ea6gka Φεβρουάριος 9, 2010 #81 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Καλά όταν έγινε η συνδρομή δεν σου το είπαν αυτό?Και πως αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές αυτοί πως κάνουν συμβόλαια? Και ούτε μια ειδοποίηση για την καθυστέρηση? Τι να πεις ρε γμτ......... ετσι εγινε και στη περιπτωση μου , μου ειπαν κανε αιτηση και μπαινεις σε γραμμη προτεραιοτητας. Οσο πιο πολυ το καθυστερεις τοσο πιο αργα θα συνδεθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 10, 2010 #82 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Σημερα το net κοπηκε το πρωι για περιπου 2 ωρες. Κοιμομουν λογω νυχτερινης βαρδιας οποτε δεν εδωσα σημασια.Το μεσημερακι το router ειχε συγχρονισει 2.5Mbit πιο πανω. Απο τα 16400 που κυμαινοταν τον τελευταιο καιρο, στα 18900.Παλι καλα, καποιοι ασχετως αν μας τα παιρνουν ασχολουνται εστω και λιγο με τον πελατη κι οταν ακομα δεν εχει προβλημα.Δεν λεω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, αλλα απο το τιποτα, κατι ειναι και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 10, 2010 #83 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Παλι καλα, καποιοι ασχετως αν μας τα παιρνουν ασχολουνται εστω και λιγο με τον πελατη κι οταν ακομα δεν εχει προβλημα.Δεν λεω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, αλλα απο το τιποτα, κατι ειναι και αυτο. Δυστυχώς Ζάχο, σ' αυτή την χώρα θα καταντήσουμε να είμαστε ικανοποιημένοι έστω και μόνο με τα αυτονόητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 10, 2010 #84 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Ετσι εχουμε καταντησει.Το μεχρι 24Mbps βλεπεις... κανεις το συμβολαιο και μετα παρακαλας να εισαι ο ενας, ο μοναδικος, ο ανεπαναληπτος...GV αν πεταχτεις παλι και πεις για την forthnet στον επομενο καφε θα ερθω με μαστιγιο Conn-X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 10, 2010 Author #85 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Ακούστε τι παίζεται..Όταν ανοίγουν νέα δίκτυα της forthnet σε νέες περιοχές όπως η δική μου, ο ΟΤΕ καθυστερεί επίτηδες να δώσει γραμμές (χαλκό το λένε αυτοί) σε πελάτες που ζήτησαν αλλαγή έτσι ώστε να δυσαρεστηθούν οι υποψήφιοι της forthnet και να ακυρώσουν το συμβόλαιοΜε αυτό το τρόπο προσπαθεί ο ΟΤΕ να κρατήσει τους πελάτες του.Μα τόσο μακακες είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 10, 2010 #86 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Ακούστε τι παίζεται..Όταν ανοίγουν νέα δίκτυα της forthnet σε νέες περιοχές όπως η δική μου, ο ΟΤΕ καθυστερεί επίτηδες να δώσει γραμμές (χαλκό το λένε αυτοί) σε πελάτες που ζήτησαν αλλαγή έτσι ώστε να δυσαρεστηθούν οι υποψήφιοι της forthnet και να ακυρώσουν το συμβόλαιοΜε αυτό το τρόπο προσπαθεί ο ΟΤΕ να κρατήσει τους πελάτες του.Μα τόσο μακακες είναι?Χρηστο απο δικαιολογιες ( απο ΟΤΕ , Forthnet , HOL ....) υπαρχουν πολλες, το τραγικο ειναι οτι ο ενας τα ριχνει στον αλλον.....Δεν τα παιρνω απο κανενα αλλα βαρεθηκα να τα ακουω αυτα. Η forthnet στην ξανθη μια φορα την βδομαδα κοβει το νετ και μια το μηνα και το τηλεφωνο.Οι νεες συνδεσεις αργουν κανα 2-3-4μηνο γιατι και ο dealer τον "παιζει" και λιγο.Ο οτε καλος αγιος αλλα μας ξεσκιζει καθε μηνα + οτι απο τα 18 που εβλεπα στην αρχη επεσα στα 11 και καθε πρωι κανω restart στο router για να το ξεκολησω απο τα 8mbit.Η hol απλα τραγικη , στην αρχη ολα ηταν καλα ( για ξανθη παντα ) εκτος απο την τραγικα αργη εξηπηρετηση. Τωρα στα πλαισια ξανθης εαν δεις 1mbit κανε παπαδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 10, 2010 Author #87 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Συμφωνώ ρε Παρη... Σκ@τ@ είναι όλοι. Απλα έγραψα τι μου είπανΈνα από τα τρία μεγάλα κέντρα του ΟΤΕ είναι στην περιοχή μου και να μη έχει γραμμές?