Alexisferos Ιούνιος 5, 2010 #141 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Ευχαριστώ πολύ μάλλον το καταλαβα...Αρα παιρναμε στην επόμενη ερώτηση....1)Για να βάλω τα ρακόρ που θέλω εγώ πρέπει να αφαιρέσω τα άλλα ή απλά μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ίδια και απλά να βιδώσω (?) τα άλλα πάνω σε αυτά χρησιμοποιώντας μετατροπέα απο μία διάμετρο σε άλλη ???2)το μπλοκ έχει πλέξυ καπάκι επομένωας αρκεί να βρώ ρακορ με σπείρωμα G1/4 και ας παίρνουν ότι λάστιχο θέλω....?ΥΓ: άρα μπορώ να βάλω αυτά τα λάστιχα http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p6764_Masterkleer-tubing-PVC-15-9-12-7mm--1-2-ID--UV-active-white.htmlή πρέπει να είναι ακριβώς 12mm η εσωτερική?απάντηση νο1.για να βάλεις τα ρακορ που θέλεις θα ξεβιδώσεις αυτά που εχει το μπλοκ πάνω στο πλεξυ και θα βιδώσεις τα νέα που θα έχουνε σπείρωμα g1/4 (σπείρωμα αν δεν έχεις καταλάβει λέμε τα πάσα - τις βόλτες που έχει για να βιδώσει κάτι)δεν χρειάζεται να βάλεις μετατροπέα, ξεβιδώνεις τα παλιά - καθαρίζεις την επιφάνεια - παίρνεις τα νέα κ βάζεις μια στρώση τεφλον η (το λαστιχένιο δαχτυλίδι αν χρειάζεται) κ αρχίζεις να βιδώνεις τα νέα πάνω στο πλεξυ με προσοχή για να μην τα πιάσεις στραβά κ χαλάσεις το σπείρωμα.απάντηση νο2το μπλοκ έχει σπείρωμα g1/4 (το ποιο διαδεδομένο σπείρωμα γι αυτές τις δουλείες) ναι κ εσύ αρκεί να βρεις οτι ρακορ θέλεις με g1/4 σπείρωμα.απάντηση στο Υ.Γ.ναι μπορείς να τα βάλεις αυτά τα λάστιχα στα μαματα ρακορ, μια χαρά θα είναι. και όπως μου είχε πει ο ΜΙΧΑΛΗΣ παλιά ( fear nothing ) αυτά τα λάστιχα κάνουν μόνο σε αυτά τα ρακορ, :094: Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Ιούνιος 5, 2010 #142 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 βασικά εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να μην χρησιμοποιήσω tire up αλλά fittings και ρακορ που να βιδωνουν/κουμπώνουν πάνω στα μπλοκ/τανκ/αντλία. Με αυτά http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p5494_16-13mm-screw-on-fitting-straight-G1-4--black-nickel-plated.htmlκάνω δουλειά? (+ τα λάστιχα που έλεγα από πάνω)ΥΓ: η τιμή 4 ευρώ είναι για ένα μόνο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 5, 2010 #143 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 βασικά εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να μην χρησιμοποιήσω tire up αλλά fittings και ρακορ που να βιδωνουν/κουμπώνουν πάνω στα μπλοκ/τανκ/αντλία. Με αυτά http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p5494_16-13mm-screw-on-fitting-straight-G1-4--black-nickel-plated.htmlκάνω δουλειά? (+ τα λάστιχα που έλεγα από πάνω)ΥΓ: η τιμή 4 ευρώ είναι για ένα μόνο??ρε φίλε δεν διαβάζεις τι λέει σε κάθε ενα αντικείμενο που κοιτάς...για αρχή εχει g1/4 σπείρωμα που σημαίνει οτι βιδώνει στο μπλοκ μας..μετά.. Compatibility:16/13mm hosesPlease note: All 16/10mm fittings are compatible with 15,9/11,1mm & 15,9/9,5mm hoses All 16/13mm fittings are compatible with 15,9/12,7mm hoses Aquainfos hat dieses Produkt für Sie getestet έτσι με απλά λόγια το fitting αυτό κάνει σε λάστιχα όπως τα παρακάτω που είναι ίδια με τα λάστιχα που επέλεξες στο προηγούμενο ποστ.All 16/13mm fittings are compatible with 15,9/12,7mm hosesΥΓ: η τιμή 4 ευρώ είναι για ένα μόνο??στο κουμπάκι που λεει add to card έχει τον αριθμό 1 όποτε είναι για ενα τεμάχιο..και λιγο off topic. που από τα γιαννενα είσαι μια που είμαι απο θεσπρωτια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Ιούνιος 5, 2010 #144 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 αρα καλά το είπα ... λαστιχο + ρακορ ... οκ το εχω...οσον αφορά την ποσότητα είπα μηπως είναι πακέτο που εχει και αλλα ρακορ μεσα... τεσπα είναι λίγο ακριβά αλλά κάτι θα κάνουμε...ΥΓ: μεσα γιαννενα.....:smile037: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Ιούνιος 9, 2010 #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 @eleven Σκέφτομαι να λαπάρω το CPU μου και να λαπάρω και λίγο το μπλοκ. Σκέφτομαι όμως: 1) Αν το κάνω αυτό στο CPU, αξίζει ή θα χάσει την αξία του και δεν θα μπορώ να το πουλήσω? Σκέφτομαι να δώσω CPU+MOBO+RAM ένα 200άρι όλα. 2) Αυτή τη στιγμή με θερμοκρασία δωματίου 25C έχω: 1,4V στο CPU... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 9, 2010 #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 Για μενα το να πειράξεις τον επεξεργαστή μια που σκέφτεσαι να τον δώσεις (πέρα απο το οτι θα χάσεις την εγγύηση ) δεν είναι απαραίτητο.Το μπλόκ θα μπορούσες να το λαπάρεις .Αν όμως ο επεξεργαστής σου έχει καμπυλότητα μάλον θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα .Αν τα κάνεις και τα 2 θα έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλα ισχύει ότι έιπα και πιο πάνω .Σε ηρεμία είναι αυτές οι μετρήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.