xrist Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2010 Είμαι σε δίλημμα μεταξύ CONN-X Internet + Ομιλία 8 Mbps με 44€ και Forthnet 2play ''εως'' 24Mbps με 40€Τι θα με συμβουλεύατε ρε παιδιά?
Captain Ιανουάριος 12, 2010 #2 Ιανουάριος 12, 2010 συμβουλευω λοιπον οτι ο ΟΤΕ ειναι κρατος.εχει φοβερη εξυπηρετηση και οτι σου λεει οτι παρεχει στο παρεχει και αν δεν στο παρεχει κανει τα παντα προκειμενου να στο παρεχει.εγω εχω ιντερνετ 24αρα που κλειδωνει στα 23 και τα πιανει αρκετεσ φορες και σταθερο με μια προσφορα 250 λεπτα για αστικες υπεραστικες και 50 λεπτα για κινητα.βεβαια μπορεις να κανεις και αλλα προγραμματα.παντως συνολο πληρωνω περιπου 100 το διμηνο.τωρα αν μιλας πολυ σε σταθερα δεν θα προτεινα ΟΤΕ
xrist Ιανουάριος 12, 2010 Author #3 Ιανουάριος 12, 2010 Το πρόγραμμα ΟΤΕ που λέω πιο πάνω έχει και δωρεάν ομιλία Εγώ δεν μιλάω, αλλά η γυναίκα ''καίει τις γραμμές''?
Captain Ιανουάριος 12, 2010 #4 Ιανουάριος 12, 2010 αν εχει δωρεαν ομιλια οπως ειδα τοτε τι το σκεφτεσαι?ας πουνε βεβαια και οσοι εχουνε forthnet καθως δεν ξερω τι και πως με αυτη την εταιρεια
GeorgeVasil Ιανουάριος 12, 2010 #5 Ιανουάριος 12, 2010 βρήκαμε ποιος θα βάλλει ΟΤΕ για να μπαίνουν οι Inter-νικοι COD.:D
Georgesod Ιανουάριος 12, 2010 #7 Ιανουάριος 12, 2010 συμβουλευω λοιπον οτι ο ΟΤΕ ειναι κρατος.εχει φοβερη εξυπηρετηση και οτι σου λεει οτι παρεχει στο παρεχει και αν δεν στο παρεχει κανει τα παντα προκειμενου να στο παρεχει.εγω εχω ιντερνετ 24αρα που κλειδωνει στα 23 και τα πιανει αρκετεσ φορες και σταθερο με μια προσφορα 250 λεπτα για αστικες υπεραστικες και 50 λεπτα για κινητα.βεβαια μπορεις να κανεις και αλλα προγραμματα.παντως συνολο πληρωνω περιπου 100 το διμηνο.τωρα αν μιλας πολυ σε σταθερα δεν θα προτεινα ΟΤΕΣε ποια περιοχή είσαι φίλε και με πόσο κατεβάζεις?
ea6gka Ιανουάριος 12, 2010 #8 Ιανουάριος 12, 2010 connxconnxconnxκαλα δε βλεπεις τι γινεται με τη 4ΝΕΤ?
Captain Ιανουάριος 12, 2010 #9 Ιανουάριος 12, 2010 Σε ποια περιοχή είσαι φίλε και με πόσο κατεβάζεις?καστρα...23μισο κουμπωνει κατεβαζει απο 15 εως και 23
SkySurfer Ιανουάριος 12, 2010 #10 Ιανουάριος 12, 2010 CONNX φυσικά! Άντε να κάνουμε τα ΝΑΤ για να έχει καλό Ping ο Σάκης
NickL Ιανουάριος 13, 2010 #11 Ιανουάριος 13, 2010 Αν θες να χεις το κεφάλι σου ήσυχο βάλε conn-x.Αν πάλι θες να δώσεις απάντηση στο αρχαίο ρητό "Κι αν σου κάτσει;" τράβα forthnet.
