Jump to content

7900 GTX ΜΕ 299� ?EΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟ...

fazeriozos

Recommended Posts

απο τις 14.20 μεχρι τις 14.54 βρεθηκαν 2 GTX????

ωρεεε μανα μου λαμογια.....

Τουλαχιστον να τις κρατανε για lab-iτες...:hehe:

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kaklas13 [Σήμερα, στις 15:01]

Καλορίζικες σου ευχομαι φιλε μου..

τι πηρες? asus alba h evga?

Alba. Τις πήρα ήδη.

Ήθελα τις eVGA αλλά κάτι θα στράβωσε.

Πήγα και δεν τις είχαν. Μάλλον μπερδεύτηκαν λίγο.

Φαίνεται έγινε πανικός και δεν θυμούνται σε ποιόν υποσχέθηκαν και τι.

Τεσπα, καλές είναι και οι Albatron.

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 15:45]

απο τις 14.20 μεχρι τις 14.54 βρεθηκαν 2 GTX????

ωρεεε μανα μου λαμογια.....

Τουλαχιστον να τις κρατανε για lab-iτες...:hehe:

Όχι μόνο είχαν Alba (αφού ήδη τις έχω πάρει), αλλά απ΄ότι φαίνεται είχαν και eVGA.

Απλά φαίνεται θα βρέθηκε κανένα φιλαράκι τους και του τις δώσανε.

Δεν πειράζει.

Τις έχω πάνω αυτή τη στιγμή.

Σιγά σιγά θα δω και πόσο υπερχρονίζουν αν και δεν χρειάζονται υπερχρονισμό.

Μια χαρά είναι κι έτσι.

ρε παιδια να πω κατι που σκεφτομαι για τις συγκεκριμενες προσφορες οχι οτι με νοιαζει και

εγω πηρα μια αλλα αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ειναι μεγαλη αποτυχια για το

management του καταστηματος να ξεστοκαρει ετσι καρτες. οχι οτι με νοιαζει απλα το

σκεφτομουν και ειπα να το γραψω. λογικα δεν επρεπε να εχουν προβλεψει καλυτερα την

ζητηση και την διαθεση που θα υπαρχει λογω dx10? αν κανω λαθος διορθωστε με. μακαρι

βεβεα να κανουν τετοιες ακυρες προβλεψεις για να παιρνουμε καρτες σε αυτες τις τιμες.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 10:00]

Μακάρι όλοι να κάνουν τέτοια "λάθη"

θελεις να πεις οτι κατα την δικη σου αποψη δεν ισχυει κατι τετοιο?

Αρχική απάντηση από μανος1980

ρε παιδια να πω κατι που σκεφτομαι για τις συγκεκριμενες προσφορες οχι οτι με νοιαζει και

εγω πηρα μια αλλα αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ειναι μεγαλη αποτυχια για το

management του καταστηματος να ξεστοκαρει ετσι καρτες. οχι οτι με νοιαζει απλα το

σκεφτομουν και ειπα να το γραψω. λογικα δεν επρεπε να εχουν προβλεψει καλυτερα την

ζητηση και την διαθεση που θα υπαρχει λογω dx10? αν κανω λαθος διορθωστε με. μακαρι

βεβεα να κανουν τετοιες ακυρες προβλεψεις για να παιρνουμε καρτες σε αυτες τις τιμες.

δεν ειναι λάθη, ειναι απλα το σωστό εμπόριο,

οι περισσοτεροι εμποροι στην ελλάδα, και οχι μονο στο χώρο των υπολογιστών δεν ξεστοκάρουν ποτέ. τα κρατάνε ειτε να βρεθεί το θύμα στην ανάγκη να τα αγοράσουν ειτε να τα ξαναπουλήσουν οταν έρθει η εποχή τους.

Δεν νομιζω να τις πουλανε κατω τους κοστους...

Μια χαρα κινηση εκανε/κανει....

Υπερβολικα παρα πολυ μεγαλη διαφημιση....

Σκεψου οτι καθε φορα που μπαινει κατι σε προσφορα ανοιγει thread καινουργιο εδω περα(αλλα και αλλου).