Μαλώνουν τα βουβάλια και την πληρώνουν τα μυρμήγκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 10, 2010 #88 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 για δωστε καμμια πληροφορια για το επιδοτουμενο και εδω μηπως δικαιουται και κανενας αλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 10, 2010 Author #89 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Εχει τις περιοχές στο λινκΠληρώνεις εφάπαξ τα χρήματα για ένα χρόνο και γλυτώνεις 120€Δηλαδή 360€ αντί 480€http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012136 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 10, 2010 #90 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 ναι αλλα λεει , «Χρηματοδότηση επιχειρήσεων για την ανάπτυξη της ευρυζωνικής πρόσβασης στις Περιφέρειες της Ελλάδας» του Επιχειρηματικού προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» (ΚτΠ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 10, 2010 Author #91 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Με την κοπέλα που μίλησα δεν με ρώτησε αν είμαι επιχείρηση η όχι Θα το διευκρινίσω και θα σου πω.edit: Ισχύει και για ιδιώτες. Αυτό μου είπαν στο 13831.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.ef Φεβρουάριος 16, 2010 #92 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Καλησπερα. Σημερα εγινε η ενεργοποιηση του Forthnet double play. Ειναι πολυ ασταθες το σημα του internet δηλαδη μια εχω και μια οχι. Δεν αλλαξα το router και χρησιμοποιω ακομα το baudtec του conx. Εχει καμια σημασια η απλα ειναι επειδη ειναι νωρις (δεδομενου οτι και το τηλεφωνο πριν 1 ωρα εφτιαξε)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 16, 2010 #93 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 ε αλλαξε και το ρουτερ και δες αν στρωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.ef Φεβρουάριος 17, 2010 #94 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 Το αλλαξα.. παλι τιποτα και σημερα συνεχιζετε να πεφτει η συνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 17, 2010 #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 Μπορεις να ποσταρεις τα στατιστικα της γραμμης σου?? Θορυβο στο Attenuation και στο Margin ποιο συγκεκριμενα. Δοκιμασε μια να αποσυνδεσεις ολα τα τηλεφωνα ή και να δοκιμάσεις σε αλλη μπριζα το ρουτερ.(μερικες φορες τυχαίνει βραχυκυκλωμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.ef Φεβρουάριος 17, 2010 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 ...............................Downstream Upstream SNR Margin :................5.0...........6.0 db Line Attenuation :.........14.0..........9.0 db Data Rate :.................5247.........451 kbps Αυτα ειναι την στιγμη αυτη.. Γενικα το SNR margin παιζει μεταξυ 3,5-6 στο downstram και 4-7 στο upstream,Line attenuation 14-16 και 8-11 αντιστοιχαΤελος το data rate μεταξυ 5000-8000 kbps και εντελως παραδοξα στο upstream ειναι σχεδον παντα το ιδιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 17, 2010 #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 To SNR δεν πρεπει να ειναι κατω απο 6.Τα αλλα υποδηλώνουν οτι εισαι πολυ καλα.Αλλα το SNR ειναι αυτο που σου κανει unstable την γραμμη.η γραμμη ειναι 8αρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.ef Φεβρουάριος 18, 2010 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 η γραμμη ειναι 8αρα?Στο πακετο ειναι μεχρι 24 αναλογα που εισαι.. Εγω που ειμαι στο ιδιοκτητο δυκτιο μ ειπαν οτι επειδη ειμαι σχετικα κοντα στο κεντρο θα εχω μεχρι και 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 18, 2010 #99 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 Στο πακετο ειναι μεχρι 24 αναλογα που εισαι.. Εγω που ειμαι στο ιδιοκτητο δυκτιο μ ειπαν οτι επειδη ειμαι σχετικα κοντα στο κεντρο θα εχω μεχρι και 18 Με τα τηλεφωνα που σου ειπα τσεκαρες?? Αν δεν βραχυκυκλωνει κατι..παρτους τηλεφωνο να το κανονισουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.ef Φεβρουάριος 18, 2010 #100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 Τα ελεγξα ολα..και ειδα και αποειδα και πηρα για βλαβη και θα στειλουν τεχνικο να δει τι γινετε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.