CrazyAnt Ιανουάριος 26, 2010 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Αποτελω βαρομετρο του πως πανε οι παροχοι στο σπιτι μου Μετα τα Διαβατα στριβεις δεξια,δεν ξερω αν θα πας Καρδιτσα,παντως σιγουρα θα "πεταξεις" μεχρι Καρδιτσα και οπου αλλου γουσταρς ναουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 26, 2010 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 νταααξ , και γιατι ακριβως πρεπει να καιγομαστε για το πως πανε στο σπιτι σου? μας ενδιαφερει η γενικοτερη εικονα. BTW εσυ μενεις πισω απο τον ΟΤΕ , αυτο ελειπε ρε να σερνεσαι κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 26, 2010 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Αυτο προσπαθω να σου εξηγησω τοση ωρα,αλλα εσυ δεν.... Οτι τα 117 ατομα δεν αποτελουν γενικοτερη ενδειξη. Μηπως να παρεις εκεινη τη στροφη που λεγαμε μετα τα διαβατα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.ef Ιανουάριος 27, 2010 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2010 Για την ιστορια, γραφτηκαμε στην υπηρεσια forthnet to play + nova με 79ευρα. Μας εδωσαν δωρεαν τον εξοπλισμο του adsl μαζι με κατι αλλες ψηφιακες υπηρεσιες.Στους τελευταιους λογαριασμους ειχαμε 59e nova + 46 o ΟΤΕς = 105 οποτε απ αυτην την πλευρα συμφερει.. τα υπολοιπα 8α δουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 28, 2010 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 9 Φλεβάρη θα μου γίνει η ενεργοποίηση του 4net 2play. Για να δούμε . . . Κέντρο Πεύκα, μένω Πεύκα. Μέχρι στιγμής πληρώναμε περίπου 150 Ευρώ το 2μηνο με τον ΟΤΕ.Για να δούμε . . . χμ χμ χμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιανουάριος 28, 2010 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 conn-x θα ελεγα και εγω.Συνδεθηκα με forthnet πριν μια βδομαδα ενω εχω κανει αιτηση απο οκτωβρη.Με συνδεσαν σε λαθος box και στο καπακι 4 διαδοχικες βλαβες.6 φορες ηρθε τεχνικος.Υστερα απο καταγγελια συνδεθηκα και κατεβαζει torrents σταθερα με 1.2mb/sec. DC ακομα δεν ειδα.Ολα αυτα περιοχη υπουργειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 29, 2010 Author #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 Μόλις σήμερα έμαθα ότι η περιοχή μου συμπεριλαμβάνεται στις επιδοτούμενες περιοχές της Forthnet .Πήρα τηλ και άλλαξα την σύμβαση με αποτέλεσμα να γλιτώσω 120€Μηνιαίως θα βγαίνει 30€, με δέσμευση να πληρώσω όλο το ποσό προκαταβολικά(360€).Άρα αν στα 120€ προσθέσουμε τα 32€ που μου ζητούσε ο ΟΤΕ για κατάργηση της ISDN και τα 48€ που είναι ακριβότερο το πρόγραμμα του OTE, έχουμε μια διαφορά 200€ τον χρόνο.Είναι σημαντική διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 29, 2010 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 Μόλις σήμερα έμαθα ότι η περιοχή μου συμπεριλαμβάνεται στις επιδοτούμενες περιοχές της Forthnet .Πήρα τηλ και άλλαξα την σύμβαση με αποτέλεσμα να γλιτώσω 120€ Καλη φαση Χρηστο.. Δεν μου λες γινεται αυτο και αφου εχεις κανει την συνδεση?? Ξερεις τπτ για τον Βολο ..υπαρχει καποια λιστα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 29, 2010 Author #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 Και σε υπάρχουσες συνδέσεις γίνεται αρκεί να είσαι σε επιδοτούμενες περιοχέςΔες εδώ http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012136 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 29, 2010 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 Χρήστο περιμένουμε εντυπώσεις! Σκέφτομαι να βάλω και εγώ το επιδοτούμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 7, 2010 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Έσκασε SMS από την Forthnet . Μου λεει ότι ην Τριτη θα γίνει η πολυπόθετη ενεργοποίηση της υπηρεσίας.Εν τω μεταξύ . . . ακόμα να παραλάβω με Κούριερ τον εξοπλισμό!