Jump to content

Βοήθεια για επεξεργασία Βιντεο.

Spyrious

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να επεξεργαστώ κάθε frame (καρε) του αρχειου ξεχωριστά και να μπορεί να περιστρέφει κατα 90 μοιρες τα frames.

Εχω δοκιμάσει τα pinnacle και intervideo αλλα σε κανενα απο τα δυο δεν βρήκα τις παραπάνω λειτουργείες.

Δεν είμαι ειδικός πάνω στο θέμα αλλά θα πρότεινα μήπως μπορείς να το κάνεις αυτό μέσα από το Nero 7

Εναλλακτικά υπάρχει και το Ulead video studio. To είχα χρησιμοποίηση κάποτε αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα που ψάχνεις. Πάντως αν θες να το δοκιμάσεις κυκλοφορεί trial έκδοση

Μπορείς να το κάνεις με το virtual dub, και το φίλτρο/ plug-in rotate, νομίζω ότι είναι ενσωματομένο, αλλιώς πρέπει να το κατεβάσεις χώρια.

Με αρκετή υπομονή και επιμονή κάνεις ότι θέλεις, συνήθως αυτό ισχύει με τους υπολογιστές καλή επιτυχία φιλέ μου

Έβαλα το ulead αλλά δεν μπορώ να το αναλύσω σε καρε το βιντεο.Έχει μια επιλογή split by scene αλλά δεν μου κάνει τίποτα σε αρχειο mp4

Αρχική απάντηση από Spyrious

Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να επεξεργαστώ κάθε frame (καρε) του αρχειου ξεχωριστά και να μπορεί να περιστρέφει κατα 90 μοιρες τα frames.

Εχω δοκιμάσει τα pinnacle και intervideo αλλα σε κανενα απο τα δυο δεν βρήκα τις παραπάνω λειτουργείες.

Με το premiere pro κανε εξτρακτ σε filmstrip format και επεφεργαζεσαι ετσι καθε καρε στο photoshop!Αν τα βρεις σκουρα παρε με και τηλ!

Έβαλα το adobe.Τα αρχεια που θέλω να επεξεργαστώ είναι mp4 και δεν τα δέχεται.Σε τι φορματ να τα μετατρέψω;

Ευχαριστώ και πάλι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.