GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 Δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα..ουτε κανενα καλο review εχουμε δει... ΟCZ V12(Δεχ εχει βαφτιστει ακομα official) http://www.hardwaresecrets.com/article/385 Απ'οσο φαινεται παει πακετο με northbridge cooler... Coolermaster Mars Εμενα προσωπικα μου θυμιζει alien κρεμμυδι απο αλουμινιο... CoolerMaster Eclipse Hyper TX for AMD Coolermaster TX for Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Οκτώβριος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 στην V12 το τελειωμα των fins βγαινει εξω απο το κουτι η μου φαινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 15, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos th. στην V12 το τελειωμα των fins βγαινει εξω απο το κουτι η μου φαινεται? καλα βλεπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Πολυ ωραιες οντως Να ειναι καλα το stacker προβλημα χωρου δεν εχουμε ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Οκτώβριος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 αντι να βγαλουνε κανα καλο νερο-κιτο,πανε και βγαζουνε ολα τα κρομμυδια,τα μανιταρια και τα συναφη εσπεριδοειδη....τσ τσ τσ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Οκτώβριος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 δηλαδη το stacker θα γινει μπαχτσες απο λαχανοψυχτρες και τα συναφη εποχιακα;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Χαχχαχαχ....Αυτό θα πεί άλλο φρούτο...Πάντως καλές φαίνονται εκ πρώτης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 15, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Η OCZ φαίνεται καλύτερη ΙΜΟ, το θέμα είναι να κάνει δουλειά και να μην είναι μια από τα ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Οκτώβριος 15, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από gznp Η OCZ φαίνεται καλύτερη ΙΜΟ, το θέμα είναι να κάνει δουλειά και να μην είναι μια από τα ίδια Εμένα αρχικά μου μοιάζει λίγο για αντιγραφή της scythe ninja,στις φώτο που είδα, για να δούμε κανά review,όντως φαίνεται καλή πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 15, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Εμένα αρχικά μου μοιάζει λίγο για αντιγραφή της scythe ninja,στις φώτο που είδα... Λιγο??? Χαχαχαχα, καθαρη αντιγραφη ειναι, ελπιζω να την βελτιωσαν στα σημεια τουλαχιστον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Οκτώβριος 15, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Λιγο??? Χαχαχαχα, καθαρη αντιγραφη ειναι, ελπιζω να την βελτιωσαν στα σημεια τουλαχιστον... Δεν είχε nb cooler η scythe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.