Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 Θέλω να αγοράσω κανένα παιχνίδι πρώτου προσώπου του στυλ Medal of Honor και τα λοιπά.Τι κυκλοφορεί αυτή την περίοδο και αξίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Οκτώβριος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Cod2 φυσικά αν δεν το 'χεις παίξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Οκτώβριος 15, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Georgesod [Σήμερα, στις 12:11] Cod2 φυσικά αν δεν το 'χεις παίξει Kάτι έχω ακούσει ότι είναι μόνο για online. Δεν θέλω τέτοιο.Υπάρχει στην αγορά σαν DVD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Vagelis2000 [Σήμερα, στις 12:17] Kάτι έχω ακούσει ότι είναι μόνο για online. Δεν θέλω τέτοιο. Υπάρχει στην αγορά σαν DVD? http://www.play.com/Games/PC/CART/3-/1106909/-/Product.html?cur=258 Μια χαρα single player εχει αν θες χαβαλε,στο καταλληλο συστημα ειναι τρομερη εμπειρια, αν θες WW2 εξομοιωτη πεζικου πρεπει να κοιταξεις σε red orchestra που παιζεται μονο multiplayer, δες και το cod1 αν δεν τραβαει το μηχανημα σου, πολυ καλο αλλα σχετικα μικρο, 8-10 ωρες παιχνιδιου, online παντως το cod2 εχει φαση εσυ χανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Οκτώβριος 15, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Ωπ, ευτυχώς έβαλες το link.Το COD2 είναι το Call of Duty 2 ?To έπαιζα πριν αρκετούς μήνες.Κανένα άλλο? και ας μη είναι πολεμικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Οκτώβριος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 cod2,FEAR,Call of juarez,Oblivion,Quake4,doom3,Prey.Ολα κυκλοφορουν σε dvd.Ακομη: painkiller ,Farcry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Το Oblivion αν και πρώτου προσώπου δεν νομίζω να είναι αυτό που ψάχνει ο φίλος....Επίσης τσέκαρε Condemned:Criminal Origins Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANOSPC Οκτώβριος 20, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 παρε το counter-strike condition zero. Ειναι παλιο παιχνιδι αλλα ειναι ωραιο.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Οκτώβριος 20, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από MANOSPC [Σήμερα, στις 20:29] παρε το counter-strike condition zero. Ειναι παλιο παιχνιδι αλλα ειναι ωραιο.:clap: Δεν λεει τιποτα το counter-strike condition zero. Το sp ειναι χαλια ενω αμα θες online παιρνεις το cs:s..Μπορεις να παιξεις και brothers in arms αρκετα καλο παιχνιδακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANOSPC Οκτώβριος 20, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Reaper Δεν λεει τιποτα το counter-strike condition zero. Το sp ειναι χαλια ενω αμα θες online παιρνεις το cs:s.. Μπορεις να παιξεις και brothers in arms αρκετα καλο παιχνιδακι.. και αυτο ωραιο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.