Jump to content

Kαλωδιακι?

2cpu

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα:)

Ψαχνω να βρω αυτο τον ανταπτορα

που εχει η zalman στους ανεμιστηρες της.

Γνωριζει κανεις αν πωλειται χωρια και που μπορω

να το βρω?Ξερω δεν ειναι δυσκολο στην κατασκευη

απλα επειδη τα βυσματα που εχει δεν νομιζω να τα βρω

+ να μην κολλησω με κολλητηρι τα καλωδια του ανεμιστηρα και φαινεται σαν :sick: .

post-3128-1416072821,4853_thumb.jpg

αν θες να βάλεις την αντισταση σε ανεμιστήρα απλά κόβεις το κόκκινο καλώδιο κολλάς την αντίσταση βάζεις και μονοτική ταινία και έτοιμος, δεν χρειάζεσαι τα βύσματα 5λεπτά υπόθεση είναι και πολλά λέω.

που θές να το βάλεις το καλωδιάκη?

Και επειδή η αντίσταση στο δικό μου ψήνεται φρόντισε να βάλεις και κάποια ψύξη...

Εγώ, για παράδειγμα, έχω κολλήσει γύρω από την αντίσταση μικρή πλάκα αλουμινίου για να ψύχεται...

Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 18:36]

checkmate.gr παλια ειχα παρει κανα δυο απο εκει.

οσο ειδα στο site τους δεν το βρηκα.θα

δοκιμασω ενα τηλ. αυριο:)

Αρχική απάντηση από xkandreas [Σήμερα, στις 18:39]

αν θες να βάλεις την αντισταση σε ανεμιστήρα απλά κόβεις το κόκκινο καλώδιο κολλάς την αντίσταση βάζεις και μονοτική ταινία και έτοιμος, δεν χρειάζεσαι τα βύσματα 5λεπτά υπόθεση είναι και πολλά λέω.

που θές να το βάλεις το καλωδιάκη?

ναι σε ανεμιστηρα θα μπει.ξερω δεν ειναι δυσκολο

απλα στο κολλητηρι δεν ειμαι καλος.

Ηint:αντι για μονωτικη συνηθως

βαζω θερμοσυστελλομενο;) .οπως προανεφερα

θα μπει σε fan, ενα σε αυτον της οροφης του κουτιου μου και ενα στον fan της πλατης.

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 19:19]

Και επειδή η αντίσταση στο δικό μου ψήνεται φρόντισε να βάλεις και κάποια ψύξη...

Εγώ, για παράδειγμα, έχω κολλήσει γύρω από την αντίσταση μικρή πλάκα αλουμινίου για να ψύχεται...

xmm ναι την ψυλιαστηκα για κατι τετοιο και απο

την στιγμη που με το ειπες πειστικα.Θα κοιταξω

αν δεν δροσιζεται απο τον αερα που θα κυκλοφοραει να τον ψυξω καταλληλα.Ευχαριστω για την συμβουλη.;)

Δεν χρειαζεται η αντισταση που ψηνεται..Το eshop εχει μια διχαλα που περνει απο το 4πινο molex για τους σκληρους και βγαζει ενα 4πινο και ενα 3πινο για ανεμιστηρα που ομως ειναι στα 7volt (ιδια δουλεια με την αντισταση αλλα με πιο εξυπνο τροπο. Το 4πινο μεσα εχει 1 γραμμη 12v μια των 5v και 2 γειωσεις.Αντι να πιασει 12v και γειωση πιανει 12v και 5v ετσι σου δινει 7volt).Και δεν ψηνεται και μπορεις να συνδεσεις οσες διχαλιτσες θες...

edit: Το εψαχνα μια ωρα δεν μπορουσα να το βρω..Αφου απαντησα εμφανιστηκε...

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.804331

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.