gdp77 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=198Παιδιά, το έχει δοκιμάσει κανείς? Τι λέει σε σχέση με την AS5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 τι ειναι ρε αυτο???φαινεται τελειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 σαν μια AS5 με βουρτσακι μου κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Οκτώβριος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Αν και θυμίζει λίγο από blanco είναι πολύ βολικό. Αν και για να απλώνεται με το βουρτσάκι θα πρέπει να είναι λίγο πιο ρευστό από τα άλλα που κυκλοφορούν. Γενικά όσο πιο ρευστό είναι το υλικό τόσο πιο μικρή πυκνότητα έχει και ως συνήθως λιγότερη θερμοαπαγωγική δυναμική. Δεν ξέρω.., μπορεί να κάνω και λάθος....Πάντως από αυτά που λέει η Zalman έχει πολύ καλή απόδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Τρομερή άνεση, καταπληκτικό προϊόν και πολύ έξυπνο.Μπράβο στην Zalman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 ..ναι,και καθε φορα που θα θελω παστα στη cpu θα φωναζω την κοπελα μου που εχει εμπειρια απο "τετοια" προιοντα.. ας δουμε και κανα review να δουμε τι ψαρια πιανει σε σχεση με ανταγωνισμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Ναι κανα review θα ηταν πολυ χρησιμο αντε να δουμε τι θα δουμε?ψυκτρες, παστες ολο καινουργια προιοντα. Μια χαρα για τους OC Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 16, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Πάντως το έχει φέρει το hac στα 10 . Κανά review δεν έχω δει ακόμα, οπότε δε γνωρίζω αν είναι "άνθραξ ο θησαυρός" ή όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε θερμοαγωγιμα σε υγρη μορφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Η zalman εχει βγαλει και αλλες 3 καινουριες παστες μαζι με αυτην και κυκλοφορουν ολες στην Στουρναρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Και μόνο που σκέφτομαι τον totally_wired να παθαίνει καρδιακή προσβολή σκεπτόμενος πόσο υλικό (από την φανταστική ποσότητα των 3,5 g) μπορεί να μείνει αχρησιμοποίητο στο τέλος (πάνω στο πινελάκι ή στο μπουκαλάκι) με πιάνει η καρδιά μου. Σοβαρά τώρα , προσωπικά αν δεν πάρω την πάστα να την πασαλείψω πάνω σε cpu / cooler, δεν το φχαριστιέμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 16, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από spc Και μόνο που σκέφτομαι τον totally_wired να παθαίνει καρδιακή προσβολή σκεπτόμενος πόσο υλικό (από την φανταστική ποσότητα των 3,5 g) μπορεί να μείνει αχρησιμοποίητο στο τέλος (πάνω στο πινελάκι ή στο μπουκαλάκι) με πιάνει η καρδιά μου. Σοβαρά τώρα , προσωπικά αν δεν πάρω την πάστα να την πασαλείψω πάνω σε cpu / cooler, δεν το φχαριστιέμαι. Να παιρνεις την μεγαλη των 10g.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 16, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 20:56] Σοβαρά τώρα , προσωπικά αν δεν πάρω την πάστα να την πασαλείψω πάνω σε cpu / cooler, δεν το φχαριστιέμαι. εσυ απλα ριχνε την παστα απο το μπουκαλακι, και απλωνε την με οτι θες! μην χρησιμοποιεις το βουρτσακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 16, 2006 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 ψηνεσαι ασχημα sakis, κοιτα να καταφερεις το απιστευτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 16, 2006 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Πως πασαλείβετε το hs? Εγώ με ένα κομμάτι από το πλαστικό που έχει η μάνα μου για να τυλίγει τα φαγητά. Υπάρχει καμιά βολικότερη/αποδοτικότερη ιδέα/λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 16, 2006 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Δάκτυλο, ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 16, 2006 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 ε, ναι... Τυλίγω το δάκτυλο με το πλαστικό και αλείφω. Έτσι συστήνει η AS, απλά είναι πολύ παίδεμα, γτ είναι σκληρή η πάστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 16, 2006 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 02:08] Πως πασαλείβετε το hs? Εγώ με ένα κομμάτι από το πλαστικό που έχει η μάνα μου για να τυλίγει τα φαγητά. Υπάρχει καμιά βολικότερη/αποδοτικότερη ιδέα/λύση; τηλ. καρτα ι καρτα απο atm κανει πολυ καλα την δουλιτσα της Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Οκτώβριος 17, 2006 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Ή ακόμα και χάρτινη κάρτα (καταστήματος,γιατρού,κτλπ ) ,καθώς έχει γωνίες που βοηθάνε... Eιδικά σε vga,chipset για να μην τα παραλείψεις,είναι ότι πρέπει!!:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 17, 2006 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 02:15] ε, ναι... Τυλίγω το δάκτυλο με το πλαστικό και αλείφω. Έτσι συστήνει η AS, απλά είναι πολύ παίδεμα, γτ είναι σκληρή η πάστα Αυτή ακριβώς τη μέθοδο χρησιμοποιώ εδώ και κανα χρόνο τώρα. Ειδικά αν τεντώσεις καλά το πλαστικό πάνω στο δαχτυλό σου και το κρατάς σφυκτά, κάνει την υπέρτατη επάλειψη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.