GeorgeVasil Ιανουάριος 13, 2010 #12 Ιανουάριος 13, 2010 Θα φτάνει η 8αρα George? Μια χαρα θα φτανει...ετσι και αλλιως καποια φαση θα βαρεθεις το downloading οποτε..
xrist Ιανουάριος 13, 2010 Author #13 Ιανουάριος 13, 2010 Οκ και γω conn-x είχα στο μυαλό μου...Απλα οι κατινες της FORTHNET με έπρηξαν στα τηλέφωνα.Οταν τις ρωτούσα αν θα σηκώνουν τα τηλέφωνα σε περίπτωση που τους χρειαζόμουν, μου έταζαν λαγούς με πετραχήλια... και εκεί τους τα ριχνα για λογαριασμό όλων των πανταχού αγανακτισμένων συνδρομητών της.
xrist Ιανουάριος 13, 2010 Author #14 Ιανουάριος 13, 2010 Ένα θέμα που δημιουργήθηκε είναι ότι εγώ έχω ISDNΓια να μπω στο παραπάνω πρόγραμμα της conne-x πρέπει να κάνω αλλαγή σε PSDN αλλιώς με ISDN το ποσό θα ανέρχεται σε 48€ μηνιαίως.Για την μετατροπή θέλουν 32€ και επιστροφή του εξοπλισμού ISDN.Η FORTHNET μου είπε ότι η αλλαγή αυτή δεν θα κοστίσει τίποτα και θα μου δώσουν την παροχή κατευθείαν σε PSDN.Επειδή δεν τους πίστεψα, ξαναρώτησα στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι και στην FORTHNET να πάω, την επιβάρυνση για την αλλαγή δεν την γλυτώνω.Άντε να βγάλεις άκρη.
xrist Ιανουάριος 13, 2010 Author #15 Ιανουάριος 13, 2010 Παιρνω πλοιπον στο 134 να κανω την συνδεση.Εκεί σκάει άλλο θέμα..Μου λέει η κοπέλα ότι είμαι οριακά από το κέντρο (2,3χμετρα από τα 2,5 που είναι το μάξιμουμ) και 8Μbps δεν θα τα πιάνω.Το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και με τη FOTHNETΜήπως να κάνω μια 2αρα να τελειώνω?
ea6gka Ιανουάριος 13, 2010 #16 Ιανουάριος 13, 2010 καντο PSNT , μια φορα θα το κανεις και μετα τελος. 3.2 χλμ ειναι αρκετουτσικα , βαλε 2ρα αν γινεται και μετα μπες δες ποσο ATTN θα εχεις και υπολογισε με βαση αυτη τη τιμη μεχρι ποσο θα πιασεις και αναβαθμισε αν σε παιρνειεγω στο χωριο που ειμαστε 2.5 χλμ εξω το πατρικο μου εχουμε ATTN γυρω στο 38ρι , που λογικα επρεπε 48 και βαλε .
_Chris_ Ιανουάριος 13, 2010 #17 Ιανουάριος 13, 2010 Ένα θέμα που δημιουργήθηκε είναι ότι εγώ έχω ISDNΓια να μπω στο παραπάνω πρόγραμμα της conne-x πρέπει να κάνω αλλαγή σε PSDN αλλιώς με ISDN το ποσό θα ανέρχεται σε 48€ μηνιαίως. Για την μετατροπή θέλουν 32€ και επιστροφή του εξοπλισμού ISDN. Η FORTHNET μου είπε ότι η αλλαγή αυτή δεν θα κοστίσει τίποτα και θα μου δώσουν την παροχή κατευθείαν σε PSDN. Επειδή δεν τους πίστεψα, ξαναρώτησα στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι και στην FORTHNET να πάω, την επιβάρυνση για την αλλαγή δεν την γλυτώνω. Άντε να βγάλεις άκρη. Απο isdn σε forthnet pstn o father δεν πληρωσε τπτ. Την αλλαξε πριν 3-4 μηνες οποτε κραταω και μια πισινη μηπως θυμιθει ο ΟΤΕ να του ζητησει τον εξοπλισμο πισω Τωρα για την αποσταση δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τπτ..
jax7480 Ιανουάριος 13, 2010 #19 Ιανουάριος 13, 2010 Οπως ειπε ο ea6, βαλε πρωτα μια 2αρα. Δες το download line attenuation που κυμαινεται και αναλογως κανε αναβαθμιση ή οχι. Η αναβαθμιση θα παρει με το ζορι 3-4 μερες.
orion Ιανουάριος 13, 2010 #20 Ιανουάριος 13, 2010 Την αλλαξε πριν 3-4 μηνες οποτε κραταω και μια πισινη μηπως θυμιθει ο ΟΤΕ να του ζητησει τον εξοπλισμο πισω Θα στο ζητηση αργα η γρηγορα και το ISDN TA το κοστολογει κανα 200αρι ευρω!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.