 350 ευρώ...

....

Υπάρχει και αυτή στα 299...

Αρχική απάντηση από oktech

Τι θα λέγατε για μια:

ΟΕΜ 7950 GT

512MB DDR III-256 bit-1,4μs (16x32)

24pipeline

SLI-H

Core 550Mhz - Memory 1400Mhz

HDCP incl, Bulk, RoHS

2 Years warranty

ME 275

Είναι καλή τιμή??

Οχι....270 στην βρισκω αυριο με 2 χρονια εγγυηση...και οχι ΟΕΜ..αλλα σφραγγισμενη...

Αρχική απάντηση από NIB

Ακόμα και με 275, είναι καλύτερα να πάρεις 7900gtx από Πλαίσιο με 300(και ακομα καλύτερα να πάρεις x1900xt από Πλαίσιο με 200).

Με 256 μνημη η συγκεκριμενη ΧΤ

Βρήκα και μία :

OEM 7950GX2/1GB/512Bit/Core 500 - Memory 1200 2 years warranty

με 525.... τί γνώμη έχετε γι'αυτήν?? από θέμα τιμής μιλάω περισσότερο....

517,5 αυριο παλι σφραγγισμενη με 2 χρονια εγγυηση...και μιλαμε για τιμη λιανικης τελικη...:)

2 χρονια λεω επειδη η club3d δινει 2...σε gigabyte,POV παμε στα 3 χρονια με 10 ευρα παραπανω....

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Οχι....270 στην βρισκω αυριο με 2 χρονια εγγυηση...και οχι ΟΕΜ..αλλα σφραγγισμενη...

Με 256 μνημη η συγκεκριμενη ΧΤ

517,5 αυριο παλι σφραγγισμενη με 2 χρονια εγγυηση...και μιλαμε για τιμη λιανικης τελικη...:)

2 χρονια λεω επειδη η club3d δινει 2...σε gigabyte,POV παμε στα 3 χρονια με 10 ευρα παραπανω....

Βρε Γοριλόπαιδο.. και αυτές που σου λέω με 2 χρόνια εγγύηση είναι και σφραγισμένες.... απλά δεν γράφουν την μάρκα πάνω εξ'ου και ΟΕΜ... εκτός κι άν πιστεύεις ότι οι Κινεζοταιβανέζοι τα κάνουν όλα ο καθένας για πάρτυ του... το φασόν είναι ο κανόνας.. και για τις συγκεκριμμένες, ξέρω ότι είναι ELSA & Buffalo, καλές πλύν άγνωστες μάρκες εν Ευρώπη.... Οι τιμές που αναφέρεις από πού είναι?? Ελλάδα ή εξωτερικό? Και είναι branded ή 3η μάρκα άρα βαφτισμένες ΟΕΜ????

Βρε Γοριλόπαιδο.. και αυτές που σου λέω με 2 χρόνια εγγύηση είναι και σφραγισμένες.... απλά δεν γράφουν την μάρκα πάνω εξ'ου και ΟΕΜ... εκτός κι άν πιστεύεις ότι οι Κινεζοταιβανέζοι τα κάνουν όλα ο καθένας για πάρτυ του... το φασόν είναι ο κανόνας.. και για τις συγκεκριμμένες, ξέρω ότι είναι ELSA & Buffalo, καλές πλύν άγνωστες μάρκες εν Ευρώπη.... Οι τιμές που αναφέρεις από πού είναι?? Ελλάδα ή εξωτερικό? Και είναι branded ή 3η μάρκα άρα βαφτισμένες ΟΕΜ????

Σορρυ λοιπον...ΟΕΜ νομιζα χυμα στο κυμα μονο με το σακουλακι τους...:)

branded ή 3η μαρκα δεν σε πολυ καταλαβαινω...ξερω οτι ειναι club3d αυτες με τα 2 χρονια εγγυηση και 3 οι gigabyte+ POV...οι τιμες παιζουν ελλαδα....αν σου πω απο που μαλλον θα μας κυνηγανε οτι κανω διαφημηση...:nothing:

Όχι και άγνωστες οι Elsa βρε αδερφέ. Όταν έβγαζε κάρτες η Elsa, οι μισές σημερινές εταιρίες δεν υπήρχαν ;)

H 7900GT που πηρα με την μειωμενη τιμη (199) απο το πλαισιο πηγε πισω για rma (Δεν εβγαζε το 3dmark06...κολουσε στο τελευταιο τεστ).

Λογω του οτι δεν υπηρχε αλλη πηρα την X1990XT με το ιδιο πιστωτικο.

Την ετρεξα στα default με τον 6600 επισης στα default

εβγαλε

3dmark05 10390

3dmark06 5400

ειναι καλα?

Αρχική απάντηση από Chosen

Όχι και άγνωστες οι Elsa βρε αδερφέ. Όταν έβγαζε κάρτες η Elsa, οι μισές σημερινές εταιρίες δεν υπήρχαν ;)

Και πού τίς έχεις δεί??

Και πού τίς έχεις δεί??

Το τελευταιο καιρο δεν παιζουν πολυ, αλλα 3-4 χρονια πριν ηταν απο τις κορυφαιες εταιριες...

Αρχική απάντηση από unstoppable

Το τελευταιο καιρο δεν παιζουν πολυ, αλλα 3-4 χρονια πριν ηταν απο τις κορυφαιες εταιριες...

Κοίτα, από το 1995 και μετά στην Ελλάδα δεν είχα ακούσει για ELSA.... δεν αντιλέγω για την ποιότητά τους.. είναι όπως πρίν από κανα χρόνο περίπου που μίλαγα για e-VGA και δεν τις ήξερε κανείς... εκτός από λίγους που έτυχε να διαβάσουν κάπου κάτι για την e-VGA... τώρα τις φέρνει το Πλαίσιο και τις ξέρουν βέβαια όλοι....

• 2 weeks later...

Οταν εγω την αγοραζα 295ε απο εξω το πλαισιο και καθε πλαισιο την ειχε πανω απο 399ε σιγα τις προσφορες ρε παιδια εν αναμονη Dx10 απλα ξεστοκαρουν. :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.