Jump to content

7900 GTX ΜΕ 299� ?EΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟ...

fazeriozos

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ArisG [Σήμερα, στις 12:11]

Λίγες GTX μείνανε ακόμα. Οι 1900ΧΤ τελειώσαν.

Ραντεβού σε καμιά 2 εβδομάδες πάλι που θα έχει προσφορές

Όσοι δεν πήραν υπομονή μέχρι τότε

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

παιδια παιζει και η evga 7900 gtx 512. στα 299 παροτι γραφει 320 εγω αυτην χτυπησα εχει

ενα κοολερ κτηνος πιανει δυο θεσεις και ειναι χρονισμενη λιγο πιο ψηλα. την αλλη βδομαδα

μου ειπε θα ξαναφερει και 1900xt 7900gtx.

Ε τώρα μη λέμε ότι το Πλαίσιο φτιάχνεται με τέτοιες τιμές.

Μια χαρά βολευόμαστε. Ας το έκαναν και άλλοι.

Πάντως πρόλαβα δύο ASUS 7900GTX. ;)

Καλημέρα παίδες...

Η ερώτηση μου, σε σχέση με τις κάρτες του Πλαισίου είναι :

Τί αξίζει καλύτερα?

Albatron 7950GT 512MB ή Albatron 7900GTX 512MB

Είναι και οι δύο στα 299 ευρουλάκια ...

Λοιπόν άνθρακες ο θησαυρός.

Χθες παρήγγειλα, από το Internet δύο 7900gtx, σήμερα μου έστειλαν e-mail ότι δεν υπάρχει καθόλου 7900gtx.

Έχουν μείνει μόνο 7950gt, αλλά στα 350.

Θάθελα όταν μπαίνω να ψωνίσω κάτι, να βλέπω αν υπάρχει διαθέσιμο κομμάτι και να μη χάνω το χρόνο μου άσκοπα.

Κάθε διαφορετική προσέγγιση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διαφημιστικό τρυκ.

Προσωπικά είμαι εξοργισμένος τουλάχιστον με το Πλαίσιο αυτή τη φορά.

Οι παραγγελιες του ιντερνετ βγαινουν απο τη αποθηκη τους η οποια δεν ειχε καμια καρτα.. Στα καταστηματα ειναι διαφορετικο το αποθεμα.

στο πλαισιο στουρναρη εχει μαλλον μια e vga στα 299.

αν θες ισως την προλαβεις.

εγω χτες πηρα την τελευταια e vga απο περιστερι.

εκει μπορει να εχουν ακομα μια asus την οποια επεστρεψα χωρις να βαλω στο πισι επειδη ελειπε το κινγκ κονγκ απο μεσα.

Οχι πως εχει σημασια απλα σπαστικα επειδη μου ειπαν οτι δεν ειχε ανοιχθει καν!!

κ εχω την παραξενια οταν παιρνω κατι καινουριο να ειναι καινουριο..

:turn:

στο ψυχικο εχει 1 αλμπα , πρεπει να ειδα και μια στη μεταμορφωση. Βασικα αν δε πας απο εκει να δεις δε βγαζεις ακρη.

Αρχική απάντηση από ea6gka

στο ψυχικο εχει 1 αλμπα , πρεπει να ειδα και μια στη μεταμορφωση. Βασικα αν δε πας απο εκει να δεις δε βγαζεις ακρη.

Είπαμε dedicated lover αλλά εσύ μου φαίνεται έχεις σοβαρό σκοπό, το πας για γάμο.

Απ΄ ότι κατάλαβα παίζει κάθε μέρα να γυρνάς όλα τα Πλαίσια μια γύρα για σιγουριά, ε;

:p

Αλήθεια πως τα προλαβαίνεις όλα βρε θηρίο;

15 forum + ’λλα τόσα υποκαταστήματα Πλαισίου....

(δεν μπορεί πρέπει να παίζει nitro στο Beverly και στο φαί σου).

:p

Πήρα τηλέφωνο και δεν έχει καμμιά πουθενά.

Ούτε τις Albatron 7900gtx που ακόμα και σήμερα λένε ότι υπάρχουν.

Τις ASUS τις έβγαλαν.

Βέβαια μου άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο, με την επόμενη παραγγελία, στο τέλος του μήνα να έχουν. Θα δούμε.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Μια χαρά βολευόμαστε. Ας το έκαναν και άλλοι.

απλα αλλοι εχουν ξεστοκαρει απο πιο παλια...:)

καλα , ετσι λενε στο τηλ. στα ραφια ομως αλλα εχει . ΠΧ παραδειγμα στο συνταγμα , εχετε καμμια ? οχι, περναει φιλος , ειχε 7900GT 512, asus 7900GT, evga GT+GTX+GS

κατα τα αλλα καμμια :hehe:

(ATTENTION - ACHTUNG : οταν λεω ειδα(εχθες) δεν σημαινει οτι υπαρχει ακομα εκει, προς αποφυγη παρεξηγησεων)

Παιδια μπορει να εχουν κ απλα τις κρατανε οι ιδιοι..

χτες ο πωλητης εμαθε απο μενα οτι εχουν προσφορα ,κ οταν του λεω φερ τη μου απο το ραφι για την αλλαγη με την asus, μου λεει οτι δεν ξερει αν τη δινουν..

καπου εκει ψιλο τσατιστικα κ μου ειπε οτι το ελεγε στην πλακα!!!

κ μεσα σ'ολα τ'αλλα μου ειπε και την ατακα:"να ξερεις, οι καλυτεροι πελατες του πλαισιου ειναι οι πωλητες του!".

Και κατι αλλο, οταν ειχα παει στη μεταμορ. για εναν 4200+ ς939 στα 120 ευρω το κομπιουτερ τους στο μαγαζι εβγαζε οτι ειχαν 2 αλλα εκει μου λεγανε οτι δεν υπαρχουν.

κατω απο τον παγκο ομως φαινοταν καθαρα το κουτι του επεξεργαστη κ ενα παιδι που ξερω απο κει μου ειπε οτι τους κρατανε οι ιδιοι.

κ οταν ειπα να μου κανουν κρατηση για μια gtx μου ειπαν οτι απαγορύεται.:mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.