Κωδικους και Password πώς θα λάβω ;Αντε να γίνει και μαι σύγκριση με το ConnX που εχω τώρα.Upload: 383 kbpsDownload: 8187kbps Noise Margin Upload: 4294967275 dBNoise Margin Download: 15 dBAttenuation Upload: 10 dBAttenuation Download: 20 dB Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 7, 2010 Author #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Πανο δικαιούσαι και συ την επιδοτούμενη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 7, 2010 #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Εν τω μεταξύ . . . ακόμα να παραλάβω με Κούριερ τον εξοπλισμό! Κωδικους και Password πώς θα λάβω ; Noise Margin Upload: 4294967275 dB Για τον εξοπλισμο σου στελνουν SMS.. To ιδιο και για τους κωδικους.. Ωραια τα db στο upload..banana Με την Forthnet δεν θα την παλέψεις με μουφα router.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 7, 2010 #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Πανο δικαιούσαι και συ την επιδοτούμενη? Ναι Χρήστο Περιμένω να δω τι παίζει τώρα. @GV: Είχα ενα USR και το έδωσα 50 Ευρώ. Ακόμα το κλαίω. . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 9, 2010 Author #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Άντε καλή αρχή..Επικοινώνησα σήμερα με την Forthnet αφού περάσαν τρεις βδομάδες και δεν είχα καμιά ενημέρωση...Απάντηση: Στην περιοχή σας Δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές από τον ΟΤΕ προς το παρόν.Πάμε για άλλες 20 μέρες......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 9, 2010 #76 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Άντε καλή αρχή..Επικοινώνησα σήμερα με την Forthnet αφού περάσαν τρεις βδομάδες και δεν είχα καμιά ενημέρωση...Απάντηση: Στην περιοχή σας Δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές από τον ΟΤΕ προς το παρόν.Πάμε για άλλες 20 μέρες.........Καλά όταν έγινε η συνδρομή δεν σου το είπαν αυτό?Και πως αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές αυτοί πως κάνουν συμβόλαια?Και ούτε μια ειδοποίηση για την καθυστέρηση?Τι να πεις ρε γμτ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 9, 2010 Author #77 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Οχι δεν μου το είπανΤο απόγευμα πάω στα κεντρικά. Αν δεν μου δώσουν εξηγήσεις θα ακυρώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 9, 2010 #78 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Έσκασε SMS από την Forthnet . Μου λεει ότι ην Τριτη θα γίνει η πολυπόθετη ενεργοποίηση της υπηρεσίας.Εν τω μεταξύ . . . ακόμα να παραλάβω με Κούριερ τον εξοπλισμό! Κωδικους και Password πώς θα λάβω ; Αντε να γίνει και μαι σύγκριση με το ConnX που εχω τώρα. Upload: 383 kbps Download: 8187kbps Noise Margin Upload: 4294967275 dB Noise Margin Download: 15 dB Attenuation Upload: 10 dB Attenuation Download: 20 dB Ήρθε η forthnet αλλά δεν ήρθε ο εξοπλισμός. Που να πάρω τηλέφωνο για δω τι γίνετε με το θέμα ; btw όπως σας υποσχέθηκα: Με 4net: Upload: 1200 kbps Download: 18947 kbps Noise Margin Upload: 13 dB Noise Margin Download: 8 dB Attenuation Upload: 7 dB Attenuation Download: 18 dB Γιατί τόσο θόρυβος στο download ; EDIT: Επιτέλους κατεβάζω με 2000kbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Φεβρουάριος 9, 2010 #79 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Τον εξοπλισμο της 4νετ τον διανεμει συνηθως η Γεν Ταχυδρομικη.Δεν ξερω αν την εχουν αλλαξει.Παρε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και ρωτα αν εχει παει στην κουριερ ο εξοπλισμος σου και σε ποια κουριερ.Αν ναι,τοτε πανε εσυ απο τα γραφεια τους και παρτον μονος σου αν τον βιαζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 9, 2010 #80 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Γιατί τόσο θόρυβος στο download ; Δεν σημαίνει ρε κεφτέ οτι οσο το λιγοτερο τοσο το καλυτερο.. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=217614 Τα νουμερα ειναι ΠΟΛΥ καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.