Jump to content

conn-x vs Forthnet 2play

xrist

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Οκ, όλη μέρα μετρήσεις, πελάτες, pizza και Xbox. Αφού έχω σιγυρίσει όλο το σπίτι επιτέλους κάθομαι στο PC.

No phone.

No internet!

WTF!!! Στις 3.00 και κάτι έγινε σεισμός. Με κούνησε την ώρα που έκανα photoshop. Back online. Α ρε 4net θα μας πεθάνεις!

• 4 weeks later...

Μηνυμα σημερα στο κινητο: "Καντε ρεσταρτ το ρουτερ σας. Σας αναβαθμισαμε δωρεαν απο 10mb σε 15mb) :huepfend009:

[ATTACH]9068[/ATTACH]

post-4-1414343496,0093_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Still waiting... Απο το γνωστό μαγαζάκι...

03/09/2010 09:54 Σε περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει εξοπλισμό θα σας σταλεί με courier

02/09/2010 17:25 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

02/09/2010 17:25 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

28/07/2010 16:32 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.

28/07/2010 16:03 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση

28/07/2010 16:03 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ

03/06/2010 17:00 Βρίσκεστε σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης στον ΟΤΕ

03/06/2010 16:59 Η αίτησή σας έχει παραληφθεί και καταχωρηθεί στα συστήματα της Forthnet

Τα ιδια με μενα.

Η δουλεια γινεται απο τον ΟΤΕ.

Σε τιμωρουν που τους αφηνεις...

Που ξερεις.. μπορει να αγανακτησεις και να αλλαξεις γνωμη.

η δουλεια δεν γινεται παντα απο τον ΟΤΕ, στη συντριπτικη τους πλειοψηφια φταινε οι εναλακτικοι. 3 μηνες παντως ειναι προβλεπομενος χρονος ενεργεοποιησης, ετσι μου ειχανε πει και εμενα στο καταστημα εδω ΚΑΙ στο τηλεφωνο. Τι ασχολειστε ακομα δεν μπορω να καταλαβω, για 15 ευρω(δηλαδη ενας καφες και μια κοκα κολα το μηνα) το διμηνο εγω δεν προκειτε να ξανασχοληθω, τελος.

Δεν είναι μόνο 15 ευρώ το δίμηνο είναι κανένα 30άρι τον μήνα η διάφορα. Με επιδότηση plus 11 ευρώ το μήνα θα δίνω. Είναι μεγάλη η διάφορα και δεν έχω τρελές απαιτήσεις απλά να σερφαρω θέλω :D

Σε μία μέρα δεν πρόλαβα να δω και πολλά. Μια χάρα μου φαίνεται. Θα δείξει με τον καιρό...

post-23-1414343507,0326_thumb.png

Γενικο το κακο με την forthnet σημερα.

Και δεν σηκωνουν και τα τηλεφωνα...

ΧΩΡΙΣ τηλεφωνο + Internet από εχθές το βράδυ. Σήμερα έφτιαξε ακριβώς τώρα, και μόνο μετον proxy μπορω να δω Internet. Double Play my @ss!

Ποτε ξανα forthnet. Μακρυα... χιλιόμετρα μακρυά!

Εμενα απο το πρωι τζιφος το ιντερνετ. Ενω παιρνει κανονικα ip δε μπαινει πουθενα. Μας μαμησει αυτη η Φορθνετ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.