Λιγο το εχεις??

Και το λεω χωρις να εχω επωφεληθει απο καμμια προσφορα..και ουτε προκειτε.

(απλα δεν αναβαθμιζω..οχι οτι εχω προβλημα)

ρε παιδια ναι πολυ καλη κινηση και τρελλη διαφιμηση αυτο που λεω ειναι οτι δεν θα επρεπε

να εχουν φτασει σε σημειο να ξεστοκαρουν αυτο δειχνει οτι δεν υπολογισαν καλα την

ζητηση κατα την προσωπικη μου γνωμη. και μακαρι να το κανουν συνεχεια.

Βρε παιδια δεν εκαναν λαθος υπολογισμους για Direct 10 καρτες γραφικων/ζητηση κτλ.

Δεν παρατηρησατε οτι ελεγαν μεσα στην ιστοσελιδα τους οτι η ποσοτητα ειναι περιορισμενη?

Αυτο δεν σημαινει οτι τους ειχαν ξεμεινει,απλα τους ειχαν μεινει λιγα κομματια και ειπαν να τα σπρωξουν με αυτο τον τροπο για να ακουστει ξανα το ονομα τους.

Εξαλλου μην ξεχνατε οτι η 7900 GTX ακομα παραμενει top notch καρτα ,η G80 ΔΕΝ εχει κυκλοφορησει ακομα...

Αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι η υπολοιπη αγορα πληροφορικης δεν ακολουθει τις προσφορες του Πλαισιου,αρα αυτοι που επωφελουνται ειναι αυτοι που θα προλαβουν να αγορασουν,δηλαδη ελαχιστοι.

Αρχική απάντηση από fazeriozos

Αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι η υπολοιπη αγορα πληροφορικης δεν ακολουθει τις προσφορες του Πλαισιου,αρα αυτοι που επωφελουνται ειναι αυτοι που θα προλαβουν να αγορασουν,δηλαδη ελαχιστοι.

ακριβως.

Αρχική απάντηση από fazeriozos [Σήμερα, στις 11:57]

Βρε παιδια δεν εκαναν λαθος υπολογισμους για Direct 10 καρτες γραφικων/ζητηση κτλ.

Δεν παρατηρησατε οτι ελεγαν μεσα στην ιστοσελιδα τους οτι η ποσοτητα ειναι περιορισμενη?

Αυτο δεν σημαινει οτι τους ειχαν ξεμεινει,απλα τους ειχαν μεινει λιγα κομματια και ειπαν να τα σπρωξουν με αυτο τον τροπο για να ακουστει ξανα το ονομα τους.

Εξαλλου μην ξεχνατε οτι η 7900 GTX ακομα παραμενει top notch καρτα ,η G80 ΔΕΝ εχει κυκλοφορησει ακομα...

ναι και αυτο εχει μια λογικη.

Τι θα λέγατε για μια:

ΟΕΜ 7950 GT

512MB DDR III-256 bit-1,4μs (16x32)

24pipeline

SLI-H

Core 550Mhz - Memory 1400Mhz

HDCP incl, Bulk, RoHS

2 Years warranty

ME 275

Είναι καλή τιμή??

Τι θα λέγατε για μια:

ΟΕΜ 7950 GT

512MB DDR III-256 bit-1,4μs (16x32)

24pipeline

SLI-H

Core 550Mhz - Memory 1400Mhz

HDCP incl, Bulk, RoHS

2 Years warranty

ME 300 ?

Είναι καλή τιμή???

Δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό. Καλύτερα να πάρεις 7900gtx από το Πλαίσιο με τα ίδια λεφτά(άμα υπάρχουν ακόμα).

Αρχική απάντηση από PGM

τι γινεται ρε , το quote ανεβαζει τις τιμες ? :D:D:D

Όχι... αλλά το edit τις κατεβάζει :)

Ακόμα και με 275, είναι καλύτερα να πάρεις 7900gtx από Πλαίσιο με 300(και ακομα καλύτερα να πάρεις x1900xt από Πλαίσιο με 200).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.