angelos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2006 Προσπαθώ να κάνω install το all in one codes και μου εμφανίζει αυτό. Έχει συναντήσει κανείς το ίδιο προβλημα?
kaynd Οκτώβριος 13, 2006 #2 Οκτώβριος 13, 2006 Ναι είναι συνηθισμένο.. όταν ο player σου έχει χρησιμοποιήσει κάποιον codec για να παίξεις κάποιο video, είναι πιθανό μετά την λήξη του video και τον τερματισμό του player να συνεχίσει να λειτουργεί το προγράμματα που υποστηρίζει τον codec.Όσες φορές το έχω δει, ένα restart κατόπιν εγκατάσταση του codec pack, πριν χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε, είναι η λύση.
angelos Οκτώβριος 13, 2006 Author #4 Οκτώβριος 13, 2006 Ξεμπλόκαρε αλλα μου πέταξε μπλε οθόνηέκανα format, περασα τα win.όλα εντάξειαλλά δεν παίζει το vob sub,καμία ιδέα?Δεν θύμαι κάθόλου πως το είχα κάνει..
Tsunami Οκτώβριος 14, 2006 #5 Οκτώβριος 14, 2006 Όπα δεν το έπιασα...Έκανες restart,εγκατέστησες τους codecs και μετά σου κράσαρε?Και μετά από φορμάτ το πέρασες και έχεις πρόβλημα? Ποιό codec pack έβαλες?
angelos Οκτώβριος 15, 2006 Author #6 Οκτώβριος 15, 2006 Δεν κράσαρε λόγο των codes...Γιατί δεν μου εμφανίζονται οι υπότιτλοι με το vob sub+wmp 10?εχώ βάλει και το all in 1 codec
vdeseris Οκτώβριος 15, 2006 #7 Οκτώβριος 15, 2006 Με το K-Lite Mega Codec Pack δεν είχα ποτέ πρόβλημα...
Tsunami Οκτώβριος 15, 2006 #8 Οκτώβριος 15, 2006 ’λλη μια ψήφος στο παραπάνω...Έχει τα πάντα και ο Media Player Classic σκοτώνει. Επίσης για καλύτερα αποτελέσματα σε divx ψάξε να βρείς το BSplayer (όχι το καινούργιο το 2 προσπάθησε ένα παλαιότερο αφού αυτό έχει adware)...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.