sfeteristis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2006 Θα ηθελα μια υπευθυνη απαντηση. Αν υπαρχει και καποιος νομικος εδω... Ρωταω γιατι στις προηγουμενες εκλογες το 2004 ειχα ακουσει οτι οι εκλογες ειναι θεωρητικα υποχρεωτικες αλλα και να μη πας δεν θα εχεις συνεπειες. Τωρα ακουσα να λενε οτι οι εκλογες ειναι υποχρεωτικες:wassat:.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Αν βρίσκεσαι κάποια χιλιόμετρα μακρυά από το εκλογικό κέντρο τότε την γλυτώνεις παραθέτοντας σχετικό δικαιολογητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Οκτώβριος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από sfeteristis Θα ηθελα μια υπευθυνη απαντηση. Αν υπαρχει και καποιος νομικος εδω... Ρωταω γιατι στις προηγουμενες εκλογες το 2004 ειχα ακουσει οτι οι εκλογες ειναι θεωρητικα υποχρεωτικες αλλα και να μη πας δεν θα εχεις συνεπειες. Τωρα ακουσα να λενε οτι οι εκλογες ειναι υποχρεωτικες:wassat:.... Aφού έχεις AMD ρε συ τι να φοβάσαι!!!!!!!!!!:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Οκτώβριος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 φιλε ειναι υποχρεωτικη η ψηφοφορια!! αυτο ισχυει αρκετα χρονια.....αν δεν ψηφισεις πληρωνεις αρκετα μεγαλο προστιμο(ισως και φυλακιση)!!!!! καλυτερα πηγαινε στο εκλογικο κεντρο, βαλε μια τζιφρα και ριξε λευκο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfeteristis Οκτώβριος 14, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 φιλε σου επαναλαμβανω οτι στις προηγουμενες εκλογες ακουσα υπουργο να δηλωνει καθαρα σε τηλεοπτικη εκπομπη οτι ΔΕΝ υπαρχουν συνεπειες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Οκτώβριος 14, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 η ψηφος, πιστευω αυτο ενοεις οταν λες εκλογες, ειναι υποχρεωτικη και υπαρχουν νομικες συνεπειες αν δεν ψηφισεις, οι οποιες ομως δεν εφαρμοζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Δεν νομιζω να ειναι υποχρεωτικο...ετσι και αλλιως δεν ψηφιζουμε πια με εκλογικο βιβλιαριο αλλα με αστυνομικη ταυτοτητα.... Και να ειναι ομως αναγκαστικο..δεν το κυνηγαει κανεις αμα δεν πας...(ναι ναι..εγινα 18 και ψηφζω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfeteristis Οκτώβριος 14, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 20:46] η ψηφος, πιστευω αυτο ενοεις οταν λες εκλογες, ειναι υποχρεωτικη και υπαρχουν νομικες συνεπειες αν δεν ψηφισεις, οι οποιες ομως δεν εφαρμοζονται Φυσικα λεω τη ψηφο, τι αλλο θα ελεγα?? Εφοσον λοιπον δεν εφαρμοζονται, στην ουσια δεν ειναι υποχρεωτικη. Αρα ειναι υποχρεωτικη μονο θεωρητικα, σωστα? Δε βλεπω λοιπον το λογο να παω να τους κανω τη χαρη να χασω την ωρα μου για να ψηφισω αυτους τους αχαϊρευτους που μας δουλευουν ψιλο γαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 14, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 παιδια εγω που δεν μπορω να παω να ριξω την ψηφο μου (ειμαι στην λιστα) επιδει εχω καταγμα θα πρεπει μετα να τους δειχνω τπτ χαρτια απο γιατρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfeteristis Οκτώβριος 14, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Λεμε οτι και υγιης νασαι δε σου κανουν τιποτα.Εδω που τα λεμε η αποχη ειναι το καλυτερο μυνημα γι αυτους τους @#$%^& Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 14, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 ναι αλλα στην αιγινα υπαρχουν συμφεροντα βλεπεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 15, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από tassoss η ψηφος, πιστευω αυτο ενοεις οταν λες εκλογες, ειναι υποχρεωτικη και υπαρχουν νομικες συνεπειες αν δεν ψηφισεις, οι οποιες ομως δεν εφαρμοζονται Ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 15, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από sfeteristis [Χθες, στις 23:13] Λεμε οτι και υγιης νασαι δε σου κανουν τιποτα.Εδω που τα λεμε η αποχη ειναι το καλυτερο μυνημα γι αυτους τους @#$%^& εγω λεω οτι θα πας και θα χορεψεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 15, 2006 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 τελικα ψηφησα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. και ακουσα τον υπουργο εσωτ. σημερα το προι να λεει οτι ειναι υποχρεωτικη η ψηφοφορια. οποτε ακομα προλαβεινετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfeteristis Οκτώβριος 15, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αμαρτωλε, εχω σταματησει να πηγαινω απ το 2004...Δε θα τους ξανακανω τη χαρη να συμμετεχω στο κουκλοθεατρο τους.Το avatar σου τι ακριβως εικονιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 15, 2006 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από sfeteristis Αμαρτωλε, εχω σταματησει να πηγαινω απ το 2004...Δε θα τους ξανακανω τη χαρη να συμμετεχω στο κουκλοθεατρο τους. Εγώ απλά μένω στη Θεσ/νίκη και βαριέμαι να κατεβαίνω Αθήνα. Υπάρχει η δικαιολογία της απόστασης από όσα ξέρω, οπότε δεν πάω. Έτσι κι αλλιώς ότι και να ψηφίσω στη Νέα Σμύρνη πάντα στην 4ετία εφαρμόζονται τα προεκλογικά τους, άρα τζάμπα κόπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 15, 2006 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από sfeteristis [Σήμερα, στις 18:08] Αμαρτωλε, εχω σταματησει να πηγαινω απ το 2004...Δε θα τους ξανακανω τη χαρη να συμμετεχω στο κουκλοθεατρο τους.Το avatar σου τι ακριβως εικονιζει? 2 αυτοκινητα..εσυ τι βλεπεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 16, 2006 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από amartolos 2 αυτοκινητα..εσυ τι βλεπεις??? Κιτρινο = πολιτικοί , κοκκινο=λαος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.