ΦΟΥΝΔΟΥΚΑΣ ΔΗΜΟ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2006 ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΤΑΣ ΟΘΟΝΗΣ GIGABYTE RADEON RX800 256MB DVI. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΘΟΝΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
inertiacreep Οκτώβριος 13, 2006 #2 Οκτώβριος 13, 2006 Καλως ήρθες στο TheLab.gr! Ξεκάθαρο σημάδι προβληματικής κάρτας, δυστυχώς. Τις γραμμές στις βγάζει από την εκκίνηση του υπολογιστή; Το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά ή μεσολάβησε κάτι (μια πτώση τάσης πχ); Έχεις τη δυνατότητα να την δοκιμάσεις σε άλλον Η/Υ για να δεις αν κάνει τα ίδια? Αν δεν καταφέρεις τίποτα, η λύση δυστυχώς είναι να την επιστρέψεις στο κατάστημα από το οποίο την αγόρασες για αντικατάσταση... Επίσης αν σου είναι εύκολο να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, τα κεφαλαία στην άτυπη γλώσσα των φορουμ σημαίνουν οτι φωνάζεις (με την ατυχία σου ίσως φώναζα και εγώ βέβαια, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό)
ΦΟΥΝΔΟΥΚΑΣ ΔΗΜΟ Οκτώβριος 13, 2006 Author #3 Οκτώβριος 13, 2006 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρατήρηση σχετικά με τα κεφαλαία, αλλά πιο πολύ για την ταχύτατη απάντηση.Την κάρτα αγόρασα από e-shop. Το πρόβλημα ξεκίνησε στα καλά καθούμενα χωρίς κάποιο τουλάχιστο φανερό λόγο. Την έστειλα στην εταιρία Αθήνα και μου επεστράφει με την ένδειξη πως δεν υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα. ’ρχισα προσπάθεια επικοινωνίας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά χωρίς αποτέλεσμα. Ο αντιπρόσωπος τους στην Κατερίνη λέει πως δεν υπάρχει μάλλον συμβατότητα και για αυτό φταίω εγά που δεν ζήτησα την συναρμολόγηση του υπολογιστή από τους ίδιους.Πιστεύω πως την πάτησα κανονικά και μάλλον δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τα απρόσωπα καταστήματα.Θέλω πολύ την γνώμη σας.
subneo Οκτώβριος 13, 2006 #4 Οκτώβριος 13, 2006 ’μα τους αρχίσεις στα γκάζια τότε ίσως να στρώσουν..Αν όπως λες την έχεις στο ίδιο μηχάνημα 10 μήνες και δούλευε οκ.. τότε RMA
Occultist Οκτώβριος 13, 2006 #5 Οκτώβριος 13, 2006 Πάντως, είναι σκόπιμο να δοκιμάσεις την κάρτα και σε άλλο μηχάνημα γιατί ενδέχεται το πρόβλημα να είναι στον Η/Υ σου (ίσως φταίει το τροφοδοτικό).
athlon=greek Οκτώβριος 13, 2006 #6 Οκτώβριος 13, 2006 ποια ειναι η Χ800GTO;Γιατι ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα με την δικια μου η οποια ειναι της GECUBE απο το πλαισιο αλλα ξαφνικα το προβλημα εδω και καμποσο καιρο λυθηκε!!
ΦΟΥΝΔΟΥΚΑΣ ΔΗΜΟ Οκτώβριος 13, 2006 Author #7 Οκτώβριος 13, 2006 πρόκειται για GIGABYTE RADEON RX800 256MB DVI-Out silent
ΝTG Οκτώβριος 13, 2006 #8 Οκτώβριος 13, 2006 βγαινουν αμεσως αυτες οι γραμμες ..(με το που bootareis)??Η πρεπει να παιξεις κατι πρωτα..(για να ζεσταθει)Δοκιμασε να βαλεις καποιο ανεμηστηρα στο πλαι να χτυπαει τη καρτα να δεις αμα βελτιωνεται καπως η κατασταση ..(προσωρινα)..Δοκιμασε επισης να βγαλεις την ψυκτρα να την καθαρισεις ...(με την λογικη οτι ειναι προβλημα θερμοκρασιας...)
athlon=greek Οκτώβριος 13, 2006 #9 Οκτώβριος 13, 2006 την εχεις κανει καθολου overclocking με το ati tool ή τις εχεις πειραξει τα timmings με το ιδιο utility;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.