Spyrious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να επεξεργαστώ κάθε frame (καρε) του αρχειου ξεχωριστά και να μπορεί να περιστρέφει κατα 90 μοιρες τα frames.Εχω δοκιμάσει τα pinnacle και intervideo αλλα σε κανενα απο τα δυο δεν βρήκα τις παραπάνω λειτουργείες.
lord Οκτώβριος 15, 2006 #2 Οκτώβριος 15, 2006 Δεν είμαι ειδικός πάνω στο θέμα αλλά θα πρότεινα μήπως μπορείς να το κάνεις αυτό μέσα από το Nero 7 Εναλλακτικά υπάρχει και το Ulead video studio. To είχα χρησιμοποίηση κάποτε αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα που ψάχνεις. Πάντως αν θες να το δοκιμάσεις κυκλοφορεί trial έκδοση
EraserheadX Οκτώβριος 15, 2006 #3 Οκτώβριος 15, 2006 Αν και δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, δοκίμασε το Adobe Premiere Pro.
videodv Οκτώβριος 15, 2006 #4 Οκτώβριος 15, 2006 Μπορείς να το κάνεις με το virtual dub, και το φίλτρο/ plug-in rotate, νομίζω ότι είναι ενσωματομένο, αλλιώς πρέπει να το κατεβάσεις χώρια.
Spyrious Οκτώβριος 16, 2006 Author #5 Οκτώβριος 16, 2006 Σας ευχαριστώ για την ώρα.Θα δοκιμάσω αυτα που μου είπατε.
lord Οκτώβριος 17, 2006 #6 Οκτώβριος 17, 2006 Με αρκετή υπομονή και επιμονή κάνεις ότι θέλεις, συνήθως αυτό ισχύει με τους υπολογιστές καλή επιτυχία φιλέ μου
Spyrious Οκτώβριος 17, 2006 Author #7 Οκτώβριος 17, 2006 Έβαλα το ulead αλλά δεν μπορώ να το αναλύσω σε καρε το βιντεο.Έχει μια επιλογή split by scene αλλά δεν μου κάνει τίποτα σε αρχειο mp4
mefistofelis Οκτώβριος 17, 2006 #9 Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να επεξεργαστώ κάθε frame (καρε) του αρχειου ξεχωριστά και να μπορεί να περιστρέφει κατα 90 μοιρες τα frames.Εχω δοκιμάσει τα pinnacle και intervideo αλλα σε κανενα απο τα δυο δεν βρήκα τις παραπάνω λειτουργείες. Με το premiere pro κανε εξτρακτ σε filmstrip format και επεφεργαζεσαι ετσι καθε καρε στο photoshop!Αν τα βρεις σκουρα παρε με και τηλ!
Spyrious Οκτώβριος 20, 2006 Author #10 Οκτώβριος 20, 2006 Έβαλα το adobe.Τα αρχεια που θέλω να επεξεργαστώ είναι mp4 και δεν τα δέχεται.Σε τι φορματ να τα μετατρέψω;Ευχαριστώ και πάλι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.