_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2006 Γεια σας παιδια! Λοιπον έχω κάνει όλες της ρυθμισεις εχω ακολοθήσει πάρα πολλούς οδηγούς αλλα αυτό κατεβάζει με 16 το ανώτερο! Εχω 384 otenet με modem το telindus 1131! Τι ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Οκτώβριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Εξαρτάται από πόσους seeders έχει το εκάστοτε torrent!Eπιπλέον, μετα τις ''αναβαθμίσεις'' πολλοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα p2p.Προσωπικά, πριν έπιανα με 384 30 με 35 kbps και τώρα 20 με το ζόρι. ’ντε, άμα έχει κέφια κανα 30-άρι αλλά μέχρι εκεί. Ψάξε και στο adslgr.com να δεις τι παίζει με τις ρυθμίσεις του modem σου μπας και...Θα βρεις reviews και Howto's για άπειρα modem/routers.linky:http://adslgr.com/forum/search.php?searchid=1350745 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Οκτώβριος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει... Αλλα θα πρεπει το torrent που κατεβαζεις να εχει πολλους και καλους seeders..Aπο public και εγω με 1μβιτ σε πολλα torrents με πανω απο 1000seeders δεν πιανω πανω απο 20κβ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Οκτώβριος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 έχεις κάνει port forwarding?από τότε που έβαλα max downloads 2 έχει στρώσει πολύ.και οι άλλλες ρυθμίσεις πρέπει να είναι σωστέςδοκίμασε και το cfosspeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Οκτώβριος 14, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Port forwarding εχω κάνει!ΤΟ cfosspeed τι είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Οκτώβριος 14, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 κάνει traffic shaping εγώ το χρησιμοποιώ, και πιστεύω ότι έχει κάποα διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Πολύ βασικό...Encryption έχεις ενεργοποιήσει? Αν όχι είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Οκτώβριος 14, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Πως ενεργοποιήται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceofPersia Οκτώβριος 14, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Πως ενεργοποιήται ? Νομίζω Prefences --> BitTorrent --> Protocol Encryptions --> Enabled.Πάρτε και μια γεύση από ταχύτητες που έχουμε εδώ για καταλάβετε.Με default ρυθμίσεις και μέσω ασύρματου δικτύου.Και φανταστείτε ότι αυτή δεν είναι η μέγιστη που έχω πιάσει η μέγιστη είναι 1.5ΜΒ/s άλλα δεν έχω τώρα πρόχειρο το screenshot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 15, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Εγώ θα συνιστούσα Forced αντί για enabled... Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Οκτώβριος 15, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Μέτα είδα το Σουηδία στο προφίλ, γιατί εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.