ngt Οκτώβριος 17, 2006 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Τι εννοειται με το πλαστικο ? Εγω χρησιμποιω τα poly-bag τα μικρα (διαφανη σακουλακια) απο το σουπερ μαρκετ - ετσι η επαλειψη γινεται πανευκολα με το χερι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 17, 2006 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 με τη γλωσσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 17, 2006 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Αν δε γίνει η δουλειά με το δάχτυλο...όλα τα άλλα είναι απλά υποκατάστατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Οκτώβριος 17, 2006 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Μετα την γυναικα και το κοτοπουλο, τωρα και ο επεξεργαστης θελει δαχτυλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 17, 2006 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από deninho Πως πασαλείβετε το hs? Εγώ με ένα κομμάτι από το πλαστικό που έχει η μάνα μου για να τυλίγει τα φαγητά. Υπάρχει καμιά βολικότερη/αποδοτικότερη ιδέα/λύση; Same here Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Οκτώβριος 17, 2006 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 εγώ με μια τηλεκάρτα, όμορφα εύκολα και γρήγορα και πάνω απόλα ομιομόρφα. αλλά όλα θέλουν και την τέχνη τους. ΛΟλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Οκτώβριος 17, 2006 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Αν σας πω ότι χρησιμοποιώ νυστέρι (χωρίς τη λαβίδα για μικρότερο βάρος) θα με πιστέψετε;;; Και όμως με λίγη προσοχή δε μπορείτε να φανταστείτε πόση πάστα μπαίνει πάλι μέσα στο σωληνάριο (ceramique here). p.s. Είναι συντηρητής - αρχαιολόγος ο πατέρας μου και το χρησιμοποιούν παραπλήσια σε φύλλα χρυσού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 17, 2006 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Για να γυρίσουμε και στο θέμα μας, ας δούμε λίγο αυτά τα reviews: 1) http://www.bigbruin.com/2006/supergrease_1 Καλό review αλλά δεν τη συνέκριναν με την AS5, οπότε δε βγάζουμε σοβαρά συμπεράσματα. 2) http://www.obengware.com/uji/zalmanzm-stg1.htm Δεν καταλαβαίνω γρι, αλλά μια εικόνα=1000 λέξεις. Εδώ δείχνει πολύ καλές επιδόσεις κόντρα στην AS5. 3) http://www.tweaknews.net/reviews/zalmanthermalgrease/index3.php Εδώ έχουμε πρόβλημα τώρα. Η AS5 εδώ έχει ίδιες έως και καλύτερες επιδόσεις... 4) http://www.bcchardware.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2688&Itemid=40 Εδώ τώρα μας κοντράρουν την πάστα αυτή με την κεραμική, λογικά και τα αποτελέσματα. 5) http://www.hi-techreviews.com/Joomla/content/view/170/27/1/2/ Εδώ πάλι η πάστα της Zalman κόντρα στην AS5 κερδίζει φανερά. Οι απόψεις διίστανται λοιπόν. Όπως και να χει, είτε είναι ίδιων επιδόσεων είτε είναι καλύτερη, είναι πολύ βολική. Όλοι έχουμε βάλει blanco, εύκολο ήταν Ακριβούλα μεν, αλλά αρκετά εύχρηστη. Μάλλον θα την τιμήσω μόλις κατέβω Αθήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Οκτώβριος 17, 2006 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Μόνο από το hacshop παίζει το προϊόν?Μάλλον ναι ε?Eλπίζω να τη φέρει κανά Πλαίσιο/eshop,αλλιώς με έξοδα μεταφορικά δε λέει.....Πιο πολύ περιέργεια έχω παρά θέμα ουσίας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 17, 2006 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Aπό όσα είδα στο νετ ναι, αλλά μάλλον παίζει και Multi Extreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 17, 2006 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 νομίζω την πήρε το μάτι μου σήμερα στα xtreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 18, 2006 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 ψηνεσαι ασχημα sakis, κοιτα να καταφερεις το απιστευτο. δεν σε πιανω...κανε del το post μου και στειλε ΠΜ για να μην χαλαμε και το τοπικ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 19, 2006 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Σου λέει ευγενικά ότι spamάρεις κατ'εξακολούθηση σε πολλά thread με μονολεκτικές δηλώσεις, χωρίς να προσφέρεις κάτι ουσιαστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Νοέμβριος 6, 2006 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Tελικά μόνο από Hacshop παίζει η συγκεκριμένη πάστα?Και Multirama extreme ε?Πάλι ριχμένη η περιφέρεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 6, 2006 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Και μάλιστα 5.50 στο Extreme... Τσίμπησα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 16, 2006 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από gznp [06-11-2006 18:45] Και μάλιστα 5.50 στο Extreme... Τσίμπησα 2 gnzp την δοκιμασες την παστα? λεει τιποτα? ρωταω επειδη μετα απο 5 χρονια μου τελειωσε η artic silver 3 και ειμαι μεταξυ της zalman και artic ceramique ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 17, 2006 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Ναι αμέ Την έβαλα στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών, στο СPU δεν ξέρω αποτελέσματα μιας και δεν τη συνέκρινα με την AS5 αλλά μου φαίνεται πως έχει κάτσει πολύ καλά. Στην κάρτα γραφικών παρατήρησα διαφορά ενός βαθμού, ίσως κάνω και λάθος όμως. Στα ίδια επίπεδα πες πως είναι. Το καλύτερο από όλα είναι η ευκολία. Τσακ-μπαμ η δουλειά, πολύ καλή επίστρωση. Απλά είναι μικρό το μπουκαλάκι γμτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.