Freezer Δεκέμβριος 8, 2006 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Το Twister Anti Trojan είναι δυνατό Link to comment Share on other sites More sharing options...
aioannou Δεκέμβριος 8, 2006 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 NOD32 is the Best....και το πιο ελαφρύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis Δεκέμβριος 8, 2006 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 +1 στο nod32 Μόλις άλλαξα και εγώ τον Ρώσσο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το kasperksy δεν μπορώ να πώ ηταν κάπως βαρύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Δεκέμβριος 8, 2006 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Kaspersky(free από το link μου, το πιό αποτελεσματικό, αλλά λίγο βαρύ) ή NOD32(πολύ ελαφρύ, πολύ αποτελεσματικό - το πιό αποτελεσματικό σε heuristics, αλλά το αγοράζεις) για antivirus& Hitman Pro για antispyware (εντελώς free, ολοκληρωμένη λύση - χρησιμοποιεί συνδυασμό πολλών προγραμμάτων και δημιουργεί προστατευτική ασπίδα στους browsers) Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@b!s Δεκέμβριος 9, 2006 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Το nod32 είναι το ίδιο ελαφρύ με το avast? Γιατι απ'ότι ξέρω το avast χρησιμοποιεί λιγότερουσ πόρους...και όχι τπτ άλλο αλλα το εχω προτιμήσει εδώ και καιρό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 9, 2006 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Βρε βάλτε το πιο ασφαλές και μην κοιτάτε το πιο ελαφριά και @@ Panda Internet Security 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Δεκέμβριος 9, 2006 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Borg [Χθες, στις 22:23] Βρε βάλτε το πιο ασφαλές και μην κοιτάτε το πιο ελαφριά και @@ Panda Internet Security 2007 Μολις αναφερες το χειροτερο απο ολα.Εισαι ωραιος.Με εστειλες αδιαβαστη.Το συγκεριμενο προγραμμα το αγορασα απο το πλαισιο πριν απο 3 μηνες περιπου και το ειχα βαλει σε 3 υπολογιστες μου.Να σου αναφερω οτι απο τοτε που το εβαλα μεχρι την στιγμη που το αφερεσα περιπου 3 μηνες σερνοντουσαν και οι τρεις υπολογιστες υπερβολικα πολυ και γεμιζε ο δισκος μου απο το μηδεν λογο ενος page file με errors που δημιουργουσε χωρις λογο και μαλιστα απο οτι ειδα ηταν ενα σχεδιαστικο λαθος που ειχαν κανει.Με αλλα λογια δεν εκανε τιποτα και δεν με αφηνε να δουλεψω τον υπολογιστη μου σωστα.Εσυ παλι πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειναι το καλυτερο απο ολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 10, 2006 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Το μόνο σχετικά βαρύ που είναι για εμένα είναι όταν ανοίξει το pc μετά από 30sec περίπου όλα πάνε ρολόι και γενικότερα σε κανένα pc που το έχω δοκιμάσει δεν είχε πρόβλημα Για το πως το συμπεράνω αυτό είναι ότι κατά την διάρκεια ανά χρόνου κάνω δοκιμές , πχ , έχω ζιπαρισμενα αρχεία που μέσα έχουν χαζά virus η ακόμα και spywares ( bad cracks games, serials, spyware sites κλπ) και πάντα μόνο το panda με τα βρίσκει όλα και φυσικά τα διαγράφει Δοκίμασα τα εξής Bitdefender πάρα πολύ καλό ,σχεδόν ισάξιο με το panda, μια φορά είχα μπει σε ένα σιτε που είχε κατεβατά spywares και κόλλησε και το έβγαλα Nod32 με άφησε αδιάφορο... Norton απλά κοροϊδία, ποτέ μην είσαι σίγουρος για το ότι βρίσκει ιούς! Λολ Kaspersky πολύ καλό, δεν βρήκα κάτι κακό σε αυτό απλά το θεώρησα ότι είναι πάνω κάτω ιδιο με το bitdefender Mcafee συμπαθητικό AVG μαλ@κια! f-secure αρκετά καλό αλλα λιγα features sophos δεν το δοκίμασα ! PC-cillin αδιάφορο Τα σχόλια εστιάζονται κατά πόσο καλά features έχει, κατά πόσο καλό είναι το update support on site και το ότι δεν μπορεί να διαγράψει κάτι Τώρα για το που είχες προβλήματα δεν ξέρω τα pc (γενικότερα) σε τι κατάσταση ήταν Τώρα απλά άποψη μου, ο καθένας κάνει τις επιλογές του Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Δεκέμβριος 10, 2006 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Δείτε λίγο κάποια ενδιαφέροντα links:το τελευταίο test του virus.gr το οποίο εμπιστεύομαι πολύ,ένα test από το overclockers.com& ένα ενδιαφέρον review για freeware antivirus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Δεκέμβριος 11, 2006 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2006 Το Prevx1είναι ένα πρόγραμμα που ανακάλυψα εντελώς τυχαία.. Εγώ έχω το Kaspersky και κάποια μέρα μου εγκαταστάθηκε ένα trojan/spyware/@##@*## δεν ξέρω κι εγώ τι?!?! Με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ κατέληξα σ'αυτό το πρόγραμμα και το δοκίμασα για ένα μήνα.. Πολύ καλό, ελαφρύ σχετικά και σε έκανε να νιώθεις σιγουριά.. (Το Kaspersky δεν μπορούσε να το σβήσει με τίποτα, το Prevx1 το απενεργοποίησε και το έσβησε).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool11 Δεκέμβριος 31, 2006 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 nod 32, παναλαφρο και αποτελεσματικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoratos Δεκέμβριος 31, 2006 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 +1 στο nod 32 πολυ καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho Δεκέμβριος 31, 2006 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 απο μενα kaspersky Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Δεκέμβριος 31, 2006 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Kaspersky ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Δεκέμβριος 31, 2006 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 AntiVirAVG Anti-spyware Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowin Δεκέμβριος 31, 2006 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 AVG antivirus..το χω γυρω στον εναμιση χρονο και ειμαι υπερευχαριστημενος.περιττο να αναφερω οτι ειμαι τουλαχιστον 10ωρες τη μερα στο νετ και πολλες φορες το αφηνω μερες.και ειναι και παναλαφρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.